olsun üzülmek yokveee beklenen adet geldi hamile değilim malesefherşeyin hayırlısı diyelim
sayfalardır okuyorum sevindim hamile olmana inşallah yerleşme kanamasıdr. allah yardımcın olsun.
Whitewish hala yok.
Bu saate kadar en azından bir günaydın derdi.
sayfalardır okuyorum sevindim hamile olmana inşallah yerleşme kanamasıdr. allah yardımcın olsun.
Geldim canım sabahtan işlerim vardı arkadaşıma gelinlik bakmaya çıkmıştık anca geldim,dün kan görmedim bir daha azıcık kahverengi leke vardı bugün de aynı şekilde kahverengi akıntı gb.bişey ne durumdayım diye bakayım dedim gebelik testi yaptım çift çizgi çıkıyor demek ki ya yerleşme kanaması bu ya da sağlıksız bir oluşum gidecek tek korkum mol ün tekrarlamaması
Hoşgeldin
Bende merak etmiştim seni.
Haber veremedim sabah erkenden çıktım dün de geç geldik eve,çıkmıştım ya eşimle buluştuk ondan yazamadım hiç
Olsun önemli değil iyisin ya önemli olan o?
Bak sana ne soracağım ne zamandır aklımda unutuyorum yazmayı?
Sende de aynı his var mı merak ediyorum yoksa ben mi evham yapıyorum?
Hamile kadınlar düşük yapan kadınlardan sanki çekiniyor gibi hissediyorum ben. Sen de öyle hissediyor musun?
Yani soru işaretlerim dışında iyiyim,kafamı oyalamaya çalışıyorum iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.Anneme söyledim bugün dedim böyle böyle gece rüyamda gördüm seni hamileymişsin dedi malum olmuş kadına
Bence de öyle san hamilesin ama ne bileyim doktorunda sen de öyle deyince çektim ben de kendimi geri.
Nasıl çekinme anlamadım canım sormak istediğin şeyi :44::44:
bga cım üste yazdım gördün mü
Yani testlere göre hamileyim ama başta da dediğim hamile kalmak fazla bişey ifade edemiyor bana ne yazık ki devamı önemli olan biliyorsun canım.
Etrafımda hamile olan pek yok yani var da uzaklar benden hani yüzyüze çok bakamıyoruz ama tel.de konuşurken normal paylaşıyorlar herşeyi ama ben neden benim olmuyor benim başıma bu geldi olayını biraz aştım belki onu hissetmiyorlar ama istemsiz düşünebilirler böyle zamanlarda herkes nazar değmesinden korkar çünkü
bga cım üste yazdım gördün mü
hoşgeldin cnm o zaman hamileliğin kesinleşti diyebiliriz Rabbim bundan sonra sağlıkla devam ettirmek nasip etsin
Ben de nazardan korkarım ama bu başka birşey. Daha açık diyeyim. Sanki bize söylerlerse bebekleri düşecekmiş ya da onalrın da başına öyle birşey gelmesini istiyormuşuz hissi veriyorlar bana.
Ben de altta yazdım gördün mü?
Gördüm canım seninkini,bilmiyorum yani şimdiye kadar karşıma öyle biri çıkmadı ama olabilir de bazen eltim hamileyken acaba beni iç geçiriyorum gb. mi görüyor diye düşünüyordum mesela hatta bazen yanlış anladığım sözler de oluyordu yani insanların aklından geçenleri bilemeyiz ki canım biz yapmayız öyle bişey çünkü biz yaşadık düşük vs.ama hiç yaşamayan yapabilir tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?