demiştim ya tatlım baya büyük bi ameliyat oldu yani drlar biz bunu büyük ameliyat grubunda sayarız dediler asıl ameliyat bağırsak içindi safra kesesi aradan çıktı diyebiliriz yani riskli ve zordu ama şükürler olsun herşey yolunda yarın hastaneden çıkıyoruz İnşallah pazar da bartına döncemYok hayatım unutmadım. Sadece ameliyatın boyutunu ve ciddiyetini söylediğinde pek kavrayamamışım ondan sordum.
benimde safram alındı cnm ve daha 8 ay olucak şuan hamileyim korktum hatta hamile kalamıcam die
demiştim ya tatlım baya büyük bi ameliyat oldu yani drlar biz bunu büyük ameliyat grubunda sayarız dediler asıl ameliyat bağırsak içindi safra kesesi aradan çıktı diyebiliriz yani riskli ve zordu ama şükürler olsun herşey yolunda yarın hastaneden çıkıyoruz İnşallah pazar da bartına döncem
demekki korkcak bişey yokmuş
Whitewish nerdesin?????????????
Günaydın Canlarımmm...
arada sırada gelebiliyorum malum yarın yola cıkcam annemlerde net yok ama izmir e gictigimde gelirim..öpüyorum hepiznizi...bakalım tatil dönüşü kg kaç olcak
Senin de olur sıkma canını.Ayyy canım eşimin annesi gelecekti sabah erken inmiş hemen hazırlanıp çıkmam gerekti ordan da eltime gittik bebeğe bakmaya falan anca gelebildim,puufff bebiş istiyorum ben yaaa çok tatlı
iyi tatiller canım,bizim için de denize girkiloları bu hafta es geçti herkes ama haftaya pazartesi full kadro kilolar yazılacak
yaa şöyle zil falan olmalı burda geldik mi çalıp burdayım diye haber verebilelim
Senin de olur sıkma canını.
Bakarsın olmuştur bile
Ay inşallah şimdi face e bakıyordum aynı okuldan bir tanıdığım evlenmiş yuh hangi arada evlendi bu kız dememe kalmadan bi baktım hamileayakta alkışlıyorum böyle insanları gerçekten
Sen nasılsın canım?
İyiyim çok iyiyim
Senin de olur sıkma canını.
ben deldiimmmm..........
Yok sıkmıyorum da isteğim böyle zamanlarda daha çok artıyor,ne dicem klomen diye ilaç varmış duymuş muydun?ben duymuştum da ne işe yarar bilmiyordum yumurta çatlatıyormuş
ben deldiimmmm..........
Hoş geldin canııımmmmmnasılsın,annen nasıl?bugün biraz daha iyi mi?
daha iyi tatlım çok şükür
ama ben az önce 2 dk içinde göçtüm resmen
bi haber 4B li eş durumundan tayin isteyebilecek diye nasıl heycan yaptım sonra bi baktım ki, sadece aile sosyal pol bakanlığı içindeymiş çok moralim bozulduAllah ım ya hapsaneden çıkış bekliyorum resmen
sen naptın canm nasılsın
Duydum az önce girdiğin topiğe tesadüfen girdim. Orada ne işe yaradığını öğrendim. Ama doktorum bana demişti ya hamile kalman için uğraşıcaz diye muhtemelen bana kullandırtacak onu diye tahmin ediyorum
Aaaa ben de okurken sevindim meğer değilmiş,senin durumuna ne desek fayda yok zaten canım gerçekten çok can sıkıcı ve saçma bir durum yani evlisin ama uzakta kalmak zorundasın şu ay da bi geçsin bakalım belki sırayla yapıyorlardır tatlım moralini bozma hemen.
Ben iyiyim aynı devam 64.2 ye düşmüşüm sabahları da yürüyüş kalkabilirsem,senin kilo ne durumda bakamadın demi hiç?
peki giderim o zaman
Aaaa ben de okurken sevindim meğer değilmiş,senin durumuna ne desek fayda yok zaten canım gerçekten çok can sıkıcı ve saçma bir durum yani evlisin ama uzakta kalmak zorundasın şu ay da bi geçsin bakalım belki sırayla yapıyorlardır tatlım moralini bozma hemen.
Ben iyiyim aynı devam 64.2 ye düşmüşüm sabahları da yürüyüş kalkabilirsem,senin kilo ne durumda bakamadın demi hiç?
Hmm olabilir ben sorsam gerek yok der kesin ama ikiz gebelik olma olasılığı yüksek oluyormuş :18::18:
Hmm olabilir ben sorsam gerek yok der kesin ama ikiz gebelik olma olasılığı yüksek oluyormuş :18::18:
aynen çok sinir bozucu şu sıra gelse artık sürekli bişeyler çıkıyor erteleniyor
bu hafta regldim 67 civarıydım kilom pek değişmedi ama kendimi incelmiş hissediyorum nedense :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?