hmm o zaman tatlıyı arada alman gerekiyor demek ki :44: ben iyiyim burun akıntısı,seste olan değişiklik,baş ağrısı dışındayattığım yerde uyuyakalıyorum :2: senin nasıl geçiyor günün?hatice yok ortalıkta
dün soylemiştin ama unuttum ben burası da yağışlı tam hasta olcak hava sebze pazarı bu yoksa sosyete gibi miGeldim kızlaarrr ben geldimmmannem geldi sabahtan pazara gittik sonra da ablamlar geldi derken anca girebildim nete,kafam da kalkmıyor zaten siz nasılsınız?burası da çok kapalı ve yağmur başladı sanırım yarın da böyle olacakmış,cuma da arkadaşıma gelinlik bakmaya gidicez inşallah hava güzel olur
hatice yok ortalıkta
arada alıyorum şekerli kahve felan zaten. İlaç almıyorsun ya biraz zor geçer ama geçer boşver riske atmaya değmez. Havadandır uyuyakalmak.
Ben işte vakit öldürüyorum.
Yaa aslında ben dün kan testi yaptrdım ama sonucumu da aldım bugün
Yaa aslında ben dün kan testi yaptrdım ama sonucumu da aldım bugün
dün soylemiştin ama unuttum ben burası da yağışlı tam hasta olcak hava sebze pazarı bu yoksa sosyete gibi mi
Kızlar sonucum 42,9 iyice kafamı karıştırdım iyi oldu
Kızlar sonucum 42,9 iyice kafamı karıştırdım iyi oldu
Eeee süper bebek var demek bu
Betası 42 küsür
Hamile demek
ben hiç bişi anlamadımmm :44:44::44::44:
Ayy bilmiyorum canım ya emin olamıyorum yani regl olmama 4 gün varken yaptırdım ilaç alırım en azından dedim bi baktım ki 0,24 olmuş 42,9şaşkınım
ooooooooooo
ama eeeeeeeeeeeeeee
bu boyle mi haber verilir
whitewishe acil açıklama bekliyorum
geçen ay gebelik hormonum 0,24 tü canım dün yaptrdım 42,9 çıktı yani normalde 0-10 arası gebelik yok 10 dan sonrasına var diye bakılıyor ama bilemiyorum ki
bak yaaa bunu bize haber vermeden bide pazaramı gittin seeeeeeeeeeeeeen cezalısınnnn
kızlaarrr reglime 4 gün kala yani dün kan testi yaptrdım bugün aldım sonucumu 42,9 çıkmış ama erken baktırdığım için bilemiyorum yani inşallah bebişten dolayıdır artışın nedeni cuma ya da cumt.regl olmazsam pazartesi doktora gidicem,yani emin olamadığım için sevinç çığlıkları atamıyorum henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?