Bana arkadaşlarım felan bu iş beyinde biter dediler. Kusma bulantı olayı. Ben beceremedim beyinde bitirmeyi.
Ya bizim gibilerin korkusu sanırım 9 ay boyunca hiç bitmeyecek.
Ya ne güzel o duyguya girmişsin. Ben kalp atışını felan hissettiğimde de hiç çoşmamıştım. Şimdi nasıl olur bilmiyorum ama o zaman suçlamıştım kendimi o yüzden mi bıraktı gitti diye.
Aynen canim kanamam olunca ilk aklima gelen sey o oldu zaten yine mi oldu acaba dedim.bu işi kimse kestiremiyor biliyorsun canım doktorum korkma hic biseu olmaz demisti ama oldu sukur ki bebegimde bisey yok dedigin gb 9 ay diken ustunde olucaz tek siginagim dua etmek onu da cok yapamıyorum dus almaya korkuyorum insallah pzt.rahatlatir doktorum beni.
Kendini hicbir neden icin suclama ama bence sen de bu kez benim gb sakin ama daha inançlı olacaksin canım inşallah guzel tatli bebeklerimiz olacak icimden hep kiz geçiyor hep hayal kuruyorum vecokistiyorum ki birlikte bu anlarimizi paylasalim inşallah da oyle olacak
Senin için benim içimden erkek geçiyor nedense. Sağlıklı olsun da gerisi yalan.
İnşallah inşallah
Sorma ya Hatice kiloyla bozacak kafayı.
peki ooooooooldu o zaman
birlikte kilo vermek için toplaşmış olduğumuz topicikte bidaha kilodan bahsetmek yok :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Haklısın haklısın yerden göğe kadar haklısın oyun bozanlık bende.
Ben saldım çayıra mevlan kayıra
Whitewish diskalifiye oldu zaten
Ben de unuttum diyet miyet
Tız bana
peki oda ooooldu o zaman
Kızmıyor musun???
bide oyle dene bakalım birinde tutturup kilo vermeye başlıycaksın ondan sonra hamişimdiyceksinŞaka bir yana. Ben kilo veremedim ya bir süre de böyle gideyim diyorum. Belki taktığım için veremedim. Yine dikkat ediyorum ama düşünmüyorum.
ya baksana nasılda uyumlu bi insanım herşeye peki tamam diyorum cıngar mı çıkarıyım nedir yani
bide oyle dene bakalım birinde tutturup kilo vermeye başlıycaksın ondan sonra hamişimdiyceksin
Çok sıkıldım ondan biraz bıraktım kendimi Hatice. Bu kadar uğraşıp verememek inan moralimi bozdu.
Kızlar neredesiniz???
Günaydın
İyiyim sağol sen nasılsın?
Nasıl oldun?
Dün pek bişey yiyemedim ondan biraz halsizlik var canım onun dışında iyiyim şükür. Yalnız istediğimi yiyebilmeyi daha doğrusu yemek yemeyi özledim
Kaçıncı haftadasın şimdi?
Ben de öyle olmuştum. Olsun boşver güzel şeyler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?