Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ben bu hafta 69,4 çıktım

Ama ben bu kilodan çok daha zayıfın bence nasıl oluyor anlamadım.

Bu arada Whitewish "musmutlu" çok hoşuma gitti.

Gunaydin kizlar, ben bu hafta yine kilo veremedim:26: 54, 1 olmusum:26: cumadan pazara esimin yanindaydim, saat kacta yedik ne yedik o kadar duzensizdi ki bugun itibariyle yeniden dikkat etmeye basliyorum

Gunaydin kizlar, ben bu hafta yine kilo veremedim:26: 54, 1 olmusum:26: cumadan pazara esimin yanindaydim, saat kacta yedik ne yedik o kadar duzensizdi ki bugun itibariyle yeniden dikkat etmeye basliyorum

olsun cnm bizde aynı durumdayız 1-2 kilo eksi artı oynayıp duruyor

yaa oyle oluyo zaten insan hemen erkene almak istiyor

bende hızlandırmalıyım tarçınla bal içmeye başladım bi kaç gündür faydası olur İnşallah

Ben gecen hafta bi kac kez ictim tarcinla bali canim ama duzenli icmedim.. bu sabah yeniden basladim icecegim burda bi topikte okumustum.. insallah faydasi olur

Boyum minik ama verecegim ya 50 nin altina düşmek istiyorum cizelge mi yapsam, gaza getirir mi beni acaba:44:

Boyun minikte olsa bence kilo da normal ama tabiki ne kadar verirsen kardır. Valla bence çık yürü en iyisi o.

Hayir kullanmiyorum :26: bebis icin mi:44:

Evet hamile kalmadan üç ay önce kullanmaya başlaman gerekiyor. İstersen bir kadın doğumcuya git. Yönlendirsin seni.

Kpss den sonra platese başlayacağım canim daha bizim bebis calismalarina baslamamiza 5 ay kadar var tatlim kocisin gelmesine 1 ay kala baslarim

Senin kulağına küpe olsun da

Biliyorum canim kullanmam gerektigini ama hatirlatman iyi oldu temkinliyim ben bu konuda .. evlenmeden once kadin doguma gitmeye basladim, en ufak seyde gidip kontrolumu oluyorum, danisiyorum kocis gelsin gidecegim, bebis calismalari oncesinde nelere dikkat edilmesi gerekiyorsa soracagim, her türlü kontrolumude olacagim sonra baslayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…