Hemen gitme canım tanışırız yenide
Ben bga
Polyannam benim i love you
Bugün bende bir ara tartıda 67,8 gördüm
İçimden de ikiz geçiyor hep
yaaa ben ikiz istiyorum aslında ya 2 doğumla 4 tane olsa off süper
biz 4 kızız bazen kızlarla bi kaç tane daha olsaymış diyoruz süper eğlenceli oluyor kardeş de çocukta süpeeer bişiii
Koşuşturmacadan sıkılaşmışsındır belki canım
Katılıyorum sana inşallah en kısa zamanda gelir canım
belkide cnm yani aynaya bakınca görüntüm hoşuma gitmeye başladı hedefime ulaşsam süper ideal ölçülerede ulaşırım sankim
evet sürekli plan yapıp sürekli sabit kalmakta başarınerdeyse 2 aydır birlikte zayıflamaya çalışıyoruz ilk 1-2 hafta 3 kilo verdim sonra oylee kaldım haziran başına hedef 60 tı artık temmuz başı nasipse yada dobiş hamiş artık hangisi kısmet bilmiyorum
tabi canım şu an ben de 60 tım belki biraz daha inmek istiyor olacaktım.
Haziran sonu inşallah 60 olmuş olurum
sil baştaan başlamak gerek bazennn hayatııı sıfırlamak sil baştaaan sevmek gerek bazen herşeyiii unutmak
severim şeboyu
memenun oldun bga bende gg
düşüşe geçtik süper
size huniler benden hediye o zaman
İnşallah veririz canım ya benim eşimin yanındayken kilo vermem çokzor sürekli aburcubur tatlı yiyoruzsonrada pişman oluyorum tabe
ben bide ramazanda kilo alıyorum eğer veremezsem vediğim 3 kiloyuda alırım artık
kızlaaaarrr ben deeeeeeeeee burdayım özelden mi yazışıyosunuz nereye gittinizzzz:44:
Ben de pc başında değildim.
Ne fesatsın Hatice
Aaaaaa
Kızlaaarr benim yemek yapmam gerek halledeyim gelirim biraz uzun sürebilir kızartma yapıcam çünkü ama yakalarım sanırım sizi :126::126:
ya hiç mi öslemedin beni hıııı ???
tanışmıyorus fesatsın falan hiç nazımı çekmiyosun amakeyifsizim zaten hepten koptum
Tatlım takılıyorum sana neşelen diye ama ters tepti....
Kıyamam sana kuzummmmmmm
evet gecen hafta çok yoğundum çok yoruldum değişik duygular içindeyim nazlıyım ama kimse nasımı çekmiyo
naslıyımmmm işteeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?