Tamam işte senin regline göre almış olsak 4 haftalık felan ama gerçekte yumurtlama 15 gün sonra olduğu için 15 - 20 günlüktür gibime geliyor.
Tamam işte senin regline göre almış olsak 4 haftalık felan ama gerçekte yumurtlama 15 gün sonra olduğu için 15 - 20 günlüktür gibime geliyor.
Tabi 2 hafta geriden saymak gerekiyormuş bence de duyulmaz bakalım embriyo oluşmuş mu neyse sorulara daha var cumaya kadarben çıkıyorum kızlar dışarıda işlerim var gelirim 2-3 saate
Allahım nasıl sıcak nasıl sıcak anlatamam kızlar
İstanbul'da öyle yanıyor resmen
Felaket canım yaa resmen beynim piştibu hafta çok sıcak olacakmış zaten.Tam tatil zamanı demi
Bu arada haftalık kilo takibini kaldıralım mı kimse yazmıyor
Yok ya deniz suyu soğuktur. Ben Ağustos - Eylül'ü tercih ederim.
Sen bilirsin
Nasıl istersen. Sen artık yoksun zaten kilo konusunda. Hatice ve ben varız.
Olmazz 3 ay verebilme olasılığım var benim de yok mu
Ya giren girer be üşürüm
Bana göre değil
Yok verme telaşında değilim zaten yani istediğimi yiyorum ama ilk 3 ay bebek senden beslenmiyormuş ya ondan az yiyebilirim diyorumOlasılığın var ama kilo verme psikolojisinde olma. Sen zaten yeterice zayıfsın. Bende 6 cm uzunsun ve benden 7 kg azsın. Ölçü oldu mu sana?
onu bilemem tabi eşin bikini giymene karışır mı ya da giyer misin?
Yok verme telaşında değilim zaten yani istediğimi yiyorum ama ilk 3 ay bebek senden beslenmiyormuş ya ondan az yiyebilirim diyorumbak hemen havaya girdim yine daha embriyoyu görmeden
ben üşüyorum ya huAllahım nasıl sıcak nasıl sıcak anlatamam kızlar
:44:İstanbul'da öyle yanıyor resmen
ben sanırsam sıcakken tatil sevmiyorumFelaket canım yaa resmen beynim piştibu hafta çok sıcak olacakmış zaten.Tam tatil zamanı demi
kaldırsak mı acaba bilemedim :44: ama ama yani bitti yani kilo verme şeysiiiBu arada haftalık kilo takibini kaldıralım mı kimse yazmıyor
varmı varsa iyide dr a sormak lasım o da ver demez benceOlmazz 3 ay verebilme olasılığım var benim de yok mu
Olasılığın var ama kilo verme psikolojisinde olma. Sen zaten yeterice zayıfsın. Bende 6 cm uzunsun ve benden 7 kg azsın. Ölçü oldu mu sana?
ben üşüyorum ya hu
:44:
ben sanırsam sıcakken tatil sevmiyorum
kaldırsak mı acaba bilemedim :44: ama ama yani bitti yani kilo verme şeysiii
varmı varsa iyide dr a sormak lasım o da ver demez bence
hay Allahım
Sadece gittiğimiz tatil köyünde. Orda da ruslar olduğu için. Civar yerlerde elbisemi bile çıkaramam. Gitmeyiz bile.
Evet lk üç ay senden beslenmiyor ama depoların dolu değilse, ya azalırsa diyet felan yapma dikkat et. Karbonhidrat için ceviz ye, et ye, balık, süt, yoğurt. Doktorun söyler zaten
Whitewish'in sessiz sessiz gitmesine
Senin sessiz sessiz gelmene hasta oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?