Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

çok güldüm size
Ben de benimki kıskanç derdim amaaann face e niye kızıyor yahu neyse napalım artık

Kıskançlık böyle birşey işte istemiyor adam. Bu hafta sonu sordum cık dedi.

Tabi ama yazın da bir yerlere gitmek fena olmaz hani gerçi arada h.sonları kaçabiliriz sanırım bakalım,bu arada balayılarınızı nerede yaptınız kızlar

Ben kış geliniyim ama güzel bir balayı yaptım. Rixos Belek'e gitmiştim.

ayyyyy ben o konuda yaralıyım hiç yaramı deşme

Yaralı yaralı balayından yaralı

Eşim de öyle diyor. Arabamız olunca arabayla gideriz diyor. Çok güzelmiş gerçekten.

Geldim kızlar ay ne dışarda işim bitti bugün ne içerde,annemler gelicekmiş yarın da onlara bişeyler hazırladım sabahtan pazara gidicez çünkü burda meşhur bir pazar var duymuşsunuzdur belki neyse sonra ütü falan derken gelemedim yoruldum da çok
Hatice neden yaralısın balayından? Biz kapadokya ya gittik balonla uçtuk çok güzeldi

biz en yakın arkadaşımın ay şöyle güzel boyle güzel biz çok rahat ettik çok iyidi dediği oteli görünce şok olduk alanyaya gitmiştik arabamızda yoktu rahat edemedik başka yere geçtik yan odadaki sesler yeni evlenmiş bi çift için hiç hoş değildi o gün bu gündür kimsenin iyi dediğine güvenemiyorum

ciddi misin,kötü olmuş gerçekten odayı değiştirseydiniz keşke
Tavsiyeyle hareket etmeyi sevmem ben de ama nerden bileceksin otel sonuçta iyidir diye düşünmüşsünüzdür.Ben de otelde kalmayı hiç sevmiyorum rahat edemiyorum hiç bide öyle tatil amaçlıysa acayip sıkılıyorum.Bana vericeksin müze,kale,tarihi yerler ben sürekli gezicem

ee kızlar kendinize bakarmısınız neler yaparsınız anlatın bakim

Cilt bakımı falan mı?yaparım ben çok kuaför olayım yoktur manikür,pedikür,kaş,bıyık kendim hallederim hep çok acilse kuaförde yaptırırım,cilt bakımı da öyle kendim arada evde yaptığım maskelerle bişeyler yapıyorum,krem vs.pek kullanmam en çok kullandığım şey güneş kremidir.

ben nedense kuaförlere karşı bi antipatikim geçen gün kil maskesi yaptım içine biraz zeytin yağı koydum cildim pırıl pırıl oldu boyle sağlıklı pırıltı yani bugün yine yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…