Geldim cicişlerim geldim
Size müjde vereyim ben regl oldumm
Günaydın tatlım nasılsın? Yolculuk ne zamannasıl mutlusunuzdur simdi siz benim midem kötü genelde yatıyorum canım tel.den bakıyorum kimseler olmuyor
Ayrıca 63.2 olmuşum yabu ne hız hergün 100 gr alıyorum hareket de etmiyorum fazla ye yat modu
hoşgeldin cnmGeldim cicişlerim geldim
Size müjde vereyim ben regl oldumm
Kızlar annem geldi sağolsun temizlik falan yardıma ondan giremiyorum nete.doktor iyi hersey dedi henuz keseyi görebiliyoruz tabi cok kucuk daha ultrasona göre 5+5 misim :) kismetse 8 temmuzda gidicem insallah kalp atışını duyarızmide bulantilarin normal dedi sunlari bunlari ye iç falan böyle şeyler söyledi
Bize nazar değdi galiba:44::44::44::44::44:
ahhh fadakar annelermz yaaa hiç kıyamazlar bu durumda :) çok sevndm cnm yaa hayrlısyla onuda duyarsn inş.
Cancağızım ben toplantıdayım. Beş dakika ara verdik damladım. Ekrana benim pc ekranını yansıtıyoruz ondan kapatıyorum ben.
Anladım canım yoğunsun bugünlerde sen
Masamda çalışıyor olsam pc başında da olmasam mutlaka açıktır. Ama toplantıya gidersem kapatıyorum. Ne olur ne olmaz diye.
Tabi canım en mantıklısı,hava nasıl ama fena sıcak demi bayılmamak için zor tutuyor insan kendini
Cok sagol tatlım ya inşallah yolunda gider herşeydarısı başına canım hayirlisiyla senden de alalım güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?