Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Polyannam benim i love you

Bugün bende bir ara tartıda 67,8 gördüm

düşüşe geçtik süper

İçimden de ikiz geçiyor hep

yaaa ben ikiz istiyorum aslında ya 2 doğumla 4 tane olsa off süper
biz 4 kızız bazen kızlarla bi kaç tane daha olsaymış diyoruz süper eğlenceli oluyor kardeş de çocukta süpeeer bişiii
size huniler benden hediye o zaman

belkide cnm yani aynaya bakınca görüntüm hoşuma gitmeye başladı hedefime ulaşsam süper ideal ölçülerede ulaşırım sankim

çok iyi o zaman canım ben de bacakları inceltip totomu küçültebilirsem süper olacak,diyorum ki bu ay tutmaz bebiş pek ümidim yok öyle olursa herhalde önümüzdeki aya 60 olurum hep planlar hep planlar

evet sürekli plan yapıp sürekli sabit kalmakta başarı nerdeyse 2 aydır birlikte zayıflamaya çalışıyoruz ilk 1-2 hafta 3 kilo verdim sonra oylee kaldım haziran başına hedef 60 tı artık temmuz başı nasipse yada dobiş hamiş artık hangisi kısmet bilmiyorum

tabi canım şu an ben de 60 tım belki biraz daha inmek istiyor olacaktım.
Haziran sonu inşallah 60 olmuş olurum

tabi canım şu an ben de 60 tım belki biraz daha inmek istiyor olacaktım.
Haziran sonu inşallah 60 olmuş olurum

İnşallah veririz canım ya benim eşimin yanındayken kilo vermem çokzor sürekli aburcubur tatlı yiyoruz sonrada pişman oluyorum tabe
ben bide ramazanda kilo alıyorum eğer veremezsem vediğim 3 kiloyuda alırım artık

kızlaaaarrr ben deeeeeeeeee burdayım özelden mi yazışıyosunuz nereye gittinizzzz:44:

Yok tatlım ya kimse yazmayınca ben de bekliyordum yazmanızı
Ramazanda evet kilo alınıyor kimisi kilo veriyor ama aç kalıp yemek genelde kilo yapıyor dikkatli yersin o zaman da almazsın

Kızlaaarr benim yemek yapmam gerek halledeyim gelirim biraz uzun sürebilir kızartma yapıcam çünkü ama yakalarım sanırım sizi :126::126:

kızlar ya bu durum bizi çok yordu biliyorum kadro yakın zamanda çıkcak ama ne zaman olduğunu bilmeden beklemek çok zor evimi temizlemeyi özlemişim yaaa
biraz önceki olayın etkisindeyim hala
bundan sonra size güzel haberler vermek istiyorum annem hasta eşimle ayrıyız sıkıldım demek yerine kilo verdim kadro geldi hamileyimmm demek istiyorum artık
bu aydan bekletim yüksek hayırlısı bakalım

hayatta herşey sınav sen de biliyorsun

Sabretmekten başka çaremiz de yok. Biraz akışına bırak eminim zordur çok zordur ama hayat işte. Sefa sürmek için cefa çekmemiz gerekiyor bazen.

biliyorum hepsini biliyorum tabiki oyle beni yoran belirsizlik acabalar
deseler ki 1 yıl daha boyle olacak kendimi ona göre hazırlarım ama şimdi önümü göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…