Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Tamam işte senin regline göre almış olsak 4 haftalık felan ama gerçekte yumurtlama 15 gün sonra olduğu için 15 - 20 günlüktür gibime geliyor.

Tabi 2 hafta geriden saymak gerekiyormuş bence de duyulmaz bakalım embriyo oluşmuş mu neyse sorulara daha var cumaya kadar ben çıkıyorum kızlar dışarıda işlerim var gelirim 2-3 saate

Ya giren girer be üşürüm

Bana göre değil
onu bilemem tabi eşin bikini giymene karışır mı ya da giyer misin?

Olasılığın var ama kilo verme psikolojisinde olma. Sen zaten yeterice zayıfsın. Bende 6 cm uzunsun ve benden 7 kg azsın. Ölçü oldu mu sana?
Yok verme telaşında değilim zaten yani istediğimi yiyorum ama ilk 3 ay bebek senden beslenmiyormuş ya ondan az yiyebilirim diyorum bak hemen havaya girdim yine daha embriyoyu görmeden

Sadece gittiğimiz tatil köyünde. Orda da ruslar olduğu için. Civar yerlerde elbisemi bile çıkaramam. Gitmeyiz bile.

Evet lk üç ay senden beslenmiyor ama depoların dolu değilse, ya azalırsa diyet felan yapma dikkat et. Karbonhidrat için ceviz ye, et ye, balık, süt, yoğurt. Doktorun söyler zaten

Allahım nasıl sıcak nasıl sıcak anlatamam kızlar
ben üşüyorum ya hu

İstanbul'da öyle yanıyor resmen
:44:

Felaket canım yaa resmen beynim pişti bu hafta çok sıcak olacakmış zaten.Tam tatil zamanı demi
ben sanırsam sıcakken tatil sevmiyorum

Bu arada haftalık kilo takibini kaldıralım mı kimse yazmıyor
kaldırsak mı acaba bilemedim :44: ama ama yani bitti yani kilo verme şeysiii

Olmazz 3 ay verebilme olasılığım var benim de yok mu
varmı varsa iyide dr a sormak lasım o da ver demez bence

Olasılığın var ama kilo verme psikolojisinde olma. Sen zaten yeterice zayıfsın. Bende 6 cm uzunsun ve benden 7 kg azsın. Ölçü oldu mu sana?
hay Allahım

Gerçekten mi yok benim ki karışmaz bikini falan ama model sınırlaması vardır,kapalı değilsin demi sen hatice mi kapalıyım demişti :44:

Evet evet demirime de baktırmam gerek düşük benim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…