Biz yaşadık onu başkaları yaşasın istemeyiz ama ne bilim sanki öyle hissediyorlar gibi bir hissim var.
Doğrudur tatlım hissetmiş olabilirsin anlarsın zaten konuşmalardan falan hadi konuyu değiştirelim.Arkadaşa gelinlik bakmaya gittik genelde aynı modeller hakim zaten sizin nasıldı gelinlikleriniz merak ettim
Benimki kırık beyazdı. Çok işlemeliydi.
Kabarak mıydı modeli falan?
Ben netten bulmuştum modeli tarlatanı olmayan dümdüz kırık beyaz straplez tek omuz,omuzda ve sağ kasıktan hafif aşağıya doğru işlemeliydi,altına da babet giydim taşlarla işlemeli yine
Kabarıktı. Bulsam gösterecektim. Netten buldum. İlk evlenmeye karar verdğimizde çok beğenmiştim. Evlenmemize yakın gene beğenim değişmemiş. Onu diktirtmiştim.
Abowwwwwwwwww tövbe tövbe kim giydirir bana straples falan filan gayet kapalıydı benimki
Gerçekten miiben giydim valla sırtı da açıktı gelinlik diye bişey demedi sanırım benim ki dur bulayım bak netten
merak ettim bak modelini şimdi
Eki Görüntüle 735215
Benim ki buydu yırtmacı yoktu bitek tabi buna bakarak dikildi direk bunu satın almadım
Ben neden arıyorsam. Ben evleneli 5 yıl oluyor benim gelinlik artık M.Ö'de kalır.
Güzelmiş. Ee sana da o boyla posla yakışır zaten.
Evet güzeldi pek alışılagelmiş değil bazıları elbise gb.bu nasıl gelinlik falan dedilertabi o zaman bu halimden daha da zayıftım nikah oldu ya bizim bide akşam yakınlarla eğlenmeye gitmiştik ondan çok rahat oldu
Ben hiçbirşey anlamadım düğünümden geldi geçti işte.
Aralıktaydı zaten.
Kışın olmuş seninki gerçi bizimki de yaz sayılmazdı olsun farklılık yapmak iyi herkes yaz gelini oluyorhatice gitti galiba o yazmadı hiç
Hatice
Hadi gel yemek ısmarlıyorum yanında da pasta
Sana bir dilim kendime iki dilim çok severim ben pastayı.
Ben özellikle istedim kışın olmasını zaten.
hatice yi kandırma yolu bulundu.
Yok ben burdayım canım ama işin varsa sonra görüşürüz
Ben biryandan çalışıyorum bir yandan size laf yetiştiriyorum.
İngilizce regülasyon okuduğum için uzun süre konsantre olamıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?