ee kelin merhemei yok ama ben bunalım takılıyorum bugun geçen çarşamba 65,9 u gördüm sonra hep 66 hiç düşüş olamdı moralim bozuk buyüzden
Hoşgeldin canım
meyveyi çok seviyorum eve gidince meyve yiyorum o tok tutuyor zaten yemeğe gerek kalmıyor 1-2 saat sonrada kellogs yiyorum ama buna bugun bi çare bulamam lazım 66+14 desek 80 kiloofff ya bebeği erteliycem ki bunu hiç ama hiç istemiyorum yada biran önce zayıflıycam
Canım bence az da olsa yemek ye çünkü meyve tatlı ve sen aç karnına yediğin için direk yağa çevirir biraz yemek ye 1-2 saat sonra az meyveni ye yine o kelloglar sanıldığı kadar masum değil çünkü
hımm aç meyve yiyince yağa mı dönüşüyor bilmiyodum
Şeker yağa dönüşüyor meyvelerde de şeker oldukça var.Ondan acıkınca tatlıya saldırmayın diyorlar
Bu arada bende hatamı buldum.
Ben yemeği 20:30'da bitirmiş oluyorum ama en geç iki saat içinde uyumuş oluyorum. Ondan hazımsızlık ve şişlik oluyor. Ondan da kilo veremiyorum.
Aslında veriyorum da hızlı olmuyor. Giydiğim pantolonlarım bol hatta yıkayayım da toplayayım diye geçirdim içimden. Ya akşamı meyva yiyerek atlatmalıyım ki imkansız çünkü öğlen yemeğini 10:00de yiyiyorum.
Ya da 12'ye kadar ayakta kalmalıyım.
Be tatlıyı aç karnına severim. Genelde de öyle tavsiye ederler diye biliyorum.
Kilo için bebek mi ertelenir Alla korusun sonra olmaz felan hamile kalana kadar ne verirsen.
Olabilir canım ama akşam yemeksiz de geçiremezsin dediğin gb.uykunu biraz daha öteliceksin o zaman ya da 5-6 gb.işyerinde aperatif şeyler tüket 12 den 8 e kadar aç kalmak da kilo yapar birden yüklüyorsun sonuçta gıdayı
Hiç duymadım valla aç karnına tavsiye edeni aksine tatlıyı aç yemeyin diyorlar ben de çok severim aç karnına tabi o ayrı
O zaman uzman bga uydurmuş
White
Şimdi gelecek bahara doğmuş olacak değil mi?
Ayy evet canım inşallah mart nisan gb.herhalde acaba cuma kalp atışını duyabilir miyim :44::44:
Cümlenin sonuna senin oğlan diyecektim demedim içimden öyle geçti.
Daha çok erken 15 günlük felandır o
en geç 8 de yemek lazım ama senin yapcak pek bişeyin yok bu konuda o zamn uykuyu öteleemk tek çareUykumu ötelerim dedim. 5-6'da küçük halk ekmekler var 100 kalori ondan yiyiyorum 2 gündür midem aç kalmasın diye. Hem yürüyüş için enerji olsun diye.
Akşam yemeğim de ağır olmuyor menemen, karpuz peynir, cacık......
Ama yiyip yatıyorum ya sanırım problem o
ayyy bahar kuzusu olcakWhite
Şimdi gelecek bahara doğmuş olacak değil mi?
kaç günde kalp atışı duyuluyor ki :44:Ayy evet canım inşallah mart nisan gb.herhalde acaba cuma kalp atışını duyabilir miyim :44::44:
Aaaaa erkek mi olacak acabahiç cinsiyetinde değilim biliyor musun?rüyamda kız görmüştüm ama sağlıklı olmasını istiyorum ve sorunsuz hamilelik geçirmeyi
kaç günde kalp atışı duyuluyor ki :44:
Döllenme zamanına bağlı değirşirmiş canım tabi döllenme zamanı ne zaman kimse bilemiyor tahmin yürütülüyor ya 6.haftanın sonunda ya 7.haftada ama bazen 5 haftalıkken bile duyulabiliyormuş doktor öyle demişti
En önemlisi o zaten sağlıkla doğsunda kız olmuş erkek olmuş önemli değil?
İlk hamileliğimde bizde herkes erkek gördü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?