bugün tartıldım 66,9 oldum iştahim zaten yok c.tesi ççok hasta oldum salgın vardı kusmalı oğlumdan da bana geçmiş ağzıma ne aldıysam çıkardım . resmen iştehım kapandı. whitewish hemilemi kesinmi okudum cumadan beri ama bişey yazmamış acaba doktora gittimi . hava çok sıcak bu sıcaklarda oruç tutacağız allah yardımcımız olsun ...
Sabah sabah devlet hastanesindeki doktorla kavga ettim ya gıcık oluyorum şunlara neyse gelelim haberlere betam 1141 çıktı birazdan doktorumu arıcam.En son aradığımda pazartesi değerini ölçtür ona göre konuşalım demişti bakalım ne dicek
Ayyy hadi canım inşallah.
İnşallah canım ya herşey yolunda gider umarımsiz napıyorsunuz nasıl geçiyor pazartesiniz?
Amann napçam ben toplantıdaydım sonuçsuz toplantılardan birtanesiydi. Sinir oluyorum ya...
Aayyyyy sen şimdi hamilesin ya bize dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş.
Benim dualarım.
-Bebek, sağlık, mutluluk, huzur
-Mahkemeyi kazanaım
-Paramızı alabilelim
Ayy sinir deme bana canım ya yani sabahtan beri o kadar stres yaptım ki anlatamam doktoru şikayete gidiyorum adam bana saçmalıyor falan inanılmazlar ya
Memurlar ya rahatlar boşver sinirlenme sen.
Ya bir kana 30 tl vermek zorunda kaldım onlar yüzünden ultrasonla bakmadan beta veremezmiş bey efendi baktırmak istemiorum diyorum o zaman başka yerde yaptır diyor bananeyse işte hep diyorum devlet hastanesindekiler acayip ukala oluyorlar.Bu arada fit görünüyorum demişsin süpersin
İş görüşmen nasıldı?
Senin artık yıl felan yatar çalışmak. Ohh missssssssss
Yaaa o ayrı hikaye gidemedim iş görüşmesine o kadar uzaktaki yani olsa evden gitmem için 3 vesait yapmam gerekiyor ben de hastanenin ordan gideceğim için otobüs bekle bekle yok meğer saatleri değişmiş 4te varmış otobüs eee nasıl gidicem peki işte şu otobüse bincen bilmem nerde incen ordan dolmuşa bincen şurda incen yürücen falan filan midem kalktı inanılmaz sıcak var başıma sıcak geçti bide korkuyorum yorulunca falan bişey olur diye
Ya bana da benzer tepkiler veriyorlar. Özele gidiyoruz orada test felan yaptırıyoruz ya gocunuyorlar. Aynı muameleyi bana da yapmalarına ramak kaldı zaten.
Ya sorma beden bir tane olmayan pantolonum vardı. Zor girerdim içine. Gayet rahat oldu ve bol oldu. Bir de böyle kendimi daralmış hissediyorum aynada bakınca. Yandan bakınca da ince duruyorum sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?