Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Coook tesekkur ederim Evet buyuk bi ameliyatti bugun hastsnede 8. Gunumuz yarin yada cumaya cikacak insallah

Sen naptin ne dedi dr

Tam olarak ne ameliyatıydı??? Seni üzmeyecekse yazar mısın?

Ben naptımmm

Regl oldum. Aslında ben iki aydır regl oluyormuşum da haberim yokmuş. Spazm oluşmuş orada. Akmıyormuş. Açtı şimd birikeni temizledi falan filan.

Cok daha iyi cnm bugun corba icmrye basladi oturabiliyor koridorlarda dolasiyoruzcok sukur iyi ysni

Haticecim selam canım çok sevindim annenin iyi olmasına seni düşünmüştük biz de nasıl oldu annen diye,şükür iyiymiş.Tez zamanda daha iyi olur inşallah canım

Haticecim selam canım çok sevindim annenin iyi olmasına seni düşünmüştük biz de nasıl oldu annen diye,şükür iyiymiş.Tez zamanda daha iyi olur inşallah canım
Tesekkurler tatlim insallah

Sevindim sonunda ya
Ama ama sen benim soylediklerimi hep unutuyosun benide unutcaksin diye korkuyorum
Bagirsaktan bi parca alindi ayni zamanda safra kesesi alindi

Sevindim sonunda ya
Ama ama sen benim soylediklerimi hep unutuyosun benide unutcaksin diye korkuyorum

Yok hayatım unutmadım. Sadece ameliyatın boyutunu ve ciddiyetini söylediğinde pek kavrayamamışım ondan sordum.

Sevindim sonunda ya

benimde safram alındı cnm ve daha 8 ay olucak şuan hamileyim korktum hatta hamile kalamıcam die

Günaydın Canlarımmm...
arada sırada gelebiliyorum malum yarın yola cıkcam annemlerde net yok ama izmir e gictigimde gelirim..öpüyorum hepiznizi...bakalım tatil dönüşü kg kaç olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…