Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

kızlar hoşuma gitti side okuyun
1. Unutma! Sen değerlisin.
Çalışsan da çalışmasan da... Ünlü olsan da olmasan da... O erkek seni istese de istemese de... Sen sen olduğun için bi'tanesin.
2. Kadın olmanın tadını çıkartmalısın.
Biraz şefkat, biraz anaçlık, biraz dişilik, biraz seksilik, bolca zeka ve altıncı his... Sen şahanesin!

MUTLULUK SENİN İÇİNDE
3. Göbeğin çıktı diye, 36 bedenden çok uzaksın diye, saçların o reklamlardaki kız gibi dalgalanmıyor diye eksik değilsin.
4. Kendine güvenin en büyük silahındır ve o en derinlerinden gelen ışıl ışıl gülümsemen tabii ki.
5. Biliyorum adettendir ama sonuca varamadığın, sadece bünyeni hırpaladığın o konuyu 50 kere konuşmana, tartışmana gerek yok.
Olmuyorsa, üstünü çizip devam etmelisin.
6. Yaptıklarından suçluluk duyarak vakit kaybetmemelisin.
Yapamadıklarını listeleyip isteklerini gözden geçirmek suretiyle adımlar atarsan daha mutlu olabilirsin.
7. Hiçbir evlilik, hiçbir olması gerek şov, sana öğretilmiş hiçbir mecburiyet alın yazın değildir.
Kocan tek çıkışın, hayat zaferin değildir.
8. Uzaklarda arama sakın; en büyük mutluluk sendedir.
9. Aşkından gebersen de sınırlarını bilmelisin. Sınır neresidir? Sana saygısızlık yaptığı yerdir. Buna asla izin verme.
10. Sen kendine ne değer biçersen, sen kendine nasıl davranırsan; herkes sana öyle davranır. Asla ama asla kendini küçümseme.

HERKESE 'SEVGİLİM' DEME
11. Evde oturup derdine yanma.
Kaderini birine, bir kuruma, bir konuma bağlama.
Kaderin senin ellerinde, bunu sakın atlama!
12. Eski sevgili adı üstünde 'eski'dir...
Senin yeni dünyanı bulandırmasına izin verme.
13. Yeniden seveceksin, çok da sevileceksin. Kimse son değil, bunu bileceksin.
14. Dünyanın kanunu bu; düşündüğünü çekersin. Allah rızası için kurup durma, senaryolar yazma!
15. Sevgilini çok sevmelisin. Öyle herkese 'sevgili' dememelisin.
Fakaaat çok sevmen demek, kendini ayaklar altına alman demek değildir. Bir kadın gerekirse, severken de gidebilir değil mi?

HER ŞEYİN ŞIK OLSUN
16. Her şeyin şık olsun. Ruhun, bedenin, kıyafetin, sevişin, terk edişin, dostluğun, sevgililiğin... Kadınlık şıklık demektir.
17. Başka kadınları kafana takmaktan vazgeç! Onlar sen olamaz, sen de onlar... Her kadın kendine özeldir, her kadın dibine kadar özeldir.
18. Kız arkadaşların önemlidir, en kıymetlilerindir ama onları seçmeyi bileceksin. Kadın kadının kurdudur, bir kenara not edeceksin.
Sadece kötü gününde değil, başarında, mutluluğunda da yanında olan, yüreğini ortaya koyan arkadaşlarından asla vazgeçmeyeceksin.
19. Erkekler çocuktur. Nokta!
Çocuğunu hem sevecek hem kızacak, icap ederse küsecek, cezasını vereceksin.

SEN ÖZELSİN BUNU UNUTMA!
20. Seni bırakıp gidebilenin arkasından gözyaşı dökmeyeceksin.
Aramazsa aramasın be!
21. Sevginin, aşkın ne demek olduğunu anlamayan bir adamın vizesini keseceksin.
22. Sen renklisin, sen beceriklisin, sen erkeğin mutlu olma sebebisin, sen başlangıçsın, sen sonsun...
Mecbursun, bunu fark edeceksin!
23. Her şey bir karar vermene bakar. Sabır bazen gerekli, bazen gereksizdir. Ayrımı yapabilmelisin.
24. Yapamayacağın şey yok.
Gidemeyeceğin yer yok. Sana kapalı olabilecek kapı yok! Şu an silkelenip kendine geleceksin!
25. Tekrar söylüyorum, kafana kazı istiyorum; SEN ÖZELSİN, SEN Bİ'TANESİN, ÖNCE KENDİ DEĞERİNİ BİLECEKSİN!!!!

ben nedense kuaförlere karşı bi antipatikim geçen gün kil maskesi yaptım içine biraz zeytin yağı koydum cildim pırıl pırıl oldu boyle sağlıklı pırıltı yani bugün yine yapcam

kil maskesi ben de yapıyordum,ben de mısır ununun içine yumurta akı ve biraz süt ya da yoğurt suyu koyuyorum peeling için duymuştum ölü deriyi atıyor yüzden,onun dışında çok fazla güzellik ürünleri kullanabilen biri değilim alıyorum zor geliyor yapmak bir kaç denemeden sonra

bende oyle hazır ürünleri sevmiyorum kim bilir ne var içinde ama kendime bakmayıda seviyorum

ben eve gidiyim görüşürüz birazdan

Çok doğru ben kendimi seviyorum bazen takıntı yapsam da bazı şeylere

Ben de hemen konuya gireyim.

