Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben bu hafta 69,4 çıktım
Ama ben bu kilodan çok daha zayıfın bence nasıl oluyor anlamadım.
Bu arada Whitewish "musmutlu" çok hoşuma gitti.
herkesin mutlu olmasına sevindim
2 ihtimal var ya sen iyice sıkılaştın yada tartın bozuk
Çok şükür aman herkes mutlu olsun.
Anlamadım ki biliyorsun tartıda 70 civari takıldım kaldım. Şimdi yeni tartı alamayacağıma göre varsın 70 olsun ne yapayım.
neyse onemli olan kendini incelmiş hisstmen zaten
Bu yürüyüş performansı ile gidersem zaten istediğim şekle gelirim. Rahat geçer hamileliğim inşallah.
Gunaydin kizlar, ben bu hafta yine kilo veremedim:26: 54, 1 olmusum:26: cumadan pazara esimin yanindaydim, saat kacta yedik ne yedik o kadar duzensizdi kibugun itibariyle yeniden dikkat etmeye basliyorum
olsun cnm bizde aynı durumdayız 1-2 kilo eksi artı oynayıp duruyor
Biz bebis planini biraz daha öne cekecek gibiyiz, bir an once vermem gerekiyor fazlaliklarinapcaz kizlar:44:
yaa oyle oluyo zaten insan hemen erkene almak istiyor
bende hızlandırmalıyım tarçınla bal içmeye başladım bi kaç gündür faydası olur İnşallah
yaa oyle oluyo zaten insan hemen erkene almak istiyor
bende hızlandırmalıyım tarçınla bal içmeye başladım bi kaç gündür faydası olur İnşallah
Ben gecen hafta bi kac kez ictim tarcinla bali canim ama duzenli icmedim.. bu sabah yeniden basladim icecegim burda bi topikte okumustum.. insallah faydasi olur
Hatice amma bakıyorsun kendine maşallah.
İlkay üzülme bence senin kilon iyi zaten. +1 - 2 ödemde olabilir.
İlkay folik asit kullanıyorsun değil mi?
Boyum minik amaverecegim ya 50 nin altina düşmek istiyorum cizelge mi yapsam, gaza getirir mi beni acaba:44:
Hayir kullanmiyorum :26: bebis icin mi:44:
Hatice amma bakıyorsun kendine maşallah.
Boyun minikte olsa bence kilo da normal ama tabiki ne kadar verirsen kardır. Valla bence çık yürü en iyisi o.
Evet hamile kalmadan üç ay önce kullanmaya başlaman gerekiyor. İstersen bir kadın doğumcuya git. Yönlendirsin seni.
Kpss den sonra platese başlayacağım canimdaha bizim bebis calismalarina baslamamiza 5 ay kadar var tatlim kocisin gelmesine 1 ay kala baslarim
Senin kulağına küpe olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?