Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

arada alıyorum şekerli kahve felan zaten. İlaç almıyorsun ya biraz zor geçer ama geçer boşver riske atmaya değmez. Havadandır uyuyakalmak.

Ben işte vakit öldürüyorum.

dün soylemiştin ama unuttum ben burası da yağışlı tam hasta olcak hava sebze pazarı bu yoksa sosyete gibi mi

hatice yok ortalıkta

girip çıkıyorum canm

dün soylemiştin ama unuttum ben burası da yağışlı tam hasta olcak hava sebze pazarı bu yoksa sosyete gibi mi

Sebze meyve de var ama sosyete pazarı diye geçiyor bir sürü ucuzdan pahalıya herşey bulabiliyorsun ve çok güzel şeyler oluyor,annem de sever gezmeyi geliyor sabah erkenden kalabalık olmadan geziyoruz bazen

kızlaarrr reglime 4 gün kala yani dün kan testi yaptrdım bugün aldım sonucumu 42,9 çıkmış ama erken baktırdığım için bilemiyorum yani inşallah bebişten dolayıdır artışın nedeni cuma ya da cumt.regl olmazsam pazartesi doktora gidicem,yani emin olamadığım için sevinç çığlıkları atamıyorum henüz

bak yaaa bunu bize haber vermeden bide pazaramı gittin seeeeeeeeeeeeeen cezalısınnnn

Aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Biz kader arkadaşı değil miyiz?

Amma dramatikleştirdim.

İyide bu başka birşeyden çıkmıyor ki. Regl ile atarsam mı diyorsun?

Yok canım olur mu öyle şey. Tutmuşsa tutmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…