günaydın canım bugün olmam gerek ama tık yok hala fazlada umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor 2-3 gün daha bekliycem sonra test yaparımhayırlısı diyelim hayırlı zmanda hamile kalalım
Whitewish
Gel gel nereye kayboldun biz geyiğe sardık
Bankaya gittim geldim arada hemenevet muhabbet koyulaşmış hepsini okuyamasam da
hahahaEkmeğiniz tarladan kıyafetiniz hayvanların yününden eee artı maaş on dönüm bostan yan gel osman.
Ohh keyifler gıcır. Onlar bir kuru maaş. Tu kaka onlara.
Uzaklık konusuna da katılıyorum keşke birazcık yakın olsaydık ama belli olmaz belki karşılaşma şansımız olur bi yerlerde
Süpersin ya arada aktara da uğrasaydın.
belki cnm ya şansımız olmasada belki bi zaman gelir hepimiz aynı yere tatile gideriz orda buluşuruz bak sevdim bu fikri
dışarıya çıkmak bile iyi gelmiştir sanaAktar yoktu yolumun üzerinde çarşıya inmek de zor geldi hava çok sıcakZencefil ve bal yaptım o da iyi geliyor yakıyor boğazı biraz ama olsun
Biz anca kış tatiline çıkabiliriz canımeşimin en yoğun sezonu yaz çünkü ama belki İzmir e gelirsiniz ya da İst. ya da Konya bga a face açsın bence ordan da grup açarız
Kızlar ben biraz içeri geçiyorum gelirim az sonra
Biz anca kış tatiline çıkabiliriz canımeşimin en yoğun sezonu yaz çünkü ama belki İzmir e gelirsiniz ya da İst. ya da Konya bga a face açsın bence ordan da grup açarız
Face yok face e izin de yok. Face yasak, kaka...
Yine sordum yasak....
ya aslında onun açma yolları var sanırsam ama :44: yakalanırsan ne olur bilmiyom
Kızzzz Hatice kocamla aramı mı bocan sen benim hııı
haaa kocandan mı yasaklısın ben iş yerinde açamıyosun zannettim diiii pardooonnnn
Allah korusun kuzum açılmasın kocacınla aran
Kocamdan yasaklıyım tabeeee
Whitewish daha önce de sordu. Ben de gene sordum yok anam yok yassakkkk.
İş yerinde de yasak girmek de kocadan yasaklıyız.
ama niye diye sormaya korkuyorum aama :44::44:
İstemiyor hoşlanmıyor.
Kıskanıyor.
Ben yemek yiyip geleyim.
Face yok face e izin de yok. Face yasak, kaka...
Yine sordum yasak....
dışarıya çıkmak bile iyi gelmiştir sana
aslında kış tatli daha güzel tam kışta değil sonbahar ilk bahar havalrın güzel olduğu zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?