Ayy bu kocalar öldürcek beni
Canım ben az kalkıyorum pc başından gelirim yine
Selam canlar naber
Haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hoş geldin Nasılsın?
Iyiyim tatlim sen nasilsin
Annen nasıl oldu?
Cok daha iyi cnm bugun corba icmrye basladi oturabiliyor koridorlarda dolasiyoruzcok sukur iyi ysni
Annen nasıl oldu?
Hatice annen benim düşündüğümden de ağır bir ameliyat geçirdi anladığım kadarı ile. Büyük geçmiş olsun.
Bizi hep birgün tutup hastanede postaladılar. Çok geçmiş olsun.
Coook tesekkur ederim Evet buyuk bi ameliyatti bugun hastsnede 8. Gunumuz yarin yada cumaya cikacak insallah
Sen naptin ne dedi dr
Cok daha iyi cnm bugun corba icmrye basladi oturabiliyor koridorlarda dolasiyoruzcok sukur iyi ysni
Demek ki hepsi aynı. Hadi ben benimkine alıştım senin ki bari İzmirli daha modern dir diye düşünmüştüm ama demek ki hepsi aynı
Ben de çalışayım biraz gelirim 5 gibi.
Tesekkurler tatlim insallahHaticecim selam canım çok sevindim annenin iyi olmasına seni düşünmüştük biz de nasıl oldu annen diye,şükür iyiymiş.Tez zamanda daha iyi olur inşallah canım
Tam olarak ne ameliyatıydı??? Seni üzmeyecekse yazar mısın?
Ben naptımmm
Regl oldum. Aslında ben iki aydır regl oluyormuşum da haberim yokmuş. Spazm oluşmuş orada. Akmıyormuş. Açtı şimd birikeni temizledi falan filan.
Tesekkurler tatlim insallah
Sevindim sonunda ya
Ama ama sen benim soylediklerimi hep unutuyosun benide unutcaksin diye korkuyorum
Bagirsaktan bi parca alindi ayni zamanda safra kesesi alindi
Tesekkurler tatlim insallah
Sevindim sonunda ya
Ama ama sen benim soylediklerimi hep unutuyosun benide unutcaksin diye korkuyorum
Bagirsaktan bi parca alindi ayni zamanda safra kesesi alindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?