Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

İnşallah dediğin gibi kısa sürer canım yoksa ben limitlerimi çoktan doldurdum
bulantılarında yakında geçecektir az daha sabır
gelince mutlaka yaz doktor ne diycek bakalım hayır haberler verirsin İnşallah

Kızlar,
Bugün çok yoğundum. Her zamanki gibi sorumluların yapmadığı işler bana patladı.

Şimdi de çıkıyorum. Doktoruma gidiyorum. Bakalım ne diyecek. Bu son kontroldü inşallah.

Öpüyorum sizi.

Doktoruma gidiyorum. Bakalım ne diyecek. Bu son kontroldü inşallah.

Öpüyorum sizi.

B
İnşallah doktordan iyi haberlerle gelirim kontrole gidiyorum canım da kanama olayını soylucem ne dicek cok merak ediyorum bebisim ne alemde onu merak ediyorum...

kızlar doktor kapıları aşınmaya başladı hadi hayırlısı ikinizde dr a gidiyosunuz bugun
bende sağlık ocağına gidiyim bari
napcaksam :44::44: aksiyon olsun
yazık bana yaaaa

Kızlaaaaaaaaaarrrrr meger ikizmis bebekler biri yasiyor kalbi pit pit yolk yolu olusmus falan digeri gitmis ama kayip bebek deniyormus kanamanın nedeni budur dedi doktor Allahım nasıl bir mucizen var şok oldum kızlar hiç beklemiyordum böyle bişey . şükürler olsun

oooooooooooooooooo yaaaaaaaaaaaa süper bişey bi

ya vay canına tüylerim ürperdi resmen bitanesi sağlıklı ya kanamada sıkıntı değilmiş çok şükürrr ya hey Allah ım yarın bga da hamileyim diye gelirse şaşırmıycam

ne güzel cnm yaa hem sevndm hem üzüldm diğeri için. ama diğeri sağlıklı ya onada sükr allahım sağlıkla kucağına almayı nasp etsn inş. bu arada tatlm bn reglle oldm bu ay bu seklde geçti kısmet değilmş diyorm o sekl yani onuda söyliym dedm arada :)

Cok sagol canım ya şükürler olsun biri iyi
İnşallah kısa zamanda sana da nasip Rabbim canım hayirlisiyla hic kafana takma bekleme de o zaman oluyor

Cok sagol canım ya şükürler olsun biri iyi
İnşallah kısa zamanda sana da nasip Rabbim canım hayirlisiyla hic kafana takma bekleme de o zaman oluyor

aynen tatlm yaa takmıyorm gerçkten. pek açıkçası geçen ay üstüne düşmedm pek yoğnlasamadım. hayrlısyla olsnda cnm onunda bi zamanı var demek ki. ama ümidi kesmek yok yola devam:)) bu ayda biraz zor gibi oruç iş falan bakalm belki yakalarz:) sni ve bebişi öpüyorm kendinize iyi bakın....

kızlar doktor kapıları aşınmaya başladı hadi hayırlısı ikinizde dr a gidiyosunuz bugun
bende sağlık ocağına gidiyim bari
napcaksam :44::44: aksiyon olsun
yazık bana yaaaa

Ayy süper maşallah ne bereketlisin kuzum sen ya. Allah bakabileceğin kadar çocuk versin. Ben hep öyle dua ediyorum artık. Ayy süper.

Aynen canim olasilik vermemistik ailede hic yok diye ama meger ondan yüksekmis :)
Bga da hamileyim derse hic sasirmam hersey olabilir
Yok yok değilim. Dün akşam gittik yumurta takibine başladı doktor. Çarşamba gene çağırdı. Şu anda birşey yok.

Son düzenleme:
kolay gelsin canım çalışmak iyidir

günaydın canım bence üzülcek bişey yok bitanesi sağlıklı ya gerisi önemli değil

tabi orası öyle. bişey duydum kurtajdan sonra ikiz gebelik çok görülürmüş diye acaba bu onun doğru olduğunun işaretimiydi ::) ben ikiz olmasından çok korkuyorum bir tane oğlum var allah uzun ömür versin tabi olursada çok da üzülmem sonuçta evlat dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…