Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Aynen canim kanamam olunca ilk aklima gelen sey o oldu zaten yine mi oldu acaba dedim.bu işi kimse kestiremiyor biliyorsun canım doktorum korkma hic biseu olmaz demisti ama oldu sukur ki bebegimde bisey yok dedigin gb 9 ay diken ustunde olucaz tek siginagim dua etmek onu da cok yapamıyorum dus almaya korkuyorum insallah pzt.rahatlatir doktorum beni.
Kendini hicbir neden icin suclama ama bence sen de bu kez benim gb sakin ama daha inançlı olacaksin canım inşallah guzel tatli bebeklerimiz olacak icimden hep kiz geçiyor hep hayal kuruyorum vecokistiyorum ki birlikte bu anlarimizi paylasalim inşallah da oyle olacak

Senin için benim içimden erkek geçiyor nedense. Sağlıklı olsun da gerisi yalan.

İnşallah inşallah

Haklısın haklısın yerden göğe kadar haklısın oyun bozanlık bende.

Ben saldım çayıra mevlan kayıra

Whitewish diskalifiye oldu zaten

Ben de unuttum diyet miyet

Tız bana

ya baksana nasılda uyumlu bi insanım herşeye peki tamam diyorum cıngar mı çıkarıyım nedir yani

bide oyle dene bakalım birinde tutturup kilo vermeye başlıycaksın ondan sonra hamişimdiyceksin

Çok sıkıldım ondan biraz bıraktım kendimi Hatice. Bu kadar uğraşıp verememek inan moralimi bozdu.

he hee e 2009 dan buyaana yeni lili olabildim budaaa 1001 olsun

Eklentiler

• $lilili.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…