Yok ben zaten şaka yapmıştım. Ama onun süresi henüz normal 45 güne kadar bekletiyorlar 45'ten sonra çağırıyor doktor.
Bugün ne bileyim almadım randevu ama neden almadığımı bende bilmiyorum.
Galiba belki haftasonu gelir diye düşündüğümden
Biz de 1000 de 1 e yakalandık canımbeni kürtaj yapan doktor 20 senede 2. hastasın demişti yani olmaz olmaz demicez,karamsarlık yok umutla bakıyoruz önümüze yaşandı bitti inşallah bir daha yaşamıcaz böyle şeyler ben inanıyorum
yinede şükür halimize 5-6 ayımızda başımıza bu gelipte normal doğum yaptırmadılar. o dahada zor. tabi bende sana katılıp karamsar olmak istemiyorum
Hmmm benim zamanında gelmişti ama ara kanamam olmuştu kist yapmış yumurtalığım 2-3 günde bitmişti ama herkeste farklı reaksiyon gösteriyor işte bilemiyorsun ne olacağını
Ben duramazdım doktora gitmeden ücret alıyor mu peki her muayenede sistemi nasıl doktorun bide burda 250 alıyor Prof.lar orda nasıl
yinede şükür halimize 5-6 ayımızda başımıza bu gelipte normal doğum yaptırmadılar. o dahada zor. tabi bende sana katılıp karamsar olmak istemiyorum
Aynen canım sakınherşeyin zamanı var ne yapalım elimizden bişey gelir mi düşünmeyeceğiz olumsuz sonuçları hep iyiyi düşünelim ki onu çağıralım,çok da özenmemeye çalışıyorum arık ben,başta mesela oda takımları,kıyafetler neler neler herşeye bakıyordum şunu yaparım bunu yaparım diye şimdi bıraktım rayına nasılsa zamanı gelince hepsi yapılacak inşallah,biz şu kiloları bi verebilelim de puufff
Hiç ara kanamam da olmadı birtek kürtaj yapılan gün bana göre tabi yine de normal sanırım çok kanamam oldu. Ogün bugündür tık yok. Vücut periyodu yakalıyor ama kanama olmuyor. İlginç.
Ya belki gelir dedim haftasonu hani iş stresi şu bu olmuyor ya ondan. 200 TL muayene ama şöyle söyliyeyim. İlk hamile kalıp gittiğimden ilaç verdiği kontrolüme kadar ki gidişlerimde kürtaj dahil bir defa 200 tl verdim. Bir de işte son kontrol de.
Ben de çok hevesliydim. Oda bile seçmiştim.
Whitewish ben tartıda çok eksilmiyorum ama bedenim şekle giriyor.
Benim kürtaj olduğum gün gelmemişti bi hafta sonra falan az az geldi kesildi onu regl sayıcaksın dedi doktor sonra 4-5 gün sonra yine geldi ama bu kez çok fazlaydı diğerine göre tam bir ay sonra da regl oldum ama aşırı yoğundu yani geçen ay ilk 3 gün dışarı çıkamadım o kadar düşün.
İyiymiş bizimki 250 alıyor ama ben de mol ü öğrenince gittim bu doktora o zamandan beri almadı hiç gerçi alacak da bişey yoktu kan değerlerimi göstermeye ve birazcık kafasını şişirmeye gidiyordumama kürtaja 500 bayıldım tabi öncesi de var gittiğim başka doktorlara verilen paralar,test paraları... yani daha bebek olmadan bi sürü para harcadık
Tatlım sen yürüyüş yaptığın için sıkılaşıyorsun zaten tartıyı baz almayın diyorlar yani bi yağlı 65 kilo var bide kaslı 65 kilobence sen çok iyi gidiyorsun ben yedim yine bu hafta yürüyüşleri 2 kez çıktım sabah ama 65.2 ye inmişim inşallah pazartesi 64.8 falan olurum diyorum
Her akşam yürüyorum bazen sabah yürüyoruz. Ekmek yemiyorum tatlı abur cubur yok. O kadar işte. Ama dün yedim tatlı felan ama bugün devam
Dediğim gibi kürtaj günü çok kanamam oldu bir daha da olmadı. Nasıl biliyor musun vücut döngüyü yakalıyor dediğim geçen ay da böyle oldu. Belirtiler var: Karnım şiş, ağrım var hatta daha kötü ağrım var ama kanama yok çok ilginç. Bu durumda her halde PKO felan değildir değil mi? Ya da rahim yapışıklığı olsa 15 gün önce söylerdi. Ama sökülemiyor işte.
