Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

İlkay,

Kendisi böyle cool takıldığı için teyzeleri olarak bizde pek sevinemiyoruz.
evet yaaa

cumaya cok var dimiiii ne rahat bu kiz boyle
bizde onu diyoruz neyse o da güzel bişey rahat olmasa da kötü olurdu

Hatice gel biz teyzeleri olarak kutlama yapalım.
tamam yapalım napalım

Hatice de bana eşlik etmiyor
ederim ederim sen napcamızı sole bana her yol uyar yeterki eğlence olsun

Günaydın kızlar İzmir yanıyor yaa inanılmaz sıcak :105::105::105:
günaydın buralara yaz gelmedi daha dün sağanak yağışlıydı bugun hala kapalı

Gerçekten burası bayıltıcı moda geçmiş durumda sen nasılsın dün yoktun :44:

buralardaydım aslında btün konuşulanlara cevap bile yazdım ama gitmemiş noldu anlamadım
canım senin adına çok sevindim aslında sen bu ay pek ümitli değildin ama tahmin etmiştim ve şimdiki tahminimde çok sağlıklı olacağı bol bol dua et

İlk ay diye pek ümitli değildim tabi inşallah canım sağlıklı olsun herşey yolunda gitsin,ediyorum dua etmezmiyim bakalım gerisini Allah bilir

ya kızlar bana bi diyet listesi lazım bocalıyorum şu sıra karatay denemeye başladım bi kaç gündür sabah sıkıntı yok birsürü şey yiyorsun zaten öğlen genelde sebze yoğurt yiyorum ama akşamda acıkyorum haliyle meyve yiyorum sonra spor yapınca şekerim düşüyor bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum kellogs yiyorum eee ne biçim diyet bu dünkü yediklerime baktım 1600 kalori olmuş çok olmuş şimdi araştırıyorum ve sizden öneri bekliyorum napsam acep??? :44::44::44:

Kelin merhemi olsaaaaaaaaaaaaaaaa

ee kelin merhemei yok ama ben bunalım takılıyorum bugun geçen çarşamba 65,9 u gördüm sonra hep 66 hiç düşüş olamdı moralim bozuk buyüzden

:44::44::44: bilmem ki ben sıcaktan pek bişey yemek istemiyorum canım istemiyor yani ama diyet konusunda biliyorsun beni hiç devamlılığı olmadığı için bilmiyorum akşam neden yemek yemiyorsun peki canım

:44::44::44: bilmem ki ben sıcaktan pek bişey yemek istemiyorum canım istemiyor yani ama diyet konusunda biliyorsun beni hiç devamlılığı olmadığı için bilmiyorum akşam neden yemek yemiyorsun peki canım

meyveyi çok seviyorum eve gidince meyve yiyorum o tok tutuyor zaten yemeğe gerek kalmıyor 1-2 saat sonrada kellogs yiyorum ama buna bugun bi çare bulamam lazım 66+14 desek 80 kilo offf ya bebeği erteliycem ki bunu hiç ama hiç istemiyorum yada biran önce zayıflıycam

Canım bence az da olsa yemek ye çünkü meyve tatlı ve sen aç karnına yediğin için direk yağa çevirir biraz yemek ye 1-2 saat sonra az meyveni ye yine o kelloglar sanıldığı kadar masum değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…