Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

merhaba

whitewish çok sevindim inşallah 9 aysonra çocuğuna kavuşursun. darısı bizlerin başına bu sabah tartıldım 66,6 olmuşum. gram gram gidiyor bu ne ya

merhaba

whitewish çok sevindim inşallah 9 aysonra çocuğuna kavuşursun. darısı bizlerin başına bu sabah tartıldım 66,6 olmuşum. gram gram gidiyor bu ne ya

Selam canım çok teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider de sağlıklı bir bebiş dünyaya getirebilirim darısı başına tatlım. Ben de sanırım gram gram almaya başladım 63 olmuşum :18:

kızlar iştahım o kadar kapandıki anlatamam tek lokma yiyesim gelmiyor sırf halsiz düşmemek için kendimi zorluyorum bu arada en son 64.8 i gördüm hadi hayırlısı

İyiyim canım midem bulanıyor biraz bide devamlı midem kazınıyor ne yesem bilemiyorum senin nasıl gidiyor nasıl geçti hafta sonun

Seninki psikolojik birazda

Hiç dinlenmeden hafta başı oluyor. Nasıl iş anlamadım. Ne işim bitiyor. Ne dinlenebiliyorum.

kızlar iştahım o kadar kapandıki anlatamam tek lokma yiyesim gelmiyor sırf halsiz düşmemek için kendimi zorluyorum bu arada en son 64.8 i gördüm hadi hayırlısı

Sıcaktandır kuzum bizde öyleyiz.

:44::44: bilmem kasmıyorum hiç kendimi hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu midem kötü olunca aklıma geliyor ama bilemem tabi yine de gerçi olurmuş annemin daha ilk günlerden başlarmış bulantıları

Annemde de hiç bulantı yokmuş.

Ben de oooo

Süper benim de 63 e geri döndü

Ben de 69um. Birde e okudum. Regl olamamak kilo aldırıyormuşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…