Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Biz yaşadık onu başkaları yaşasın istemeyiz ama ne bilim sanki öyle hissediyorlar gibi bir hissim var.

Doğrudur tatlım hissetmiş olabilirsin anlarsın zaten konuşmalardan falan hadi konuyu değiştirelim.Arkadaşa gelinlik bakmaya gittik genelde aynı modeller hakim zaten sizin nasıldı gelinlikleriniz merak ettim

Kabarıktı. Bulsam gösterecektim. Netten buldum. İlk evlenmeye karar verdğimizde çok beğenmiştim. Evlenmemize yakın gene beğenim değişmemiş. Onu diktirtmiştim.

Abowwwwwwwwww tövbe tövbe kim giydirir bana straples falan filan gayet kapalıydı benimki

Gerçekten mii ben giydim valla sırtı da açıktı gelinlik diye bişey demedi sanırım benim ki dur bulayım bak netten

Ben hiçbirşey anlamadım düğünümden geldi geçti işte.

Aralıktaydı zaten.

Kışın olmuş seninki gerçi bizimki de yaz sayılmazdı olsun farklılık yapmak iyi herkes yaz gelini oluyor hatice gitti galiba o yazmadı hiç

Hatice

Hadi gel yemek ısmarlıyorum yanında da pasta

Sana bir dilim kendime iki dilim çok severim ben pastayı.

Ben özellikle istedim kışın olmasını zaten.

Kizlar gunaydin hepimize musmutlu bir hafta diliyorum
Ben bugun disardayim kan vericem ve is gorusmesine gidicem sanirim 5 gb gelmis olurum haberleri veririm.dun tartildim 63 ciktim ama sanirim dun yemegi fazla kacirmisim 63.2 ciktim bu sabah gorusuruz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…