Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Mantıklı tabi nasıl ki herşey de moral birinci sırada geliyorsa bunda da psikoloji çok önemli

Günaydın canım bugün gidicem kısmetse 4 te inşallah iyi haberle gelirim yazarım zaten canım,sen de var mı gelişme?

inş. cnm yaa çok güzel haberlerle gelrsn allahın izniyle. bnde henüz daha birsey yok cnm :) bakalm temmuzn 10 da belli olur artk. temmuz 1 de izine çıkıyorm zatn artk gelnce yazarm tatlm.

inş. cnm yaa çok güzel haberlerle gelrsn allahın izniyle. bnde henüz daha birsey yok cnm :) bakalm temmuzn 10 da belli olur artk. temmuz 1 de izine çıkıyorm zatn artk gelnce yazarm tatlm.

İnşallah canım senden de bekliyorum o zaman güzel haberler dönünce canım şimdiden iyi tatiller

Selam kızlar muayene oldum henüz erken olduğu için sadece keseyi gorebildik ne taraftan yumurtlama olmus falan ona bakti, sonra ilk degerim 43 sonraki 1141 olunca fazla yükselmiş dedi tekrar kan testi istedi şükür ki degerim normal 2 gunde 2 kat artis seklinde artmis gebelik zamanina gore normal bi deger ve degere gore gormemiz gerekeni gorduk dedi ama mol gecirmis olmam soru isareti birakti cunku ilk degere anlam veremedik sali gunu tekrar gidicem doktorum 10 gun olmucakmis gitmeden bakalim ilerleyisine dedi.Dua edip beklemekten baska carem yok yani

sevndm cnm yaa keseyi görmüşz sonuçta hersey dada da güzl olucak. inş. 10 gün sonra daha da güzel haberlerini alrz tatlm dualarm sennle. sen içini ferah tut. bnmde 3 gündr çok kasıklarm ağrıyo neden blmiyorm bazn çok rahtszlık veriyo cnm ya

Sağol canım inşallah daha da güzel haberler verebilirim kasık ağrısı benim ilk kez bu ay batma şeklinde olmuştu hamileymisim meğer :) belki senden de güzel haberler alırız canım

Sağol canım inşallah daha da güzel haberler verebilirim kasık ağrısı benim ilk kez bu ay batma şeklinde olmuştu hamileymisim meğer :) belki senden de güzel haberler alırız canım

:)inş. tatlım yaa hayrlısı bakalım. 3 gün falan baya ağırdı dediğin gibi batma seklinde de oluyo. bekliyelm bakalm ne olucak:) normalde hafta sonu pek grmem nete ama seni merak ettiğim için dayanamadm bi bakıym dedm güzl haberini alınca sevndm. inş. sornsuz bir seklde hersey yoluna girer. rabbim hayrlısıyla kucağına almayı nasip eder cnm. bn kalben inanıyorm buna hersey güzel olucak..

günaydınnn.....

İnşallah bi sorun yoktur en azında hamileliğin kesinleşti şimdi sevinebilirmiyiz artık

Sağlıkla kucağına al inşallah.

Biz kutlamalara devam ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…