Soylemistim canim, unutmus olabilirsin tabi
Bisey yemiyormusunacaba asagiya kilo cizelgesi yapsam gaza gelirmiyim :44: hatice kac kilo verdi tarcina basladigindan beri :26: bana da iyi geliyor sanki ama tam duzenli icmeliyim
ya bence kilo vermeyi tek bişeye bağlamak yanlış kilo vermek istiyorsan bi kere sağlam diyet yapcaksın sporu ihmal etmiyceksin desteklesin diye tarçın vb içeceksin şimdi ben sana tarçın içtim şu kaadr kilo verdim desem yalan olur çünkü ben çok az yiyorum
ayça kayanın diyetini yapıyorum iki haftadır bu şekilde 1 kiloya yakın veriyorum
sabah
4 kaşık kfleks 1 bardak süt
öğlen
sebze yemeği yoğurt
ikindi meyve
akşam acıkınca ceviz kuru kayısı
sabah akşam ballı tarçın
bide hafatda 5 gün spor
2 haftadır ne açlık hissediyorum nede halsizlik oldu geçen hafta regldim bence bu hafta bu şekilde daha çok vercek gibiyim
Nasıl yapıyorsun çayı?
Tebrik ederim haticebasarilarin devamini dilerim bende biraz daha dikkat edeyim yaa bu hafta :26:
1 bardak suyu kaynatıyorum 1 litrelik kavanozlar varya onun içine çubuk tarçını koyuyorum kaynamış suyu döküp kavanozun ağzını kapatıyorum o şekilde 7-8 dk demliyorum sonra bardağa boşaltıyorum 1 tatlı kaşığı bal koyup karıştırıp içiyorum tarçınları kavanozdan çıkarmıyorum içinden hergün 1 çubuk daha koyuyorum
Ok yapayım hatta eşime de içireyim. Ben o tarçını sevmediğim için sanırım cazip gelmiyor.
kocişede içir tabi od akilo versin hem sen aslında tarçını çok seviyosun fakat bunu henüz bilmiyosun
White'ı merak etmeye başladım.
bizden ümidi kesti herhalde
White'ı merak etmeye başladım.
Kızlar selam size bir iyi bir de kötü haberim var.dun durduk yere kanamam basladi hem de cok düsük yapıyorum sandım hastaneye gittik hemen rahim ağzına içeriye baktılar kanama gorunmedi ama bebisimi gördüm kalbi pit pit atmaya baslamis.nasil oldum anlatamam dun yaşadıklarımı. Progestan aliyorum 600mg hem de ve full yatış.doktor belki pihti kalmıştır o gitmiştir dedi ama düşük de olacak olabilir dedi yani bekleyip gorucez.simdi yatıyorum annem gelip gidicek bi sure Allahım sağlık versin yavruma da bana da.
Korkmaya başlamıştım zaten senin için. Çünkü sen bize mutlaka yazıp çıkardın. Anladım bir terslik olduğunu. Aman dikkat et. Hiçbirşeye el sürme.
Amin amin
Kızlar selam size bir iyi bir de kötü haberim var.dun durduk yere kanamam basladi hem de cok düsük yapıyorum sandım hastaneye gittik hemen rahim ağzına içeriye baktılar kanama gorunmedi ama bebisimi gördüm kalbi pit pit atmaya baslamis.nasil oldum anlatamam dun yaşadıklarımı. Progestan aliyorum 600mg hem de ve full yatış.doktor belki pihti kalmıştır o gitmiştir dedi ama düşük de olacak olabilir dedi yani bekleyip gorucez.simdi yatıyorum annem gelip gidicek bi sure Allahım sağlık versin yavruma da bana da.
Amin canım inşallah bir daha yaşamam korktum bide biliyor musun gecen sefer ki gb olmasindan sukur ki yokmus
İyi düşün iyi olsun. Stres yapma ki olumsuz enerji yayma. Hep iyi düşün.
Rabbim bebeğini sağlıcakla sana bağışlasın canım korkma hiç bişey olmayacak Allah ın izniyle dualarım seninle
İyi düşün iyi olsun. Stres yapma ki olumsuz enerji yayma. Hep iyi düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?