Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Yok hayatım unutmadım. Sadece ameliyatın boyutunu ve ciddiyetini söylediğinde pek kavrayamamışım ondan sordum.
demiştim ya tatlım baya büyük bi ameliyat oldu yani drlar biz bunu büyük ameliyat grubunda sayarız dediler asıl ameliyat bağırsak içindi safra kesesi aradan çıktı diyebiliriz yani riskli ve zordu ama şükürler olsun herşey yolunda yarın hastaneden çıkıyoruz İnşallah pazar da bartına döncem

benimde safram alındı cnm ve daha 8 ay olucak şuan hamileyim korktum hatta hamile kalamıcam die

demekki korkcak bişey yokmuş

Sen dedin tatlım ben kavrayamamışım. Neyse çok şükür geçti atlattınız.

Günaydın Canlarımmm...
arada sırada gelebiliyorum malum yarın yola cıkcam annemlerde net yok ama izmir e gictigimde gelirim..öpüyorum hepiznizi...bakalım tatil dönüşü kg kaç olcak

iyi tatiller canım,bizim için de denize gir kiloları bu hafta es geçti herkes ama haftaya pazartesi full kadro kilolar yazılacak

Ayyy canım eşimin annesi gelecekti sabah erken inmiş hemen hazırlanıp çıkmam gerekti ordan da eltime gittik bebeğe bakmaya falan anca gelebildim,puufff bebiş istiyorum ben yaaa çok tatlı
Senin de olur sıkma canını.

Bakarsın olmuştur bile

iyi tatiller canım,bizim için de denize gir kiloları bu hafta es geçti herkes ama haftaya pazartesi full kadro kilolar yazılacak

:44::44::44::44::44::44:
yaa şöyle zil falan olmalı burda geldik mi çalıp burdayım diye haber verebilelim

Geldim kuzum geldim

Yok sıkmıyorum da isteğim böyle zamanlarda daha çok artıyor,ne dicem klomen diye ilaç varmış duymuş muydun?ben duymuştum da ne işe yarar bilmiyordum yumurta çatlatıyormuş

Duydum az önce girdiğin topiğe tesadüfen girdim. Orada ne işe yaradığını öğrendim. Ama doktorum bana demişti ya hamile kalman için uğraşıcaz diye muhtemelen bana kullandırtacak onu diye tahmin ediyorum

ben deldiimmmm..........

Kimsin sen hatırlayamadım

Hoş geldin canııımmmmm nasılsın,annen nasıl?bugün biraz daha iyi mi?

daha iyi tatlım çok şükür
ama ben az önce 2 dk içinde göçtüm resmen
bi haber 4B li eş durumundan tayin isteyebilecek diye nasıl heycan yaptım sonra bi baktım ki, sadece aile sosyal pol bakanlığı içindeymiş çok moralim bozuldu Allah ım ya hapsaneden çıkış bekliyorum resmen
sen naptın canm nasılsın

Aaaa ben de okurken sevindim meğer değilmiş,senin durumuna ne desek fayda yok zaten canım gerçekten çok can sıkıcı ve saçma bir durum yani evlisin ama uzakta kalmak zorundasın şu ay da bi geçsin bakalım belki sırayla yapıyorlardır tatlım moralini bozma hemen.
Ben iyiyim aynı devam 64.2 ye düşmüşüm sabahları da yürüyüş kalkabilirsem,senin kilo ne durumda bakamadın demi hiç?

Hmm olabilir ben sorsam gerek yok der kesin ama ikiz gebelik olma olasılığı yüksek oluyormuş :18::18:

aynen çok sinir bozucu şu sıra gelse artık sürekli bişeyler çıkıyor erteleniyor
bu hafta regldim 67 civarıydım kilom pek değişmedi ama kendimi incelmiş hissediyorum nedense :44:

peki giderim o zaman

Hemen gitme canım tanışırız yenide

Ben bga

Polyannam benim i love you

Belli olmaz Hatice ya sıkma canını içini ferah tut sen.

Bugün bende bir ara tartıda 67,8 gördüm

Hmm olabilir ben sorsam gerek yok der kesin ama ikiz gebelik olma olasılığı yüksek oluyormuş :18::18:

İçimden de ikiz geçiyor hep

yaaa ben ikiz istiyorum aslında ya 2 doğumla 4 tane olsa off süper
biz 4 kızız bazen kızlarla bi kaç tane daha olsaymış diyoruz süper eğlenceli oluyor kardeş de çocukta süpeeer bişiii

aynen çok sinir bozucu şu sıra gelse artık sürekli bişeyler çıkıyor erteleniyor
bu hafta regldim 67 civarıydım kilom pek değişmedi ama kendimi incelmiş hissediyorum nedense :44:

Koşuşturmacadan sıkılaşmışsındır belki canım
Katılıyorum sana inşallah en kısa zamanda gelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…