Günaydın Haticem ben iyiyim sen nasılsın?
Alemsin Hatice
yaa ramazan sofralarını düşününce az tabi pilav hoşaff eeee bumudur yani
Sen sağlıklı beslen o bile yeter çorba yemek
Hamur işi felan yeme olur zaten
ramazanı burda geçirebilirsem kesin veririm ama konya ya gidersem malesef benim için kilo verme işi bitmiş olcakbizimkilerin hepsinin yaşam şeklini değiştirmem gerekiyo ama zor
Günaydın Kizcelerim
Hatice diyet hazırlıklarına başlamışhatice bosuna yapma yiyemiyorsun zaten bak ben 61.5 olmuşum veremedigim kilo verdim bi anda
Bgacim sen ne zaman basliyorsun çalışmalara
oyle aslında ramazanın ortasında taşıncam bakalım nasıl olcakGönlümden geçen eşil ailenle güzel bir ramazan geçirmen.
Kiloyu miloyu bilmem ben
Günaydın Kizcelerim
Hatice diyet hazırlıklarına başlamışhatice bosuna yapma yiyemiyorsun zaten bak ben 61.5 olmuşum veremedigim kilo verdim bi anda
Bgacim sen ne zaman basliyorsun çalışmalara
oyle aslında ramazanın ortasında taşıncam bakalım nasıl olcak
günaydın benim amacımda o aslında bebişten önce bi 60 olayım sonra verbilirsen ilk 1-2 ayda 1-2 kilo daha çok süper bişi olurkararlıyım bundan sonra zayıf ve olcam bidaha bu kilolara çıkmak yook tabi hamilelik dışında
Sorma ya Hatice kiloyla bozacak kafayı.
Bir kontrole çağırdı bu hafta gideyim kontrole sonra başlayacağım inşallah. Sen nasılsın?
kocasının yanına gitcek ya süreci hızlandırıyor
Hadi insallah iyi haberler ver bize ben de pazartesi gidicem kismetse inşallah yolundadir hersey onun dışında yatıyorum canım belim ağrıyor tabi yatmaktan ama hic önemli değil sağlıklı olalim da ikimizde
Ben de istemiyorum artık tombul olmaaaaakkkkk
oyle aslında ramazanın ortasında taşıncam bakalım nasıl olcak
günaydın benim amacımda o aslında bebişten önce bi 60 olayım sonra verbilirsen ilk 1-2 ayda 1-2 kilo daha çok süper bişi olurkararlıyım bundan sonra zayıf ve olcam bidaha bu kilolara çıkmak yook tabi hamilelik dışında
Yaa ben ne yapayım yakinda yemek yemeye başlarım ve hareketsizim en tombiginiz ben olcam
Olmazsın nasıl gidiyor bulantı kusma. Dur daha yeni başladı. Pik yapacak daha
Ya bu hafta azaldı canim gecen hafta ölü gb.ydim resmen ama hep kısa sürecek diyordum içimden belki psikolojik bilmiyorum bu hafta daha iyi kusmuyorum en azından bide mumkun oldugunca ac kalmamaya çalışıyorum inşallah artmaz daha. Yalnız o gun cok korktum ve gitti sandım birden kalbinin atışını duyunca herseyim değişti gözlerim doldu inanılmaz bi duygu kaybettim sanarken bana ordan ses vermesi nasil bir mucize bu zaten o gun ne bulanti geldiaklıma ne başka bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?