tabi orası öyle. bişey duydum kurtajdan sonra ikiz gebelik çok görülürmüş diye acaba bu onun doğru olduğunun işaretimiydi ::) ben ikiz olmasından çok korkuyorum bir tane oğlum var allah uzun ömür versin tabi olursada çok da üzülmem sonuçta evlat dimi :)
belkide kanallar açılmış oluyodur ikiz gebelik ondan çok görülüyodur oğluşunu Allah bağışlasın bende ilki tek ikincisi ikiz olsun isterdim kimbilir belki Rabbim nasip eder bizim ailede de yok ikizlik ama Rabbim verdimi oluyı işte
aynen tatlm yaa takmıyorm gerçkten. pek açıkçası geçen ay üstüne düşmedm pek yoğnlasamadım. hayrlısyla olsnda cnm onunda bi zamanı var demek ki. ama ümidi kesmek yok yola devam:)) bu ayda biraz zor gibi oruç iş falan bakalm belki yakalarz:) sni ve bebişi öpüyorm kendinize iyi bakın....
tabi orası öyle. bişey duydum kurtajdan sonra ikiz gebelik çok görülürmüş diye acaba bu onun doğru olduğunun işaretimiydi ::) ben ikiz olmasından çok korkuyorum bir tane oğlum var allah uzun ömür versin tabi olursada çok da üzülmem sonuçta evlat dimi :)
Ben çok isterim ikiz olsun. Ama hep diyorum Allah bakabileceğimiz kadar sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Kızlar ya benim müdürlerim var başımda ama onların yapacağı işleri hep benden bekliyorlar. İyi de o zaman neden onları müdür yapıyorsun. Madem güvenmiyorsun neden sorumluluk verip son anda elemana yıkıyorsun işi. Hadi iyi yaptın diyelim. Personelin neden ona göre maaş vb politikalar gütmüyorsun.
Bgacim ikize hazirlikli ol bence sen de baksana olasılık artiyormus belli olmaz senin de
Şaka bi yana cok şaşırdım ben de ama hayırlısı buymus demekki Allah bebegime saglik versin.
Yumurtalarin sayımı nasil yapilacak ve neden ne dedi doktor
ben teyzelere anneanneye güveniyorumda ondan oyle ikiz falan diyorum sanırım yoksa 1 tanesi bile çok zor ama çok güzel yaa
Ya ben ikiz istiyorum. Ama hayırlısı tabiki. Herşeyin hayırlısı.
Şimdi koruma bitti bizim yumurta takibine başladık. Dün baktığında henüz yumurtlamamıştım.:119::119::119::119::119::119:
Yarın yine çağırdı. Yine bakacak. Olay şuymuş: Bazen yumurta oluyormuş ama sprem yok. Tabi bekle bekle yumurta bozuluyor. Ya da tam tersi. Bu durumda düşüklere neden olabiliyormuş. Ondan bizi kendi halimize bırakmıyor.
Ovulasyon testleri de var en olmadi kendin de takip edersin yumurtlama zamanini.doktor da riske atmak istemiyor demek kiayy insallah önümüzdeki ay alirizgüzel haberler senden
hadi İnşallah senden sonra ben hamiş olurum diye tahmin ediyoduk ama sanırım benm uzadı yine bi kaç ay
Sana da bi yumurtlama testi, bakicaksin basladi yumurtlaman hemen Konya ya gidiverirsin
yok canım eşim yanımda olmadan pek mantıklı gelmiyor bak binbirtürlü ihtimal var en kötüyü düşünüp temkinli olmak lazım burda yalnızım başıma bi iş gelse yardım edecek bi Allah ın kulu yok
Dogru diyorsun saka tabi benim dedigim baksana 3.haftam yatiyorum insallah ne bulantin olur ne de başka bir sorun ama temkinli olmak gerek dedigin gb.
aynen oyle hem daha kilo da veremedim kaldım oyle 64-65 arası bu zmanda biraz daha vermeye çalışıyım bari
aç bi konu konuşalım hadi çok sıkıldım açım ve çok sıcak yanıyorum ayy ne dertliymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?