Her zaman tatil için aynı yere giderim. Kimsenin tavsiyesi ile bir yere gidemem, kendim de gittiğim yeri değiştirmeye cesaret edemem.

Bakım yapamıyorum hiç anlamıyorum bana da öğretin........

tavsiyeyle bi yere gitmek hayatımın hatasıydı zaten

cilt bakımı yapmayı seviyorum ben ya en basiti cildi ölü hücrelerden arındırmak whitewish in dediğine benzer bişey yapıyorum bende mısır unu yoğurt beklet sonra ovalayarak çıkart

Evet canım bunu yapabilirsin sen de hem kolay hem de etkili

günaydın canımlarım
bugun içimde garip bi mutluluk var Anneciğim kontrole gitcek iyi haberlerle döner İnşallah

Ben de tatil köyü severim miskin miskin yatayım yemek önüme gelsin önümden gitsin hiçbirşeye el sürmeyeyim yiyip içip uyuyayım.

Evlendiğimden beri hep aynı yere giderim tatile hiç değiştirme riskine giremiyorum beğenmez isem diye. Belki daha iyileri vardır muhtemelen vardır ama cesaret edemem o rahatlığımı bulamam diye.

ee kızlar kendinize bakarmısınız neler yaparsınız anlatın bakim

Ben hiç bakamıyorum hiç de anlamıyorum.

Ben de kuaföre pek gitmem sadece kaş bıyık sarışın olduğum için çok nadir giderim çıkmıyor çıksa bile üşengeçliğimden gidemiyorum.

Elimden ağda dışında birşey gelmez benim. Onu nasıl yapıyorsam hayret.

Bana da çok zor geliyor. Arkadaşımdan tavsiye aldım. Bakalım yapacağım bir ara güya. Nerdeeee

kızlar okuyup beğendiğim şeyleri burda da paylaşıyorum okuyun

Günlerden bir gün köylerden birinde adamın birinin eşeği kuyunun birine düşmüş. Niye düşernasıl düşer sormayın. Eşek bu. Düşmüş işte. Belki kör bir kuyuydu ağzı tahtayla kapatılmıştı belkiüzerine de toprak dökülmüştü. Zamanla tahta çürüdü zayıfladı toprakta biten otları yemek isteyen eşeğin ağırlığını çekemedi ve güm. Hayvancık saatlerce acı içinde kıvrandı bağırdı kendi dilinde. Ayıptır söylemesi anırdı yani. Sesini duyan sahibi gelip baktı ki vaziyet kötü. Zavallı eşeği kuyunun dibinde melul mahzun bakınıyor. Üstelik yaralanmış. Karşılaştığı bu durumda kendini eşeği kadar zavallı hisseden adamcağız köylüleri yardıma çağırdı. Ne yapsak ne etsek nasıl çıkarsak soruları havada kaldı. Sonunda karar verildi ki kurtarmak için çalışmaya değmez. Tek çare kuyuyu toprakla örtmek. Ellerine aldıkları küreklerle etraftan kuyunun içine toprak attılar. Zavallı hayvan üzerine gelen toprakları her seferinde silkinerek dibe döktü. Ayaklarının altına aldığı toprak sayesinde her an biraz daha yükseldi. Ve sonunda yukarıya kadar çıkmış oldu. Köylüler ağzı açık bakakaldı.

Hayat bazen bizim de üzerimize abanır. Ne bazeni çoğu zaman. Toz toprakla örtmeye çalışanlar çok olur. Bunlarla başetmenin tek yolu yakınıp sızlanmak değil düşünüp silkinmek ve kurtulmak için aydınlığa adım atmaktır.

Kör kuyuda olsak bile...

Hemen her gün e-posta yazarken veya e-posta adresimizi birilerine verirken bu işareti kullanıyoruz. Peki ama @ işaretinin gerçek anlamını ve nereden geldiğini biliyor musunuz? Bu işaret 473 yıl önce, günümüzde ki anlamı ve kullanımından çok farklı bir amaca hizmet ediyordu.

@ işaretinin bilinen ilk kullanımına 4 Mayıs 1536 yılına Francesco Lapi adlı Floransalı bir tüccarın yazdığı bir mektupta rastlandı. Lapi yazdığı mektubunda İspanya'daki şarap fiyatlarından bahsederken @ işaretini kullanmıştı. O zamanlarda, bir fıçının 13'te birine karşılık gelen, ticari bir ölçü biri olarak kullanılan @, daha sonra daktilolara da girdi. Zaman içinde kullanımı değişen işaret bir süre sonra belli bir ürünün birim fiyatını belirtmek için kullanılmaya başlandı. Yani insanlar artık "tanesi 5 liradan 10 ürün" gibi bir tanım kullanmak yerine "10 ürün @ 5 lira" demeye başladılar.

1971 yılında Ray Tomlinson ise bu işaretin, e-posta sunucularındaki kullanıcıları tanımlamak için uygun olduğuna karar verdi. O tarihten itibarense @ artık bugünkü şekilde e-postalardaki kullanım şeklinde kavuşmuş oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…