Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

belkide kanallar açılmış oluyodur ikiz gebelik ondan çok görülüyodur oğluşunu Allah bağışlasın bende ilki tek ikincisi ikiz olsun isterdim kimbilir belki Rabbim nasip eder bizim ailede de yok ikizlik ama Rabbim verdimi oluyı işte

evet ama çalışan insanlar içinde çok zor allah hayırlsını versin diyelim

Ramazan olması bir bakıma daha iyi cunku sen baska şeylerle ugrasirken bide bakmissin bebisin oluvermis hayırlısı olsun hakkında canım kalbinden gecirdigin gb ben de opuyorum canim

Ben çok isterim ikiz olsun. Ama hep diyorum Allah bakabileceğimiz kadar sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

bak duymamistim bunu tezi desteklemis oldum o zaman
Acikcasi uzulmedim yani beklemiyordum cunku hic süpriz oldu bebegim saglikli ya onemli olan o diyorum inşallah da hep iyi gider

Kızlar ya benim müdürlerim var başımda ama onların yapacağı işleri hep benden bekliyorlar. İyi de o zaman neden onları müdür yapıyorsun. Madem güvenmiyorsun neden sorumluluk verip son anda elemana yıkıyorsun işi. Hadi iyi yaptın diyelim. Personelin neden ona göre maaş vb politikalar gütmüyorsun.

Bgacim ikize hazirlikli ol bence sen de baksana olasılık artiyormus belli olmaz senin de
Şaka bi yana cok şaşırdım ben de ama hayırlısı buymus demekki Allah bebegime saglik versin.

Yumurtalarin sayımı nasil yapilacak ve neden ne dedi doktor

Ya ben ikiz istiyorum. Ama hayırlısı tabiki. Herşeyin hayırlısı.

Şimdi koruma bitti bizim yumurta takibine başladık. Dün baktığında henüz yumurtlamamıştım.:119::119::119::119::119::119:

Yarın yine çağırdı. Yine bakacak. Olay şuymuş: Bazen yumurta oluyormuş ama sprem yok. Tabi bekle bekle yumurta bozuluyor. Ya da tam tersi. Bu durumda düşüklere neden olabiliyormuş. Ondan bizi kendi halimize bırakmıyor.

Ovulasyon testleri de var en olmadi kendin de takip edersin yumurtlama zamanini.doktor da riske atmak istemiyor demek ki ayy insallah önümüzdeki ay alirizgüzel haberler senden

Ovulasyon testleri de var en olmadi kendin de takip edersin yumurtlama zamanini.doktor da riske atmak istemiyor demek ki ayy insallah önümüzdeki ay alirizgüzel haberler senden

hadi İnşallah senden sonra ben hamiş olurum diye tahmin ediyoduk ama sanırım benm uzadı yine bi kaç ay

Sana da bi yumurtlama testi, bakicaksin basladi yumurtlaman hemen Konya ya gidiverirsin

yok canım eşim yanımda olmadan pek mantıklı gelmiyor bak binbirtürlü ihtimal var en kötüyü düşünüp temkinli olmak lazım burda yalnızım başıma bi iş gelse yardım edecek bi Allah ın kulu yok

Dogru diyorsun saka tabi benim dedigim baksana 3.haftam yatiyorum insallah ne bulantin olur ne de başka bir sorun ama temkinli olmak gerek dedigin gb.

Dogru diyorsun saka tabi benim dedigim baksana 3.haftam yatiyorum insallah ne bulantin olur ne de başka bir sorun ama temkinli olmak gerek dedigin gb.

aynen oyle hem daha kilo da veremedim kaldım oyle 64-65 arası bu zmanda biraz daha vermeye çalışıyım bari
aç bi konu konuşalım hadi çok sıkıldım açım ve çok sıcak yanıyorum ayy ne dertliymişim

Aynen burasi da cok sicak klima yok mu işyerinde.oruca başladın demi Allah Kabul etsin canim menunu nasil belirledin ne yiceksin iftarda mesella

Hersey bebişler icin :)) suan kendimi toparlama asamasındayım olumsuzluklardan bahsedip canınızı sıkmak istemiyorum cunku kısaca bebis yolunda cok sabretmiş .. Cok acılar cekmiş.. Her seferinde umutsuzluk yasamıs ama hemen toparlanmıs .. 1 hafta oncede son kurtajını yasamıs biriyim (

Hrseye ragmen hamdolsun... Gelelim zayıflamak icin felsefeme ... SAGLIKLI VE BILINCLI BESLENME...
Zayıflama konusunda kendi cabamla gecen sene
mayıs 2012 de 87 ile basladım ::::: eylul 2012 ye kadar 9 kilo verdim sonra duraklama donemi oldu bes ay kadar sabit kaldı kilom oda zordu cunku kısın insan daha cok musait kilo almaya
Suan 73,5 ile yeniden basladım GECEN SENEDEN BUYANA TAM 13 ayda 14 kilo vermisim

Tek yaptıgım ambalajlı urun almıyorum cerez kola felan yok cevız var hayatımda her sabah yumurta zeytın bol bol domates bıber ızgaraa haftanın cogu balık tavuk yada kırmızı et.. Bu arada gecen sene canan karatayın sohbetlelrını ck dınledım ve dınledıklerımle verdım okadar kıloyu kıtabınıda almıstım allahtan suan yaz hem meyve bol hemde havuz denız derken verecegıme ınanıyorum .. Halıyle bir iki ay dinlenmem lazım rahim toparlansın diye sonra yeniden yei bir yolculuk baslıaycak kendimi zayıflayınca daha iyi hissdiyorum hamileyken alcagım kiloyu suan vermek istiyorum

HEDEF KOYMUYORUM BASLANGIC 73,5 ... Artık ıkı ay ıcınde ne kadar kılo verırsem kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…