Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Bence sağlıksız birşeyi yok yani rakama takılmamak gerekiyor çok fazla şu an yağı azalıyor kası artıyor bizim ise nerden gidiyor kilolar belli değil

Karatayı tam yapamıyorum. Yapsaydım olurdu belki. Bir de yürüyüşte bir 40 gün felan sonra gidiyor ya kilolar. Onan de olabilir. Bilmiyorum ki.

Kızlar ben biraz kalkıyorum pc başından ortalığı toparlayayım gelirim yine

Kızlar nereye gittiniz?
Doktorla konuştum konuşmadan önce de azıcık tuvalet kağıdında kan gördüm sanırım regl olucam tuvalete gitmeden önce zaten kasığım çok ağrıyordu hala ağrıyor.Neyse doktora söyledim değerimi ve biraz kan gördüğümü şu an yapılabilecek birşey yok dedi beklememiz gerek dedi eğer regl olmazsam pazartesi yeniden kan vericem olursam da üzülme sakın dedi bedenden atılmış demektir dedi.
Yani sanırım regl olucam sevincinizi kısa süreli bıraktım ama artık başka denemelere

Aaa öyle oluyormuş tutupta regl de atılma felan. Asıl sen bizim kusurumuza bakma seni de heveslendirdik.

Üzüldüm şimdi.

Aaa öyle oluyormuş tutupta regl de atılma felan. Asıl sen bizim kusurumuza bakma seni de heveslendirdik.

Üzüldüm şimdi.

Geldim canım baktım kimse yok çıktım netten,evet sanırım öyle bişey yani kan testi yapmamış olsaydım normal regl olacaktım ve bilmicektim tabi yükseldiğini neyse hayırlısı artık bakalım pazartesiye ne olacak

sevincinizi kısa süreli bıraktım ama artık başka denemelere
olsun dün iyi eğlendik bahane oldu işte

Hatice'ya bak hemen kilo cetvelini de güncellemiş.
haftalık yaptım bu sefer

sıkılmasın canın tatlım
ben biliyorum sen cezadan yırttım diye sıkılmadın

Hadi git gezin bir dondurma ye benden ama parasını sen öde.
dondurmaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…