Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

heee anladım ama bence bu sefer oyle olmıycak gibi bi his var içimde yine de belli olmaz tabi

İnşallah.

Ben ilkinde hissetmiştim ocak sonu şubat başı hamile olacağımı. Gerçekten de ocak sonu öğrendim hamileliğimi.

Sonra içimden bir his ağustos sonu eylül başı gibi geçti. Ama nasıl olacak demiştim ben zaten hamileyim.

Yok yok daha şüphe de yok. Birde benim hemen öyle tutmuyor. İlkinde bile 9 ay sonra oldu. White çok şanslı bu konuda.

Hiiiccc belli olmaz o canım hem ikinciler daha kolay tutuyormus seninki de kısa sürede olcak bence tabi kafana takmazsan.
Hatice ye katılıyorum hizli hareket edin arkamdan gelin

günaydınnnnnnnnnnnn canlarım nasılsınız özlettiniz kendinizi

Günaydın haticecim, ben ayniyim ye çıkar yat ogledwn sonra doktora gidicem onu bekliyorum sabırsızlıkla sen nasılsın. Bu arada benim esimin de kadrpya alinma yazilari cikmis imzadan gecmesi bekleniyormus :)

Günaydın haticecim, ben ayniyim ye çıkar yat ogledwn sonra doktora gidicem onu bekliyorum sabırsızlıkla sen nasılsın. Bu arada benim esimin de kadrpya alinma yazilari cikmis imzadan gecmesi bekleniyormus :)

Hayat sana güzel canım yat işte ne güzel doktora kontrole gidiyosun sanırım
eşinede hayırlı olsun sizin için pek bişey değişmiycek belki biraz maaş ve özlük hakları ama benim hayatım değişcek İnşallah
o yazı biran önce bi gelseydi ben bi kaç haftada gelir diye düşünmüştüm ama benim umduğum gibi değilmiş işler en az 2 ay diyolar öğrenince çok moralim bozuldu
gerçekten çok sıkıldım bunaldım artık bi duvarlara çizik atmadığım kaldı

Bunların isi hic belli olmaz canim 2ay derler 2hafta sürer inşallah da kisa sürer. Bizim evet seninki gb buyuk bir değişim olmucak.
Yatma kısmına gelince deeee hic de bana guzel gelmiyor 2 haftadır sokaga cikmiyorum, evden bi haberim zaten surekli bulanti oldugu icin yatamiyorsun bile yani hiç de hayat bana guzel degil
İnşallah doktordan iyi haberlerle gelirim kontrole gidiyorum canım da kanama olayını soylucem ne dicek cok merak ediyorum bebisim ne alemde onu merak ediyorum...
Neysr bga yok bugun o nerelerde acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…