İnşallah bi kaç ay sonra bebk ismi düşünmeye başlıycaz
Whitewish gitmiş........
Onun netinde de problem vardı. Ondan da olabilir.
Eeeee anlat. Geliyor mu teyzeler???
1 aydır pek gelen giden yok herkes bahçelerinde iş yapıyor buraya gelmeye fırsat bulamıyorlar
garip bi iş ya
Ohhhh yatışşşşşşşşşşşşş
başta bende oyle diyodum da ole değil yattıkça paslanıyorum
topiğin ilk hamişi kim olacak diyorduk sessiz sessiz giden biri varmış demek ki tatlım inşallah hamilesindir ben de bekliyorum cuma ya da cumartesi regl olmam gerek ama ben senin kadar umutlu değilim eşine de aldırma bebiş olunca keşke daha yapsaydık dicektir
Ama memurluk öyle birşey.
Memurluğun en sevdiğim tarafı tatilleri ve izinleri.
başkada bişeyi yok zaten bizim çiftçiyi eğitmemiz lazım ama çiftçiye ulaşacak aracımız yok bazı yerlerde büro yok çalışanlar elkt su net kendisi ödüyor
Anlamadım
tepki süper
bizde boyle bakanlığımız bu şekilde çalışmayı münasip görmüş bi sağlık bakanlığı personelinin tüm ihtiyacını sağlar personeli oyle gönderir meb zaten oyle ama tarım sağolsun önce personel gitsin o kendii düzenini kurar diyor
günaydın canım bugün olmam gerek ama tık yok hala fazlada umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor 2-3 gün daha bekliycem sonra test yaparımhayırlısı diyelim hayırlı zmanda hamile kalalım
doğum gününkutlu olsun en yakın zamanda hamile olursun ,inşallah
Çiftçiyle tarlada çalışır erzağını çıkarır hayvan bakar yününü yapar diyor herhalde.
bak yaaaaa ben yıllardır çözemedim sen 1 dk çözdün olayı
Siz diğer bakanlık çalışanlarına göre aslında daha şanslısınız ama farkında değilsiniz
niye ki nasıl ki??? :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?