Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

İnşallah tatlım açılışı yap arkandan gelelim biz de bence olmuştur hep düzenli geliyorsa reglin ne güzel heyecan süper

Ekmeğiniz tarladan kıyafetiniz hayvanların yününden eee artı maaş on dönüm bostan yan gel osman.
Ohh keyifler gıcır. Onlar bir kuru maaş. Tu kaka onlara.
hahaha hay Allah iyiliğini versin

Uzaklık konusuna da katılıyorum keşke birazcık yakın olsaydık ama belli olmaz belki karşılaşma şansımız olur bi yerlerde

belki cnm ya şansımız olmasada belki bi zaman gelir hepimiz aynı yere tatile gideriz orda buluşuruz bak sevdim bu fikri

belki cnm ya şansımız olmasada belki bi zaman gelir hepimiz aynı yere tatile gideriz orda buluşuruz bak sevdim bu fikri

Biz anca kış tatiline çıkabiliriz canım eşimin en yoğun sezonu yaz çünkü ama belki İzmir e gelirsiniz ya da İst. ya da Konya bga a face açsın bence ordan da grup açarız

Aktar yoktu yolumun üzerinde çarşıya inmek de zor geldi hava çok sıcak Zencefil ve bal yaptım o da iyi geliyor yakıyor boğazı biraz ama olsun
dışarıya çıkmak bile iyi gelmiştir sana

Biz anca kış tatiline çıkabiliriz canım eşimin en yoğun sezonu yaz çünkü ama belki İzmir e gelirsiniz ya da İst. ya da Konya bga a face açsın bence ordan da grup açarız

aslında kış tatli daha güzel tam kışta değil sonbahar ilk bahar havalrın güzel olduğu zamanlar

dışarıya çıkmak bile iyi gelmiştir sana

aslında kış tatli daha güzel tam kışta değil sonbahar ilk bahar havalrın güzel olduğu zamanlar

Tabi ama yazın da bir yerlere gitmek fena olmaz hani gerçi arada h.sonları kaçabiliriz sanırım bakalım,bu arada balayılarınızı nerede yaptınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…