Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Whitewish hala yok.

Bu saate kadar en azından bir günaydın derdi.

Geldim canım sabahtan işlerim vardı arkadaşıma gelinlik bakmaya çıkmıştık anca geldim,dün kan görmedim bir daha azıcık kahverengi leke vardı bugün de aynı şekilde kahverengi akıntı gb.bişey ne durumdayım diye bakayım dedim gebelik testi yaptım çift çizgi çıkıyor demek ki ya yerleşme kanaması bu ya da sağlıksız bir oluşum gidecek tek korkum mol ün tekrarlamaması

Hoşgeldin

Bende merak etmiştim seni.

Bak sana ne soracağım ne zamandır aklımda unutuyorum yazmayı?

Sende de aynı his var mı merak ediyorum yoksa ben mi evham yapıyorum?

Hamile kadınlar düşük yapan kadınlardan sanki çekiniyor gibi hissediyorum ben. Sen de öyle hissediyor musun?

Nasıl çekinme anlamadım canım sormak istediğin şeyi :44::44:

Bence de öyle san hamilesin ama ne bileyim doktorunda sen de öyle deyince çektim ben de kendimi geri.

Bence de öyle san hamilesin ama ne bileyim doktorunda sen de öyle deyince çektim ben de kendimi geri.

Yani testlere göre hamileyim ama başta da dediğim hamile kalmak fazla bişey ifade edemiyor bana ne yazık ki devamı önemli olan biliyorsun canım.

Etrafımda hamile olan pek yok yani var da uzaklar benden hani yüzyüze çok bakamıyoruz ama tel.de konuşurken normal paylaşıyorlar herşeyi ama ben neden benim olmuyor benim başıma bu geldi olayını biraz aştım belki onu hissetmiyorlar ama istemsiz düşünebilirler böyle zamanlarda herkes nazar değmesinden korkar çünkü

Nasıl çekinme anlamadım canım sormak istediğin şeyi :44::44:

Bir alt mesaja yazdım ama sanki biz vebalıymışız gibi bir izlenim bırakıyorlar bende.

Sanki hamileliklerine nazar değdireceğiz gibi düşük yapan kadınların yanında paylaşmıyorlar.

Düşük yapan kadın kötü olmasın babında olduğunu sanmıyorum ama öyle de hissediyorum

Ben de nazardan korkarım ama bu başka birşey. Daha açık diyeyim. Sanki bize söylerlerse bebekleri düşecekmiş ya da onalrın da başına öyle birşey gelmesini istiyormuşuz hissi veriyorlar bana.

hoşgeldin cnm o zaman hamileliğin kesinleşti diyebiliriz Rabbim bundan sonra sağlıkla devam ettirmek nasip etsin

hoşbuldum canım Amin tatlım evet kesin ama tabi ucu çok açık bu işin olacaksa ne olursa olsun zaten olacaktır diyorum Rabbim neyi nasip ederse onu yaşıyoruz,inşallah güzel haberler veririm size ilerleyen günlerde

Ben de nazardan korkarım ama bu başka birşey. Daha açık diyeyim. Sanki bize söylerlerse bebekleri düşecekmiş ya da onalrın da başına öyle birşey gelmesini istiyormuşuz hissi veriyorlar bana.

Ben de altta yazdım gördün mü?

Gördüm canım seninkini,bilmiyorum yani şimdiye kadar karşıma öyle biri çıkmadı ama olabilir de bazen eltim hamileyken acaba beni iç geçiriyorum gb. mi görüyor diye düşünüyordum mesela hatta bazen yanlış anladığım sözler de oluyordu yani insanların aklından geçenleri bilemeyiz ki canım biz yapmayız öyle bişey çünkü biz yaşadık düşük vs.ama hiç yaşamayan yapabilir tabi.

Biz yaşadık onu başkaları yaşasın istemeyiz ama ne bilim sanki öyle hissediyorlar gibi bir hissim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…