Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

inş. tatlm yaaa biraz şüphelerm var ama günüm gelmeden tam emn olamıyorm işte:) . ama su kasık ağrılarm geçmedi bir türlü nedendr bilemiyorm.

Ben 4 gun once yaptirmistim kan testi canım olmadi sen de yaptirirsin.kasik agrim benim de oldu igne batiriyorlar gb.ydi ilk kez boyle olmustu belli olmaz canim yani guzel haberler gelir belki

Ben 4 gun once yaptirmistim kan testi canım olmadi sen de yaptirirsin.kasik agrim benim de oldu igne batiriyorlar gb.ydi ilk kez boyle olmustu belli olmaz canim yani guzel haberler gelir belki

ayyy öyle diyosan güzel olur o zamn inş. ki öyledr tatlm. bnde kan testi yaptrmak istiyorm ama daha erkn diyorm bir yandan da 1 haftam var hasta olmama çok kararszm o yüzden geçncemi yaptrsam diyorm. yada şimdi yaptrsam çıkar mı acaba diye düşünüyorm ve işin içnden çıkamıyorm :) bn karar verene kadar günümde gelicek zaten:))

Ben iyiyim sizler nasılsınız?

Whitewish normadir artık. Başlar yavaş yavaş. Ekşi elma, çubuk kraker, leblebi (beyaz) yiyebilirsin iyi gelir. Bir de nohut yutmak da iyi geliyor.

Whitewish normadir artık. Başlar yavaş yavaş. Ekşi elma, çubuk kraker, leblebi (beyaz) yiyebilirsin iyi gelir. Bir de nohut yutmak da iyi geliyor.

Yiyorum kraker de ondan da soğumama az kaldı açım ama bişey yiyemiyorum inşallah çok uzun sürmez
toplantı var mı bugün de

Ben grip olmuştum bakayım aşağı yukarı çıkar değer ona göre ilaç alırım diyordum ki çıktı zaten yani istersen bekle nasılsa eninde sonunda öğreniceksin o da var karar vermek güç

Yiyorum kraker de ondan da soğumama az kaldı açım ama bişey yiyemiyorum inşallah çok uzun sürmez
toplantı var mı bugün de

Var olmaz mı? Birini yaptık firçamızı yedik.

Dur daha yeni başladı. Bu muhtemelen hafiftir bile. Nohut yut çok iyi gelir. Ekşi elma. Bir süre sonra ondan da tiksineceksin tiksinene kadar.

Daha kusmaların olacak. Allah'tan evdesin.

Deme ya gercekten mi yandım o zaman desene kafamı kaldiramiyorum zaten biseyler yemeye çalışıyorum kalkabileyim diye nohut haslayip mi yiyorsun

Bende yarın ilk aylık kanımı vereceğim. Sonrada bıraktırıyor korunmayı zaten. İnşallah arkadan yetişirim sana. Hatice 'de Konya'ya dönüyor. Hepimizin hayatında iyi şeyler oluyor galibam

Dedim bile. Normal güzel şeyler bunlar sıkma canını. Yok direk yutuyorsun bana iyi gelmişti.

Bende yarın ilk aylık kanımı vereceğim. Sonrada bıraktırıyor korunmayı zaten. İnşallah arkadan yetişirim sana. Hatice 'de Konya'ya dönüyor. Hepimizin hayatında iyi şeyler oluyor galibam

Hmm ilk senden duydum deneyeyim bakayım.
Ayy inşallah canım süper olur birlikte ilerleriz ne güzel

Günaydın kızlar ben fenayim bulantim var acayip siz nasılsınız
oyyyy kıyamammmm

normal tabi olsun sağlıklı olsun da bulansın taze anniş o da geçer az sabır

toplantı var mı bugün de
olcak canm ya güzel sıkıntılar her sıkıntı bole olsa keşke

eveeettt hadi bakim arka arka hamile kalıp sonra peş peşe doğururuz İnşallah

Eeee hadi kızlar neden toplanamadık bir türlü?

ne bilim ya bi dağıldım ben bugun sıla dinliyorum kk ya girmeyi unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…