bi garip burası ya pek gelengiden olmaz aynı şu kovboy filmelrin de ıssız çöller vardır çölün ortasında küçük bi kulube aynı ole tek farkı çöl değil yeşil
Gerçekten ben sevmiyorum onlarılcw de çok var onlardan alır gönderirim ben sana
Ben kocaman karnım olsun istiyorum yani abartı patlıcak gb.değil tabi de hani çabuk şişsin karnım kimisinin 6.ayda falan iyice belli oluyor ya benim 3.ayda falan belli olsun istiyorum
gerçekten mi o zaman senin netten alışveriş şansın direk iniyor ya da alıcaksın konyaya gidince değiştiriceksin ona göre denk getiriceksin mesela eline ulaşma tarihini
Gerçekten ben sevmiyorum onlarılcw de çok var onlardan alır gönderirim ben sana
Ben kocaman karnım olsun istiyorum yani abartı patlıcak gb.değil tabi de hani çabuk şişsin karnım kimisinin 6.ayda falan iyice belli oluyor ya benim 3.ayda falan belli olsun istiyorum
ya bende şişmesin istiyorum nedense hatta son aylarda işe nasıl gitcem diye şimdiden düşünüyorum son haftaya kadar çalışıyorlar bizim bi arkadaş hamileydi haftaya doğumum var dedi şaşırdım ya ne işin var senin ordaben mi çok abartıyorum acaba ama ben son iki ay keyif yapmak istiyorum zaten insanın nefes alması bile değişiyo çalışsa ne kadar verimli olcak ki
aynen oyle ya bu arada ben üşüyorum kızlar dondum resmen ellerim buz gibi oldu
Buradayım bebemmmm
Çok sıkıldım yaaa ayrıca inanılmaz sıcak burası bayılmamak elde değil
Bende çok sıkılıyorum çok da yedim galiba. İstanbul'da çok sıcak. Yanıyor resmen
Ne yedin menüde ne vardı bugün?ben de ne yesem diye düşünürken makarna yaptım kendime biraz yağsız peynirli sıcakta da bişey yiyesi gelmiyor insanın
Birkaç gündür yoğun karbonhidratlı besleniyorum. Ekstra su böreğini yedim Yemeklerin dışında
Burdayım bebeeeemmmm
ben de ben deeeeee
aaaaaaaaaaa su böreği derken bugunkü yürüyüşünü 1 dilim böreğe gömdün yani bakyaaaaBirkaç gündür yoğun karbonhidratlı besleniyorum. Ekstra su böreğini yedim Yemeklerin dışında
yavf bekliyorum bekliyorum kimsecikler yok sonra ikiniz birden geliyosunuz aaa kızcam ama
aaaaaaaaaaa su böreği derken bugunkü yürüyüşünü 1 dilim böreğe gömdün yani bakyaaaa
yavf bekliyorum bekliyorum kimsecikler yok sonra ikiniz birden geliyosunuz aaa kızcam ama
aaaaaaaaaaa su böreği derken bugunkü yürüyüşünü 1 dilim böreğe gömdün yani bakyaaaa
Sabahları da kek felan yiyiyorum bu defa işe gelince hem halsiz kalıyorum hem acıkıyorum. Kek yürüyüşte enerji felan versin diye yiyiyorum ama iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum.
Ramazanda keseceğim yürümeyi galiba.
Klasik kahvaltım + meyva işe varır varmaz acıktırıyor.Kek yerine meyve yesen daha iyi olmaz mı canım :44: bide öğlen çok yemek yerine akşam üstü fındık badem falan bişeyler atıştırsan eve gidene kadar tutar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?