heee anladım ama bence bu sefer oyle olmıycak gibi bi his var içimde yine de belli olmaz tabi
İnşallah.
Ben ilkinde hissetmiştim ocak sonu şubat başı hamile olacağımı. Gerçekten de ocak sonu öğrendim hamileliğimi.
Sonra içimden bir his ağustos sonu eylül başı gibi geçti. Ama nasıl olacak demiştim ben zaten hamileyim.
Yok yok daha şüphe de yok. Birde benim hemen öyle tutmuyor. İlkinde bile 9 ay sonra oldu. White çok şanslı bu konuda.
Hiiiccc belli olmaz o canım hem ikinciler daha kolay tutuyormus seninki de kısa sürede olcak bence tabi kafana takmazsan.
Hatice ye katılıyorum hizli hareket edin arkamdan gelin
Hızlıyız zaten kontrolü bekliyorum sadece. Yoksa durmak yola devam
Günaydın Haticem can Haticem nasılsın?
White'da gelmedi?
White'da gelmedi?
yok kuzum yok eski muhabbetler yok artık ah ah biz eskiden......
Ah kızlar ah sayfalarca konusurduk eskidenama umutsuzluk yok yakında inşallah eskisi gb olucaz yine
Ya hakkaten noldu bize?
Bende sabah içimden diyordum ki. İnşallah doğduktan sonra bebeklerimiz birlikte zayıflama topiğimiz bile olur diyordum. Noldu bize?
selam hanımlar herkes nasıl ????
Selam tatlım beni biliyorsun aynı yatis ve bulantısen nasılsın
günaydınnnnnnnnnnnncanlarım nasılsınız özlettiniz kendinizi
Günaydın haticecim, ben ayniyim ye çıkar yatogledwn sonra doktora gidicem onu bekliyorum sabırsızlıkla sen nasılsın. Bu arada benim esimin de kadrpya alinma yazilari cikmis imzadan gecmesi bekleniyormus :)
Hayat sana güzel canım yat işte ne güzel doktora kontrole gidiyosun sanırım
eşinede hayırlı olsun sizin için pek bişey değişmiycek belki biraz maaş ve özlük hakları ama benim hayatım değişcek İnşallah
o yazı biran önce bi gelseydi ben bi kaç haftada gelir diye düşünmüştüm ama benim umduğum gibi değilmiş işler en az 2 ay diyolar öğrenince çok moralim bozuldu
gerçekten çok sıkıldım bunaldım artık bi duvarlara çizik atmadığım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?