Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

yuvarlak bir kapta iki ayrı renkteydi benimki . hangi doktora gidiyorsun acaba? parça kaldımı diye baktmı kürtajdan sonra bir daha ?

Kürtajdan 10 gün sonra baktı. 2 ay sonra tekrar çağırdı. Ama regl gecikmesi olunca çağırdı zaten kontrole 15 gün kalmıştı. Tekrar baktı birşey yoktu. İlaç verdi. Dün konuştuk işe yaramadı. Gel dedi. Tekrar bakacak sanırım.

merhaba hanimlar,

cumaniz mubarek olsun oncelikle, Rabbim bugunlerin hatrina ettigimiz tum hayir dualarini kabul eylesin insaAllah
hepimize bicir bicir saglikli sihhatli evlatlar versin...

bende bebegim yaklasik 1 yasina geldiginde tekrar hamile kalmak istiyorum, ilk bebegim tedaviyle olmustu muhtemelen tekrar tedavi surecine girmemiz gerekecek. hala gebelik kilolarimdan kurtulamadim...emzirdigim icin diyet filanda yapamiyorum..fazla vakitte yok o yuzden yuruyus spor hak getire zaten...elimden geldiginde genede aktif olmaya calisiyorum, firsat buldugumda cikip dolasiyorum...

hem emzirmeyi etkilemesin hemde su bir kac kilodan kurtulayim..var mi boyle bir yontem kizlar??? tekrar hamile kalirsam Allahin izniyle insaAllah o zaman eski kilomda olmayi cok istiyorum..malum ust uste gelirse butun kilolar hem benim icin tasimasi zor olur hemde sonrasinda vermesi zor olur.

bildiginiz onereceginiz seyler varsa mutlaka bekliyorum

Ben senin hikayeni hatırlayamadım. Seni üzmeyecekse tekrar hatırlatır mısın?

tabi arkadaşım hatırlatırım .

aralık ayında hamile kaldığımı öğrendim (ki kendi kendine oldu ilk çocuk tedaviyle oldu süprizdi ) 21 ocakda kalp atışlarını gördük. şubatta tekrar gittiğimde hiçbir sıkıntı olmadığını martın 9 unda 11 haftalık olacağını ve ikili test içn randevu almamı söylediler. 9 mart ta oğlumu ve kocamı (ikiside daha görememişti hep tek gidiyordum ) alarak hastaneye gittim ancak 2 hafta önceden kahverengi akıntı ve birden bulantım kesildi bir sorun var diyordum kendime doktoru aradım bulantım kesildi diye oda normal deyince üstüne düşmedim. neyse o gün doktor odasına girdik ve baktı doktor sorun var dedi oğlunuzu odadan çıkartın dedi tekrar tekrar baktı kalp atışı yoktu ölmüştü yavrum benim karnımda 9 haftalıkken kalbi durmuştu mide bulantımın kesildiği haftadan beri karnımda taşıyormuşum yavrumu . sonra da 11 martta kürtajımı oldum.oğlum çok ağladı çok kardeş istiyordu ... çok şükür bu günüme diyorum her zaman olmaz denilirken çocuğum oldu bir tane 5 yaşında oğlum var Allah uzun ömür versin inşallah olursa bir tane daha istiyoruz nasip .

Hatırlamıyorum hiç anlatmış mıydın. Hikayemiz o kadar benziyor ki. İnşallah en kısa sürede tekrar olur.

Hatırlamıyorum hiç anlatmış mıydın. Hikayemiz o kadar benziyor ki. İnşallah en kısa sürede tekrar olur.

Daha önce yazmadım buraya sadece özet geçerek kısa yazmıştım. hatırlamaman normal. hayırlısı sağlıklı ve sıhhatli olsunda olur heralde . ama insan çok kötü depresyona giriyor zor bişey tekrar hamile kalınca aynı sıkıntılar olurmu korkusuda var . hakkımızda hayırlısı

Ya sorma ben hala toparlanamadım en ufak birşey de gözyaşlarım akıveriyor. Üstelik ilk bebeğimdi.

Selam canım Allah bağışlasın evladını inşallah bizlere nasip eder Rabbim.
Emzirme döneminde olduğun için neler yemen gerek vs.benim bilgim yok canım henüz o kısma gelemediğim için yardımcı olamıcam ,biz gebelik için kilo vermeye çalışıyoruz ama bebeği olan arkadaşlarımız yok inşallah bebişlerimiz olursa yeni bi grup kurup orda bunları konuşuruz diye planlıyordum ben de

Ya sorma ben hala toparlanamadım en ufak birşey de gözyaşlarım akıveriyor. Üstelik ilk bebeğimdi.

ilk daha zordur tabi .. ama merak etme olur bu günleri bile unuturuz .. bana 5 kadından 1 de oluyor gayet normal dedi doktor ama o 5 kadından biri olucağım hiç aklımın ucundan geçmemişti . diğer doktorun açıklamasıda bazen saglıksız gebelikleri vücut kabul etmiyor o yüzden hamileliğin bu döneminde olması daha hayırlı dedi . ben ağlayamadım bile oğlum vardı çok ağlıyordu neden öldü diye hastaymış demiştim hasta olsun onu istiyorum ben diye 2 gün ağladı bense ondan gizli banyo ve mutfakta akıttım gözyaşımı eşimle birlikte ona yansıtamaya çalışırken yemeye verdim kendimi . Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile evlat ayrı bişey.

Biz de 1000 de 1 e yakalandık canım beni kürtaj yapan doktor 20 senede 2. hastasın demişti yani olmaz olmaz demicez,karamsarlık yok umutla bakıyoruz önümüze yaşandı bitti inşallah bir daha yaşamıcaz böyle şeyler ben inanıyorum

Ben onu xprenses e yazmıştım canım bga da ilaç kullandı diye
Bugün dolumuymuş izin mi alamadın yoksa

Yok ben zaten şaka yapmıştım. Ama onun süresi henüz normal 45 güne kadar bekletiyorlar 45'ten sonra çağırıyor doktor.

Bugün ne bileyim almadım randevu ama neden almadığımı bende bilmiyorum.
Galiba belki haftasonu gelir diye düşündüğümden

Amin kimseye vermesin.

Bizim üstelik mol gebelikti. Whitewish'in tam mol benimki parsiyeldi 1500'de bir ihtimal o da bize denk geldi. Ne yapalım kısmet böyleymiş. Hayırlısı ne zaman ise sağlıkla gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…