Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Süper ben diyorum bak sana seninki gayet iyi sıkılaşman sen yediklerini zaten yürüyerek yakıyorsun ama bırakmaman gerek işte yürüyüşü

Yok hamile kalana kadar yürürüm diyorum. Doktorum ilk 3 ay yürütmüyor zaten.

İyi de kilo olarak da gitmesi gerekmiyor mu?

Ya da hamilelikte 70'ten hesaplanmayacak mı? Çokkk

Yok hamile kalana kadar yürürüm diyorum. Doktorum ilk 3 ay yürütmüyor zaten.

İyi de kilo olarak da gitmesi gerekmiyor mu?

Ya da hamilelikte 70'ten hesaplanmayacak mı? Çokkk

Tabi rakam olarak da yavaş da olsa gitmesi gerek yediklerini azaltmaya çalış bakalım ya da mesela gece belli bir saatten sonra yeme meyve falan,yani kas ağırlığın desek ağırlıklarla falan çalışman gerekir ki bu kadar kısa sürede hemen kasa dönsün

Bugün 69,4 çıktım.

Akşam eve gidince yiyiyorum bir daha yemek meyva felan yok. Tam regl olamadım ya ondan mı diyorum. Ödem atamıyorum mesela farkındayım. Ben ödem attığımı anlardım.

Mesela yürüyüşe başladığım ilk zamanlarda geçen haftaya kadar 72 - 73 - 74 felan gördüğüm oldu tartıda. Şimdi sabitlendi 70 ve 69 küsür.

Önce almış gibi oldum da şimdi mi başladı acaba gitmeye???

Hmmm birden kısıtlayınca gitmiyor ya kilolar ya öyle oldu dediğin gb. ya da ödemden kaynaklı rakamın çıkıyor ödem atıcı çaylar falan varmış aslında ya nasıl ki?:44:

Hmmm birden kısıtlayınca gitmiyor ya kilolar ya öyle oldu dediğin gb. ya da ödemden kaynaklı rakamın çıkıyor ödem atıcı çaylar falan varmış aslında ya nasıl ki?:44:

Ne nasıl????????

Artık yavaş yavaş hemileliğe doğru gittiğim için istemiyorum o çayları kullanmak. İlk hamileliğimde de içmemiştim. Şimdi de içmem. Şaka maka 15 gün sonra bizde start alıyoruz inşallah.

Gerçekten ayy süperr hemen arkamdan bekliyorum seni inşallah çok iyi olcak herşey

Kızlaarr ben geldim
selaammm

Memurlar ya rahatlar boşver sinirlenme sen.

midem kalktı inanılmaz sıcak var başıma sıcak geçti bide korkuyorum yorulunca falan bişey olur diye
mide bulantılarımız mı başlamıışşşşşşşşşşş

İnşallah darısı Hatice ile bana,

Sen bize dua et bolbol. Allah aratmasın
eevet dua istiyoruzz

Oyy Haticem Can Haticem

puufff yazın da yapıcak yemek bulmak çok gıcık oluyor daha doğrusu yemek yapmak gıcık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…