Hepimiz için öyle oldu canım ama ben çok inançlıyım Allah nazardan saklasın çok umutluyum hem kendim hem sizin adınıza yani şurda benimki dişini çıkarttı benimki yemek yemiyor falan yazdığımızı görür gb.yim
Fal baktırmayı ben de çok seviyorum burda olsan giderdik çok başarılı tabi Allah bilir de insanın bazen iyi şeyler duymaya ihtiyacı oluyor
Ben de çok inançlıyımdır yani bana göre. Ama henüz senin gibi göremiyorum kendimizi. Ufak iki sıkıntımız kaldı bu günlere dair onları da aşarsan rahatlayacağım. Birincisi şu regli durumun ikincisi de para olayımız. Bakalım adam haftaya verecekmiş güya.
Tabii hayat bu Allah beterlerinden saklasın ama başka sıkıntılar yine olacaktır.
Off orada olsa kesin giderdim seninle bayılırım fal baktırmaya.
Haklısın canım ben de kolay atlatmadım ilk zamanların nasıl geçtiğini çok iyi biliyorum seni de çok iyi anlıyorum elimden geldiğince senin de umutlu olmanı sağlamaya çalışıyorum.Bence vericek adam paranızı içime öyle doğuyor benim.
Kim bakıyor fala?
naber hanımIar dün gerçekten çok Zor bi gün geçirdim dualarınızı bekliyorum
Hatice naber?
Naptın?
Annen ameliyat oldu mu?
Anlat bize meraktayım.
Dualarımız seninle.
selam canlarIMSelam canım nasılsın,nasıl oldu annen?inşallah iyi olacak tatlım inanıyorum ben
selam canlarIM
annem dün ameliyat oldu çok başarılı geçtiğini söylediler ama büyük bi ameliyattı dünde ÇokağrıSI vardı hiç kıyamıyorum ben Çeksem o acıyı bu kadar canım acımazdı ikigecedir de yanındayım bisüre hastanedeyiz artık dua bekliyoruz öpüyorum sizi
''Uyanan'' Türkiyem den hepinize günaydınlar kızlar
Günaydın tatlım naber
İyi tatlım son olaylar beni haddinden fazla gerse de herkes adına da umutluyum sen nasılsın?regl oldun mu?
merhaba kızlar, günaydın
bu sabah tartılamadım annemlerde kaldığım için .. ama dün sabah tartılmıştım .. 53,9 um şuan .. önümüzdeki hafta hedefim 53,4
Ben hiç söylemeyeyim kilomu. Ben kilo veremeyeceğim sanırım.
Olmuyor olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?