Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Ben de çok inançlıyımdır yani bana göre. Ama henüz senin gibi göremiyorum kendimizi. Ufak iki sıkıntımız kaldı bu günlere dair onları da aşarsan rahatlayacağım. Birincisi şu regli durumun ikincisi de para olayımız. Bakalım adam haftaya verecekmiş güya.

Tabii hayat bu Allah beterlerinden saklasın ama başka sıkıntılar yine olacaktır.

Off orada olsa kesin giderdim seninle bayılırım fal baktırmaya.

Haklısın canım ben de kolay atlatmadım ilk zamanların nasıl geçtiğini çok iyi biliyorum seni de çok iyi anlıyorum elimden geldiğince senin de umutlu olmanı sağlamaya çalışıyorum.Bence vericek adam paranızı içime öyle doğuyor benim.

İnşallah verir çok sıkıştık bu ara. İnşallah.

Hatice naber?

Naptın?

Annen ameliyat oldu mu?
Anlat bize meraktayım.

Dualarımız seninle.

Selam canım nasılsın,nasıl oldu annen?inşallah iyi olacak tatlım inanıyorum ben
selam canlarIM
annem dün ameliyat oldu çok başarılı geçtiğini söylediler ama büyük bi ameliyattı dünde ÇokağrıSI vardı hiç kıyamıyorum ben Çeksem o acıyı bu kadar canım acımazdı ikigecedir de yanındayım bisüre hastanedeyiz artık dua bekliyoruz öpüyorum sizi

hatice çok gecmiş olsun annene acil şifalar...

Günaydın Kızlar ;
bugün kırkım bittiii sıra adet görmemde sancım var ama
inş gelirde bende rahatlarım...

bugün tatil kimsecik yok..
dün adet olmaya başladım kızlar..bugün 2. günüm baya fazla geliyor sanırım normal...darısı sana bugungunlerdenaralik inş senin yakında gelir.

merhaba kızlar, günaydın

bu sabah tartılamadım annemlerde kaldığım için .. ama dün sabah tartılmıştım .. 53,9 um şuan .. önümüzdeki hafta hedefim 53,4

İyi tatlım son olaylar beni haddinden fazla gerse de herkes adına da umutluyum sen nasılsın?regl oldun mu?

Maalesef ki ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ama dilerim bu gidişe bir dur denir artık.

Hayır.

Bugün doktora gidiyorum.

merhaba kızlar, günaydın

bu sabah tartılamadım annemlerde kaldığım için .. ama dün sabah tartılmıştım .. 53,9 um şuan .. önümüzdeki hafta hedefim 53,4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…