aslında kilo da veriyor olsan süperdi ama yürüyüş sende kas yaptı tatlım bi diyetisyenle falan mı görüşsen acaba kilo vermen gerekiyor bişeyleri yanlış yapıyor olabilirisn bende senin aksine yumuşacığım poffff
Kızlar ben biraz kalkıyorum pc başından ortalığı toparlayayım gelirim yine
aslında kilo da veriyor olsan süperdi ama yürüyüş sende kas yaptı tatlım bi diyetisyenle falan mı görüşsen acaba kilo vermen gerekiyor bişeyleri yanlış yapıyor olabilirisn bende senin aksine yumuşacığım poffff
Kızlar ben biraz kalkıyorum pc başından ortalığı toparlayayım gelirim yine
Kızlar nereye gittiniz?
Doktorla konuştum konuşmadan önce de azıcık tuvalet kağıdında kan gördüm sanırım regl olucam tuvalete gitmeden önce zaten kasığım çok ağrıyordu hala ağrıyor.Neyse doktora söyledim değerimi ve biraz kan gördüğümü şu an yapılabilecek birşey yok dedi beklememiz gerek dedi eğer regl olmazsam pazartesi yeniden kan vericem olursam da üzülme sakın dedi bedenden atılmış demektir dedi.
Yani sanırım regl olucam sevincinizi kısa süreli bıraktım ama artık başka denemelere
tmm cnm kolay gelsin
Aaa öyle oluyormuş tutupta regl de atılma felan. Asıl sen bizim kusurumuza bakma seni de heveslendirdik.
Üzüldüm şimdi.
Geldim canım baktım kimse yok çıktım netten,evet sanırım öyle bişey yani kan testi yapmamış olsaydım normal regl olacaktım ve bilmicektim tabi yükseldiğini neyse hayırlısı artık bakalım pazartesiye ne olacak
Ama belli de olmaz hayırlısı Allah'tan keyfin kaçtı benimde.
Yok ben iyiyim hayırlısı herşeyin olacaksa zaten her koşul altında olur olmucaksa naparsan yap olmaz sıkılmasın canın tatlım
Pollyannam benim
Bu sefer gerçekçi polly oldum amasen napıyorsun o kadar sıkıldım ki evde anlatamam yapıcak bişey de bulamıyorum daha doğrusu can sıkıntısından bişey yapasım da gelmiyor
Ben kaç aydır
işi boşlamıştım çalışmaya çalışıyorum hadi konu aç konuşalım.
Dışarı çıkmak için giyinmiştim ben de şimdi biraz hava alayım geleyim sıkıldım çok evde oturmaktangelince en derin konuyu açıcam sana
Hadi git gezin bir dondurma ye benden ama parasını sen öde.
Ben altıda çıkacağım ama gelirsen buradayım altıya kadar
olsun dün iyi eğlendik bahane oldu iştesevincinizi kısa süreli bıraktım ama artık başka denemelere
haftalık yaptım bu seferHatice'ya bak hemen kilo cetvelini de güncellemiş.
ben biliyorum sen cezadan yırttım diye sıkılmadınsıkılmasın canın tatlım
dondurmaaaaaaaHadi git gezin bir dondurma ye benden ama parasını sen öde.
Aman efendim kimler gelmiş
Kimler teşrif etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?