Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

bgacım bu mesajı sana ithaf ediyorum
whitewish cim sözüm sana değil
sen dr na sormadan içme ama ben tarçınla balın faydasını görmeye başladım sanırım hem tadı da çok güzel önümüzdeki günlerde planım şöyle

SABAH: 1bardak süt, 4 kaşık müsli, 1 meyve (bence sabah bunu çok rahatlıkla yapabilirsin)

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt (öğlen mutlaka bi sebze yemeği çıkıyordur salata yada yoğurtta oyle)

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 kuru erik/kayısı, 10 badem/ceviz (yanına kuru kayısı erik bişeyler alabilirsin ben dün ikindi süt içmedim kuru meyve ve badem/ceviz tok tutuyor)

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata (akşam anneciğin mutlaka bi çorba yapmştır)

2-3 barak tarçınla bal 1-2 bardak yeşil çay (bunlarıda evine gittiğinde yapıp içebilirsin)

1 saat koşu 30 dk plates (zaten günlük yürüyüş yapıyorsun)

Yani iş yerindeyken dikkatli beslenmenin nasıl zor olduğunu biliyorum çünkü ben de sabah kahvaltımı özellikle az yaptıysam öğlene çok acıkıyordum ya da öğlen az yediysem akşama deli gb.oluyordum ama her zaman değildi tabi bazen de inanılmaz düzenli gidebiliyordum ama o zamanlarda da işten çıkmama yakın mutlaka bişeyler yiyordum meyveli yoğurt,kayısı,ceviz vs. o biraz dinginliyordu beni.Bide yürüyüş iyi tabi ama unutma vücut çok nankör sürekli aynı tempoya alışınca daha fazlası olsun istiyor ve duruyor.

Hmm ben de bir hafta hani 63.7 ye inmiştim ya başlangıçta o zaman sabahları müsli yiyordum dediğin ölçülerde tarçın balı bilemiyorum tabi sorun olmaz sanırım ama sormak gerek yine de doktora:44:

Bak menülerim şöyle:2 yumurta + peynir + ceviz + meyva + şekersiz çay

Öğle: Çorba - Yemek (püre - makarna - pilav - tatlı almıyorum)

Akşam: hafif yapıyor bu aralar cacık - menemen - çorba gibi

Yaptıklarım benzer şeyler zaten tarçınla bal ekleyeyim

tamam iyi olur
ben kavanozun içinde demliyorum çaylarımı bi bardak kaynattığım suyu döküyorum kavanoza tarçınımı koyuyorum bi kaç kez demleyebiliyorum aynı çubukları hergün bi tane ekledim diğerlerinde çıkarmadım uzun süre demleniyor yanii

Senin hatırına deneyeceğim yoksa hiç sevmem çubuk tarçını

Bak menülerim şöyle:2 yumurta + peynir + ceviz + meyva + şekersiz çay

Öğle: Çorba - Yemek (püre - makarna - pilav - tatlı almıyorum)

Akşam: hafif yapıyor bu aralar cacık - menemen - çorba gibi

Az yiyorsun ama canım ya yani akşamdan da çok az yiyip yattığın için sabaha daha aç uyanıyorsundur benim öyle olur çünkü hep az yersem sabah aç uyanırım ve doymam hiç

Az yiyorsun ama canım ya yani akşamdan da çok az yiyip yattığın için sabaha daha aç uyanıyorsundur benim öyle olur çünkü hep az yersem sabah aç uyanırım ve doymam hiç

yok kuzum ya midemi küçültmüşüm galiba sabah aç olmuyorum öğlen 6 kaşık sebze çok geliyor zorla yiyorum bide balla tarçında sanırım açlık şekerini ayarlıyor tok tutuyor

Sakinim de düşününce heyecan yapıyorum ne tahlili yaptırdın kilo vermeyle ilgili mi :44:

"""Ben 2 aydır sabahları 2 saat, akşamları ise 30 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum. Bunun yanında da diyet yapıyorum ancak kilo veremedim. Şeker, insülin direnci, trioidlerle ilgili testlerde bir şey çıkmadı. Sebebi nedir? Özellikle basen bölgem ve bacaklarım kilolu ne yapabilirim?

Kilo problemi biraz da beyinde biten bir şey. Sanırım bu kadar takmadan sürekli diyet takıp etmeden düzenli bir beslenme ve egzersiz programı oluşturup onları hayat tarzınız haline getirirseniz daha mutlu olabilirsiniz. Biraz da zaman tanımalısınız. Bir anda değişiklik görmeyi beklemek kendimize haksızlık etmek olur."""

Tüm hormon tahlillerimi yaptırmıştım. Bak yukarda bir yazı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…