Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

sizcede çok az değilmi buuu :44::44::44::44::44::44::44::44:

Ramazan diyetinin günlük diyet listesi ve menüsü

Ramazan diyeti: 1. gün

Sahur: Bir porsiyon pilav (az yağlı) Kayısı kompostosu

İftar: Pastırmalı ya da kıymalı yumurta (3 yumurta ile) 1 kâse salata ½ kilo meyve

Ramazan diyeti: 2. gün

Sahur: Az yağlı pilav, kayısı kompostosu

İftar : Etli kurufasulye (1 tabak), 1 tabak bulgur pilavı (az yağlı olacak),diyet güllaç

Ramazan diyeti: 3. gün

Sahur: Peynirli ya da kıymalı az yağlı makarna, bir bardak ayran

İftar: 4 adet biber, kabak, domates ya da patlıcan dolması, bir kâse yoğurt, ½ kilo meyve

Ramazan diyeti: 4. gün

Sahur: 3 dilim börek, çay

İftar: 8 adet ızgara köfte, yarım porsiyon yağsız pilav, bir kâse cacık, bir porsiyon diyet muhallebi

Ramazan diyeti: 5. gün

Sahur: 3 dilim börek, çay

İftar: Kıymalı ıspanak, bir kase yoğurt, ½ kilo meyve

Ramazan diyeti: 6. gün

Sahur: Az yağlı pilav, kayısı komposto.

İftar : ½ tavuk (haşlama veya ızgara olacak), bir tabak haşlanmış patates, bir porsiyon diyet sütlaç

Ramazan diyeti: 7. gün

Sahur: Yumurtalı domatesli, biberli, az yağlı, patates salatası

İftar : Bir tabak lahana sarma, bir kase yoğurt, ½ kilo meyve

Günaydın Kizcelerim
Hatice diyet hazırlıklarına başlamış hatice bosuna yapma yiyemiyorsun zaten bak ben 61.5 olmuşum veremedigim kilo verdim bi anda
Bgacim sen ne zaman basliyorsun çalışmalara

Günaydın Kizcelerim
Hatice diyet hazırlıklarına başlamış hatice bosuna yapma yiyemiyorsun zaten bak ben 61.5 olmuşum veremedigim kilo verdim bi anda

Sorma ya Hatice kiloyla bozacak kafayı.

Bir kontrole çağırdı bu hafta gideyim kontrole sonra başlayacağım inşallah. Sen nasılsın?

Gönlümden geçen eşil ailenle güzel bir ramazan geçirmen.

Kiloyu miloyu bilmem ben
oyle aslında ramazanın ortasında taşıncam bakalım nasıl olcak

Günaydın Kizcelerim

günaydın benim amacımda o aslında bebişten önce bi 60 olayım sonra verbilirsen ilk 1-2 ayda 1-2 kilo daha çok süper bişi olur kararlıyım bundan sonra zayıf ve olcam bidaha bu kilolara çıkmak yook tabi hamilelik dışında

Ben de istemiyorum artık tombul olmaaaaakkkkk

Sorma ya Hatice kiloyla bozacak kafayı.

Bir kontrole çağırdı bu hafta gideyim kontrole sonra başlayacağım inşallah. Sen nasılsın?

kocasının yanına gitcek ya süreci hızlandırıyor
Hadi insallah iyi haberler ver bize ben de pazartesi gidicem kismetse inşallah yolundadir hersey onun dışında yatıyorum canım belim ağrıyor tabi yatmaktan ama hic önemli değil sağlıklı olalim da ikimizde

Amin peşinde geleceğiz Hatice ile.

Aman dikkat et kendine. Bizi de habersiz bırakma

Ben de istemiyorum artık tombul olmaaaaakkkkk

Yaa ben ne yapayım yakinda yemek yemeye başlarım ve hareketsizim en tombiginiz ben olcam

Olmazsın nasıl gidiyor bulantı kusma. Dur daha yeni başladı. Pik yapacak daha

Ya bu hafta azaldı canim gecen hafta ölü gb.ydim resmen ama hep kısa sürecek diyordum içimden belki psikolojik bilmiyorum bu hafta daha iyi kusmuyorum en azından bide mumkun oldugunca ac kalmamaya çalışıyorum inşallah artmaz daha. Yalnız o gun cok korktum ve gitti sandım birden kalbinin atışını duyunca herseyim değişti gözlerim doldu inanılmaz bi duygu kaybettim sanarken bana ordan ses vermesi nasil bir mucize bu zaten o gun ne bulanti geldiaklıma ne başka bişey

Bana arkadaşlarım felan bu iş beyinde biter dediler. Kusma bulantı olayı. Ben beceremedim beyinde bitirmeyi.

Ya bizim gibilerin korkusu sanırım 9 ay boyunca hiç bitmeyecek.

Ya ne güzel o duyguya girmişsin. Ben kalp atışını felan hissettiğimde de hiç çoşmamıştım. Şimdi nasıl olur bilmiyorum ama o zaman suçlamıştım kendimi o yüzden mi bıraktı gitti diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…