Güzel şeyler bunlar keyfini çıkar. Sabahları mı kusuyorsun sürekli mi?
iyidir senden naber???Ya bilmiyorum nazara mı geldik nedir?
Dağıldık gitti.
Naber?
kilo alıyorum diye üzülüyodun iyi işteee işe olumlu tarafından bakKizcelerim cok fenayim kusmalarim da başladı inanın kafamı kaldiramiyorum62.4 çıktım tartida düşünün bisey yiyemiyorum telefon dan girebiliyorum anca kk ya
bencede keyfini çıkar sağlıklı olsunda mide bulantısı falan bişey değil ne güzel çalışmıyosunda yat dinlenGüzel şeyler bunlar keyfini çıkar. Sabahları mı kusuyorsun sürekli mi?
yakında geçer İnşallahDun aksam kustum bugun de kalkinca zaten bi sabah bide aksam cok yogun oluyor oglen azalıyor insallah kisa surer bulanti kusma
Ben dökülmedim dagildimkizlaaar nasil kilo verecegim ben yahuuu
ahhhhhh ahhhhhhh ne güzel soru
1. diyet yapıyormusun
2. spor yapıyormusun
3. kilo vermeyi hızlandırıcı herhangi başka bişey uyguluyormusun (çay gibi)
Ben tartılmayı unuttum.
Gerçi diyet yaptığımı da unuttum.
1. Yaptigim seye diyet diyemiyorum, sadece gec saatte yemiyorum birde tatli yemiyorum
2. Spor yapmiyorum, cumartesi kpssden sonra baslamayi düşünüyorum.
3. Balli tarcin iciyorum en az 1 kere icmeye calisiyorum
diyet yapmadığın sürece aburcubur tüketmezsen kilo vermen çooooooooook çok yavaş olacaktır kpss ye girceğini bilmiyordum neydi senin bolum hazırlandın mı yoksa oylesine girenlerdenmisin ballı tarçın işe yarıycak emin ol
Eveeet diyet yapsam iyi olacakbölümüm psikoloji, oylesine giriyorum denebilir :44: bi aydir calisiyorum sadece oda isten sonra ne kadar olursa :18:
Senin balli tarcin nasil gidiyor, bende günde kesin 2 kere icsem faydasi olacak diye düşünüyorum bazen 1 bazen 2 iciyorum.. sana faydasi oldu mu hatice
ballı tarçın kilo vermemi hızlandırdı sanki gerçi bişeyde yemiyorum ama olsun yaradığını düşünmek bile işe yarıyor benceEveeet diyet yapsam iyi olacakbölümüm psikoloji, oylesine giriyorum denebilir :44: bi aydir calisiyorum sadece oda isten sonra ne kadar olursa :18:
Senin balli tarcin nasil gidiyor, bende günde kesin 2 kere icsem faydasi olacak diye düşünüyorum bazen 1 bazen 2 iciyorum.. sana faydasi oldu mu hatice
dene tabiii iç iç diye diye ramazan geldi şimdiye bi kaç kilo vermiştinŞu ballı tarçını bende deneyeyim.
White yok bugün.
ballı tarçın kilo vermemi hızlandırdı sanki gerçi bişeyde yemiyorum ama olsun yaradığını düşünmek bile işe yarıyor bence
dene tabiii iç iç diye diye ramazan geldi şimdiye bi kaç kilo vermiştin
Unutuyorum kuzum unutuyorum
İlkay Psikolog olduğunu bilmiyordum. Yazdıysan da unutmuşum.
ballı tarçın kilo vermemi hızlandırdı sanki gerçi bişeyde yemiyorum ama olsun yaradığını düşünmek bile işe yarıyor bence
dene tabiii iç iç diye diye ramazan geldi şimdiye bi kaç kilo vermiştin
ben ramazandada içcem İnşallah yatmdan önce bida sahurdan önce
Soylemistim canim, unutmus olabilirsin tabi
Bisey yemiyormusunacaba asagiya kilo cizelgesi yapsam gaza gelirmiyim :44: hatice kac kilo verdi tarcina basladigindan beri :26: bana da iyi geliyor sanki ama tam duzenli icmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?