Klasik kahvaltım + meyva işe varır varmaz acıktırıyor.
Karbonhidrat özellikle dün bugündür yapıyorum enerjim kalmıyor yürürken. Az değil ki sabah 1 saat akşam 1 saat.
Akşam üstü onları yiyemem çünkü akşama kadar kalmaz onlar. Onu da denedim. Öğlen çok yemek bugün istisnaydı.
Yoksa akşam az yiyiyorum 11:30 kadar da oturmaya başladım. Sabah kurt gibi aç oluyorum. Bilmiyorum keseyim mi karbonhidratı?
Karatay Teyze günde 10 km koşuyorsanız herşey serbest diyordu ben 10 km yürüyorum. Dikkat de ediyorum
Hmm ben de bir hafta hani 63.7 ye inmiştim ya başlangıçta o zaman sabahları müsli yiyordum dediğin ölçülerde tarçın balı bilemiyorum tabi sorun olmaz sanırım ama sormak gerek yine de doktora:44:bgacım bu mesajı sana ithaf ediyorum
whitewish cim sözüm sana değil
sen dr na sormadan içme ama ben tarçınla balın faydasını görmeye başladım sanırım hem tadı da çok güzel önümüzdeki günlerde planım şöyle
SABAH: 1bardak süt, 4 kaşık müsli, 1 meyve (bence sabah bunu çok rahatlıkla yapabilirsin)
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt (öğlen mutlaka bi sebze yemeği çıkıyordur salata yada yoğurtta oyle)
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 kuru erik/kayısı, 10 badem/ceviz (yanına kuru kayısı erik bişeyler alabilirsin ben dün ikindi süt içmedim kuru meyve ve badem/ceviz tok tutuyor)
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata (akşam anneciğin mutlaka bi çorba yapmştır)
2-3 barak tarçınla bal 1-2 bardak yeşil çay (bunlarıda evine gittiğinde yapıp içebilirsin)
1 saat koşu 30 dk plates (zaten günlük yürüyüş yapıyorsun)
Yani iş yerindeyken dikkatli beslenmenin nasıl zor olduğunu biliyorum çünkü ben de sabah kahvaltımı özellikle az yaptıysam öğlene çok acıkıyordum ya da öğlen az yediysem akşama deli gb.oluyordum ama her zaman değildi tabi bazen de inanılmaz düzenli gidebiliyordum ama o zamanlarda da işten çıkmama yakın mutlaka bişeyler yiyordum meyveli yoğurt,kayısı,ceviz vs. o biraz dinginliyordu beni.Bide yürüyüş iyi tabi ama unutma vücut çok nankör sürekli aynı tempoya alışınca daha fazlası olsun istiyor ve duruyor.
Yaptıklarım benzer şeyler zaten tarçınla bal ekleyeyim
tamam iyi olur
ben kavanozun içinde demliyorum çaylarımı bi bardak kaynattığım suyu döküyorum kavanoza tarçınımı koyuyorum bi kaç kez demleyebiliyorum aynı çubukları hergün bi tane ekledim diğerlerinde çıkarmadım uzun süre demleniyor yanii
Bak menülerim şöyle:2 yumurta + peynir + ceviz + meyva + şekersiz çay
Öğle: Çorba - Yemek (püre - makarna - pilav - tatlı almıyorum)
Akşam: hafif yapıyor bu aralar cacık - menemen - çorba gibi
Az yiyorsun ama canım ya yani akşamdan da çok az yiyip yattığın için sabaha daha aç uyanıyorsundur benim öyle olur çünkü hep az yersem sabah aç uyanırım ve doymam hiç
Az yiyorsun ama canım ya yani akşamdan da çok az yiyip yattığın için sabaha daha aç uyanıyorsundur benim öyle olur çünkü hep az yersem sabah aç uyanırım ve doymam hiç
Zaten hiç anlamadım neden veremediğimi. Bu şekilde benim şimdiye 55 felan olmam lazımdı. Ne kadar olursa napimm.
Evet anlamıyorum ben de bir yerde hata var ama nerde :44::44:
yok kuzum ya midemi küçültmüşüm galiba sabah aç olmuyorum öğlen 6 kaşık sebze çok geliyor zorla yiyorum bide balla tarçında sanırım açlık şekerini ayarlıyor tok tutuyor
Evet anlamıyorum ben de bir yerde hata var ama nerde :44::44:
kilo vermeyi zorlaştıran bi çok sebep oluyo bi muayene olmakta fayda var
Doktor görmek istemiyorum artık. Boşverin ne kadar olursa doğumdan sonra bakarız
Doktor görmek istemiyorum artık. Boşverin ne kadar olursa doğumdan sonra bakarız
Doğum dediniz de ben yarın doktora gidiyorumazcık heyecan yapıyorum
olur mu oyle şey bence asıl bebişten önce bi doktor görmelisin bi problem vara hemen çözülsün
Biliyorum sen sakinsin diye bende bişi demiyorum
Ben bir ay kadar önce bütün tahlillerimi yaptırdım bir problem yoktu çok şükür.
Sakinim de düşününce heyecan yapıyorumne tahlili yaptırdın kilo vermeyle ilgili mi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?