Bunların isi hic belli olmaz canim 2ay derler 2hafta sürer inşallah da kisa sürer. Bizim evet seninki gb buyuk bir değişim olmucak.
Yatma kısmına gelince deeee hic de bana guzel gelmiyor2 haftadır sokaga cikmiyorum, evden bi haberim zaten surekli bulanti oldugu icin yatamiyorsun bile yani hiç de hayat bana guzel degil
İnşallah doktordan iyi haberlerle gelirim kontrole gidiyorum canım da kanama olayını soylucem ne dicek cok merak ediyorum bebisim ne alemde onu merak ediyorum...
Neysr bga yok bugun o nerelerde acaba :44:
Doktoruma gidiyorum. Bakalım ne diyecek. Bu son kontroldü inşallah.
Öpüyorum sizi.
B
İnşallah doktordan iyi haberlerle gelirim kontrole gidiyorum canım da kanama olayını soylucem ne dicek cok merak ediyorum bebisim ne alemde onu merak ediyorum...
Kızlaaaaaaaaaarrrrr meger ikizmis bebeklerbiri yasiyor kalbi pit pit yolk yolu olusmus falan digeri gitmis ama kayip bebek deniyormus kanamanın nedeni budur dedi doktor Allahım nasıl bir mucizen var şok oldum kızlar hiç beklemiyordum böyle bişey . şükürler olsun
değerlerinde o yüzden yüksek çıkmış demekki
Kızlaaaaaaaaaarrrrr meger ikizmis bebeklerbiri yasiyor kalbi pit pit yolk yolu olusmus falan digeri gitmis ama kayip bebek deniyormus kanamanın nedeni budur dedi doktor Allahım nasıl bir mucizen var şok oldum kızlar hiç beklemiyordum böyle bişey . şükürler olsun
ne güzel cnm yaa hem sevndm hem üzüldm diğeri için. ama diğeri sağlıklı ya onada sükr allahım sağlıkla kucağına almayı nasp etsn inş. bu arada tatlm bn reglle oldm bu ay bu seklde geçti kısmet değilmş diyorm o sekl yani onuda söyliym dedm arada :)
Cok sagol canım ya şükürler olsun biri iyi
İnşallah kısa zamanda sana da nasip Rabbim canım hayirlisiyla hic kafana takma bekleme de o zaman oluyor
kızlar doktor kapıları aşınmaya başladı hadi hayırlısı ikinizde dr a gidiyosunuz bugun
bende sağlık ocağına gidiyim bari
napcaksam :44::44:aksiyon olsun
yazık bana yaaaa
Yok yok değilim. Dün akşam gittik yumurta takibine başladı doktor. Çarşamba gene çağırdı. Şu anda birşey yok.Aynen canim olasilik vermemistik ailede hic yok diye ama meger ondan yüksekmis :)
Bga da hamileyim derse hic sasirmam hersey olabilir
Hadi kızlar gelin artık
kolay gelsin canım çalışmak iyidirBebemm sen geldin ama ben gidiyorum
Bga'nın başı işlerle dertte.
günaydın arkadaşlar white wishe hem sevindim hem üzüldüm. allah karnındaki bebeğe uzun ömür versin. ayılamadım bir gece kalkınca
kolay gelsin canım çalışmak iyidir
günaydın canım bence üzülcek bişey yok bitanesi sağlıklı ya gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?