Tabi ama yazın da bir yerlere gitmek fena olmaz hanigerçi arada h.sonları kaçabiliriz sanırım bakalım,bu arada balayılarınızı nerede yaptınız kızlar
çok güldüm size
Ben de benimki kıskanç derdim amaaann face e niye kızıyor yahuneyse napalım artık
Tabi ama yazın da bir yerlere gitmek fena olmaz hanigerçi arada h.sonları kaçabiliriz sanırım bakalım,bu arada balayılarınızı nerede yaptınız kızlar
ayyyyy ben o konuda yaralıyım hiç yaramı deşme
hahah melodiyi bile duydum varyaYaralı yaralı balayından yaralı
hahah melodiyi bile duydum varya
Aslında geyik bir insan değilim ama bazen çıkıyor işte.
yoo hiçte bazen değil melodiyi duyuracak kadar gayet başarılı
Whitewish karabatak gibi bugün.
Gene yok
Hatice benim eşim de Bartınlı.
ben tercihlerde burayı yazarken gördüm doğaya hastayım zaten o yeşil mest etti beni
pek gezilip görülcek yeri yok sadece amasraya inkuma yani deniz kıyısına gidebilirsin ama doğası muhteşem
bence gelmelisin buralar görülmeye değer
Bir aksilik oldu gidemedi diye düşündüm ben balayına.
Hatice senin yerine cevap verdim ama
Geldim kızlar ay ne dışarda işim bitti bugün ne içerde,annemler gelicekmiş yarın da onlara bişeyler hazırladım sabahtan pazara gidicez çünkü burda meşhur bir pazar var duymuşsunuzdur belki neyse sonra ütü falan derken gelemedim yoruldum da çok
Hatice neden yaralısın balayından? Biz kapadokya ya gittikbalonla uçtuk çok güzeldi
biz en yakın arkadaşımın ay şöyle güzel boyle güzel biz çok rahat ettik çok iyidi dediği oteli görünce şok olduk alanyaya gitmiştik arabamızda yoktu rahat edemedik başka yere geçtik yan odadaki sesler yeni evlenmiş bi çift için hiç hoş değildio gün bu gündür kimsenin iyi dediğine güvenemiyorum
ee kızlar kendinize bakarmısınız neler yaparsınız anlatın bakim
Cilt bakımı falan mı?yaparım ben çok kuaför olayım yoktur manikür,pedikür,kaş,bıyık kendim hallederim hep çok acilse kuaförde yaptırırım,cilt bakımı da öyle kendim arada evde yaptığım maskelerle bişeyler yapıyorum,krem vs.pek kullanmam en çok kullandığım şey güneş kremidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?