tüh ya bu kadarda tutmadığı hiç olmamıştıcıııkkk performansın iyi değil bugün,kahve rengi kısa hafif dalgalı saçlı ama iki ay öncesine kadar uzundu ,boy-kilo konusunda yorum yapamıcam eşofman altı mümkün değil çok sıcak çünkü
eveettttAyy çok güzel olur artık geyik döner durur bütün gün
Bga cım kısa ve öz yanıtlarıyla bizi yalnız bırakıyor yine
tüh ya bu kadarda tutmadığı hiç olmamıştısen tahmin et bakim benidüşününce nasıl bişey canlanıyo gözünde
oyle yapmışım :44: sen bi mesajda white baya uzunsun gibi bişey solemiştin orda kaldı sanırsam
ayyy edemedim edemedimmmm dur bi düşüneyim
genelde hep tahmin ederim ama sanırım daha önce tahminlerde bulunmuştum sneinle ilgili tahmin hakkımı doldumuşum
ama kilo ve boyuna bakınca şuanda gayet ideal ölçülerdesin saçların sarı dalgalı ve omuzlarıdan aşağıda bi uzunlkta gözlerin kahve ve üzerinde gri bi eşofman altı mı var ne
Bga cım kısa ve öz yanıtlarıyla bizi yalnız bırakıyor yine
Amma salladın Hatice fotosu varya ordan kopya çeksene yada fotosu var mıydı? Ayyy kafam karıştı aklım işte kendim burda olunca böyle oluyor
Hmm daha önceden kapalı olduğunu söylediğin için ordan alıntı ile kopya çekiyorumbuğday tenlisin,saçlarını hayal edemiyorum abarttığın kadar kilon yok yani kıyafetlerinle falan kolay kapatabiliyorsun,uzun etek var hardal rengi olabilir,açık renk örtün var şuan tuttu mu
doğru arkam dönük koymuştum bi tane ama pek foto olduğu belli olmadığı için farketmemiştir
hayıııııııııırrrrrrrrrr tek bişey tuttu buğday tenliyim ki bunu daha önce solemiştim zateeeennn
bundan 5-6 ay önce o kilolar kıyafetle falan kapanmıyordu ama şimdilerde artık kapatabiliyorum
en son ne zaman etek giydim hatırlamıyorumgenelde pantolon tunik giyerim ve şalım olabilcek en koyu tonda bugun yok bugun performanslar iyi değil bazen nasıl oluyor bilmiyorum ama çok iyi tahminler yapabiliyorum bugun ikimizde tutturamadık
kızlar bugun bi alışveriş canavarı var içimde netten alışveriş yapıyomusunuz
kızlar bugun bi alışveriş canavarı var içimde netten alışveriş yapıyomusunuz
İki defa yaptım bir daha da asla dedim
Aaa niye ki :44::44:
Ya görmem lazım. Oradaki ile gelen tutmayabiliyor. Benim görmem lazım
En son evime taşınınca banyo takımı aldım şu seramik olanlardan ilk defa da öyle bir para bayıldım fotoğraftaki ile gelen tutmadı. Ondan sonra asla dedim
niye noldu ki oyle :44:İki defa yaptım bir daha da asla dedim
Yani çok emin olduğum sitelerden ve kıyafet alacaksam üzerimde kesin iyi durur diyebildiklerimi alıyorum ama sayısı azdır.Genelde kıyafet dışı şeyleri alırım,kitap,aksesuar vs.emin olmadığım sitelerden de kapıda ödeme ile alıyorum ama taksit yapamıyorum tabi o zaman o sıkıntı oluyorne alacaksın
Çoğu kişi bebek alışverişini de etten yapıyor hatta tamamını. Benim görmem lazım. Hamileyken de böyle düşünüyordum hala aynı fikirdeyim.
niye noldu ki oyle :44:
bende daha önce kıyafet aldığım falan oldu beğenmezsen 1 hafta içide iade edebiliyosun zaten ama burda kargo bile yok iade edemem vaz mı geçsem
Gerçekten mi geri verseydin hemen keşke alıyorlar çünkü gönderilenle aynı değil deyince bu konuda en iyisi gittigidiyor bence ürünü alınca onay veriyorsun paranı öyle çekiyorlar karttan
niye noldu ki oyle :44:
bende daha önce kıyafet aldığım falan oldu beğenmezsen 1 hafta içide iade edebiliyosun zaten ama burda kargo bile yok iade edemem vaz mı geçsem
Bebek alışverişini tabi ben de görerek yaparım kıyafetleri özellikle dokunmam gerek ama oyuncak falan alıcaksam alırım herhalde yalnız geçen sefer hamile kıyafetlerinde bir etek görmüştüm çok güzeldi ben uzun ağ kesim etekleri çok severim ona benziyordu sadece be kısmında lastik var karnı tutsun diye mesela onu alırdım
İşyerine çağır kargo gelsin sana öyle gönder canım işyerine hiç kargo gelmiyor mu geliyordur sonuçta
Ya bende doktorum muayenehanesinde görüyorum broşür bırakmışlar ne güzel hamile kıyafetleri var. En çok ta göbeğinde yazı olanları seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?