Yok biz epi topu 400 TL verdik şimdiye kadar. Kürtajı ders verdiği hastane de yaptı ona da para almadı.
Polik nasıl oluyor bilmiyorum canım belirtileri vs.neler bilgim yok ama gerçekten ilginç beden hazırlıyor kendini ama kanama yok,doktor dediğin şeylerden şüphelenseydi söylerdi ama bence gittiğinde sor bakalım ne dicek böyle olabilir mi diye.
Sen çok az para vermişsin ben çok gezdim doktor neyse iyi olalım da parasında değilim hiç gidenin yerine elbet gelir sağlıklı olalım yeter
Selam canım Allah bağışlasın evladını inşallah bizlere nasip eder Rabbim.
Emzirme döneminde olduğun için neler yemen gerek vs.benim bilgim yok canım henüz o kısma gelemediğim için yardımcı olamıcam,biz gebelik için kilo vermeye çalışıyoruz ama bebeği olan arkadaşlarımız yok inşallah bebişlerimiz olursa yeni bi grup kurup orda bunları konuşuruz diye planlıyordum ben de
Kızlar ben biraz kalkıyorum pc başından görüşürüz birazdan
Sorucam zaten kontrol ettiğinde rahim temiz dedi. Sıkıntı yoktu. Zaten bu durumlardan şüphelendiği için çağırdı.
İlk hamile olduğumu öğrenip gittiğim gün para almadı. 15 gün sonra tekrar çağırdı ona para aldı. Bir 15 gün sonra tekrar çağırdı para almadı. Sonra kalp atışını duymadığımızda gittik almadı gene. Kürtaj ve kontrol gene almadı. bu arada sürekli telefon desteği aldım.
Böyle bir doktor kendince prensipleri var. Özellikle sorduk kürtaj için ben 30 yıldır almadım dedi.
Ama paranın önemi yok dediğin gibi sağlıklı olalım. Zaten parayı önemseseydim devlet hastanesine giderdim.
merhaba,
Allah razi olsun canim, insaAllah her isteyenin olur bicir bicir saglikli hayirli yavrulari
sizlerinde burda gebelik haberlerini alirizda mutlu oluruz insaAllah
Sen git de çalışayım bende.
Seninle sohbet edeceğim diye işimi ihmal ettim.
Evet Allahtan bizimki de paracı değil 1 kez verdim ben de,kürtajı da hastanede olmadım kadının kendi yerinde yaptırdım bulantılarım çok arttı deyince hemen almıştı.Bu doktorumdan iyiyim ya şükür ayy ne dicem bga cım ben ilk öğrendiğimde fal baktırmaya gittim adam bir anlattı bir anlattı ve demişti ki gittiğin doktor eksik tanı koymuş başka bi doktora gidiceksin o sana gerçeği söylücek ve 4.5 ay sonra hamilesin demişti tabi ben o zamanlar 1 sne beklicem diye düşününce atıyor dedim ve gerçekten başka doktora gittim şu an ki doktorum ve ben senin tam mol olduğunu düşünmüyorum demişti doktor ve bak 3 ay sonra bıraktırdı korunmayı nasıl oluyor ya saşırıyorum bazen
Ben de baktırmak istiyorum ama bulamıyorum. Ben de severim fal baktırmayı.
Bize 2013 çok iyi gelmedi. Ama yavaş yavaş atmaya başladık sıkıntıları inşallah undan sonrası iyi geçer.
İyi ki geldin canım sıkılıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?