Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

ee kelin merhemei yok ama ben bunalım takılıyorum bugun geçen çarşamba 65,9 u gördüm sonra hep 66 hiç düşüş olamdı moralim bozuk buyüzden

Bec o kellogsları yeme bu bir

İkincisi öğlen yediğin yemek tarzı akşam da yiyebilirsin. Hem daha iyi bence. Sen altıda yemek yemeyi bitirmiş olursun.

Hoşgeldin canım

Hoşbulduk

Kilo için bebek mi ertelenir Alla korusun sonra olmaz felan hamile kalana kadar ne verirsen.

Bu arada bende hatamı buldum.

Ben yemeği 20:30'da bitirmiş oluyorum ama en geç iki saat içinde uyumuş oluyorum. Ondan hazımsızlık ve şişlik oluyor. Ondan da kilo veremiyorum.

Aslında veriyorum da hızlı olmuyor. Giydiğim pantolonlarım bol hatta yıkayayım da toplayayım diye geçirdim içimden. Ya akşamı meyva yiyerek atlatmalıyım ki imkansız çünkü öğlen yemeğini 10:00de yiyiyorum.

Ya da 12'ye kadar ayakta kalmalıyım.

Olabilir canım ama akşam yemeksiz de geçiremezsin dediğin gb.uykunu biraz daha öteliceksin o zaman ya da 5-6 gb.işyerinde aperatif şeyler tüket 12 den 8 e kadar aç kalmak da kilo yapar birden yüklüyorsun sonuçta gıdayı

Uykumu ötelerim dedim. 5-6'da küçük halk ekmekler var 100 kalori ondan yiyiyorum 2 gündür midem aç kalmasın diye. Hem yürüyüş için enerji olsun diye.

Akşam yemeğim de ağır olmuyor menemen, karpuz peynir, cacık......

Ama yiyip yatıyorum ya sanırım problem o

en geç 8 de yemek lazım ama senin yapcak pek bişeyin yok bu konuda o zamn uykuyu öteleemk tek çare

White

Şimdi gelecek bahara doğmuş olacak değil mi?
ayyy bahar kuzusu olcak

Ayy evet canım inşallah mart nisan gb.herhalde acaba cuma kalp atışını duyabilir miyim :44::44:
kaç günde kalp atışı duyuluyor ki :44:

kaç günde kalp atışı duyuluyor ki :44:

Döllenme zamanına bağlı değirşirmiş canım tabi döllenme zamanı ne zaman kimse bilemiyor tahmin yürütülüyor ya 6.haftanın sonunda ya 7.haftada ama bazen 5 haftalıkken bile duyulabiliyormuş doktor öyle demişti

Tamam işte senin regline göre almış olsak 4 haftalık felan ama gerçekte yumurtlama 15 gün sonra olduğu için 15 - 20 günlüktür gibime geliyor.

En önemlisi o zaten sağlıkla doğsunda kız olmuş erkek olmuş önemli değil?

İlk hamileliğimde bizde herkes erkek gördü.

Ben rüyamda görmüştüm ya kızımı ne zaman vericeksiniz diyordum 3-4 ay beklemen gerek dyorlardı gerçekten 4 ay sonra hamile kaldım ne kadar doğrudur bilmem de malum olmuştur belki diyorum ama dediğimiz gb.en önemlisi sağlıklı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…