Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

bi garip burası ya pek gelengiden olmaz aynı şu kovboy filmelrin de ıssız çöller vardır çölün ortasında küçük bi kulube aynı ole tek farkı çöl değil yeşil

gerçekten mi o zaman senin netten alışveriş şansın direk iniyor ya da alıcaksın konyaya gidince değiştiriceksin ona göre denk getiriceksin mesela eline ulaşma tarihini

Kızlar ben az kalkıyorum net başından ortalığı toparlayayım çok sıcak zaten hiç de halim yok ama yavaş yavaş yapayım siz devam edin ben gelince yakalarım sizi

ya bende şişmesin istiyorum nedense hatta son aylarda işe nasıl gitcem diye şimdiden düşünüyorum son haftaya kadar çalışıyorlar bizim bi arkadaş hamileydi haftaya doğumum var dedi şaşırdım ya ne işin var senin orda ben mi çok abartıyorum acaba ama ben son iki ay keyif yapmak istiyorum zaten insanın nefes alması bile değişiyo çalışsa ne kadar verimli olcak ki

gerçekten mi o zaman senin netten alışveriş şansın direk iniyor ya da alıcaksın konyaya gidince değiştiriceksin ona göre denk getiriceksin mesela eline ulaşma tarihini

aynen oyle ya bu arada ben üşüyorum kızlar dondum resmen ellerim buz gibi oldu

3. ayda benim bile şişmedi normalde de şişmiyor zaten.

Ayyy iki gündür bilgisayarımı yapıyorlar muhabbetin ortasında gidiyorum geldim siz yoksunuz.

Millet de çalışmıyor ki sadece o vakti bebeği ile geçirmek istediği için dayanabildiği kadar dayanıyor. İti bırakıp gelemiyorum bebeği düşünemiyorum bile.

yavf bekliyorum bekliyorum kimsecikler yok sonra ikiniz birden geliyosunuz aaa kızcam ama

aaaaaaaaaaa su böreği derken bugunkü yürüyüşünü 1 dilim böreğe gömdün yani bakyaaaa

Aynen ben de geliyorum bakıyorum kimse yok gidiyorum siz geliyorsunuz falan karışıyor
olsun arada kaçamaklar olabilir nasılsa sabah akşam yürüyor o ama tabi salmaması gerek

Sabahları da kek felan yiyiyorum bu defa işe gelince hem halsiz kalıyorum hem acıkıyorum. Kek yürüyüşte enerji felan versin diye yiyiyorum ama iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum.

Ramazanda keseceğim yürümeyi galiba.

Kek yerine meyve yesen daha iyi olmaz mı canım :44: bide öğlen çok yemek yerine akşam üstü fındık badem falan bişeyler atıştırsan eve gidene kadar tutar seni

Kek yerine meyve yesen daha iyi olmaz mı canım :44: bide öğlen çok yemek yerine akşam üstü fındık badem falan bişeyler atıştırsan eve gidene kadar tutar seni
Klasik kahvaltım + meyva işe varır varmaz acıktırıyor.

Karbonhidrat özellikle dün bugündür yapıyorum enerjim kalmıyor yürürken. Az değil ki sabah 1 saat akşam 1 saat.

Akşam üstü onları yiyemem çünkü akşama kadar kalmaz onlar. Onu da denedim. Öğlen çok yemek bugün istisnaydı.

Yoksa akşam az yiyiyorum 11:30 kadar da oturmaya başladım. Sabah kurt gibi aç oluyorum. Bilmiyorum keseyim mi karbonhidratı?

Karatay Teyze günde 10 km koşuyorsanız herşey serbest diyordu ben 10 km yürüyorum. Dikkat de ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…