evet yaaaİlkay,
Kendisi böyle cool takıldığı için teyzeleri olarak bizde pek sevinemiyoruz.
bizde onu diyoruz neyse o da güzel bişey rahat olmasa da kötü olurducumaya cok var dimiiii ne rahat bu kiz boyle
tamam yapalım napalımHatice gel biz teyzeleri olarak kutlama yapalım.
ederim ederim sen napcamızı sole bana her yol uyar yeterki eğlence olsunHatice de bana eşlik etmiyor
günaydın buralara yaz gelmedi daha dün sağanak yağışlıydı bugun hala kapalıGünaydın kızlarİzmir yanıyor yaa inanılmaz sıcak :105::105::105:
günaydın buralara yaz gelmedi daha dün sağanak yağışlıydı bugun hala kapalı
Gerçekten burası bayıltıcı moda geçmiş durumdasen nasılsın dün yoktun :44:
buralardaydım aslında btün konuşulanlara cevap bile yazdım ama gitmemiş noldu anlamadım
canım senin adına çok sevindim aslında sen bu ay pek ümitli değildin ama tahmin etmiştim ve şimdiki tahminimde çok sağlıklı olacağı bol bol dua et
İlk ay diye pek ümitli değildim tabi inşallah canım sağlıklı olsun herşey yolunda gitsin,ediyorum dua etmezmiyim bakalım gerisini Allah bilir
hooooooppp sar başa
adını ne koyuyoruz hah ahaa yine hemen girdim havaya
seçenekleri sun kowalski
cinsiyeti öğrenseydik bari ama alternatifleri şimdiden çıkartabiliriz tabi
tabikide alternatifler ben şimdiden düşünüyorum ama abartıyormuyum nee
ya kızlar bana bi diyet listesi lazım bocalıyorum şu sıra karatay denemeye başladım bi kaç gündür sabah sıkıntı yok birsürü şey yiyorsun zaten öğlen genelde sebze yoğurt yiyorum ama akşamda acıkyorum haliyle meyve yiyorum sonra spor yapınca şekerim düşüyor bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum kellogs yiyorum eee ne biçim diyet bu dünkü yediklerime baktım 1600 kalori olmuş çok olmuş şimdi araştırıyorum ve sizden öneri bekliyorum napsam acep??? :44::44::44:
Geldim kızancıkalarım geldim beya,
Sabah bir geldim pir geldim işe şimdi deri bir nefes aldım.
hoşgeldin canım yorulmuşsundur bizimle konuşurken dinlen biraz
ya kızlar bana bi diyet listesi lazım bocalıyorum şu sıra karatay denemeye başladım bi kaç gündür sabah sıkıntı yok birsürü şey yiyorsun zaten öğlen genelde sebze yoğurt yiyorum ama akşamda acıkyorum haliyle meyve yiyorum sonra spor yapınca şekerim düşüyor bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum kellogs yiyorum eee ne biçim diyet bu dünkü yediklerime baktım 1600 kalori olmuş çok olmuş şimdi araştırıyorum ve sizden öneri bekliyorum napsam acep??? :44::44::44:
Geldim kızancıkalarım geldim beya,
Sabah bir geldim pir geldim işe şimdi deri bir nefes aldım.
:44::44::44: bilmem ki ben sıcaktan pek bişey yemek istemiyorum canım istemiyor yani ama diyet konusunda biliyorsun beni hiç devamlılığı olmadığı için bilmiyorumakşam neden yemek yemiyorsun peki canım
meyveyi çok seviyorum eve gidince meyve yiyorum o tok tutuyor zaten yemeğe gerek kalmıyor 1-2 saat sonrada kellogs yiyorum ama buna bugun bi çare bulamam lazım 66+14 desek 80 kiloofff ya bebeği erteliycem ki bunu hiç ama hiç istemiyorum yada biran önce zayıflıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?