Aynen burasi da cok sicak klima yok mu işyerinde.oruca başladın demi Allah Kabul etsin canim menunu nasil belirledin ne yiceksin iftarda mesella
Hersey bebişler icin :)) suan kendimi toparlama asamasındayım olumsuzluklardan bahsedip canınızı sıkmak istemiyorum cunku kısaca bebis yolunda cok sabretmiş .. Cok acılar cekmiş.. Her seferinde umutsuzluk yasamıs ama hemen toparlanmıs .. 1 hafta oncede son kurtajını yasamıs biriyim(
Hrseye ragmen hamdolsun... Gelelim zayıflamak icin felsefeme ... SAGLIKLI VE BILINCLI BESLENME...
Zayıflama konusunda kendi cabamla gecen sene
mayıs 2012 de 87 ile basladım ::::: eylul 2012 ye kadar 9 kilo verdim sonra duraklama donemi oldu bes ay kadar sabit kaldı kilom oda zordu cunku kısın insan daha cok musait kilo almaya
Suan 73,5 ile yeniden basladım GECEN SENEDEN BUYANA TAM 13 ayda 14 kilo vermisim
Tek yaptıgım ambalajlı urun almıyorum cerez kola felan yok cevız var hayatımda her sabah yumurta zeytın bol bol domates bıber ızgaraa haftanın cogu balık tavuk yada kırmızı et.. Bu arada gecen sene canan karatayın sohbetlelrını ck dınledım ve dınledıklerımle verdım okadar kıloyu kıtabınıda almıstım allahtan suan yaz hem meyve bol hemde havuz denız derken verecegıme ınanıyorum .. Halıyle bir iki ay dinlenmem lazım rahim toparlansın diye sonra yeniden yei bir yolculuk baslıaycak kendimi zayıflayınca daha iyi hissdiyorum hamileyken alcagım kiloyu suan vermek istiyorum
HEDEF KOYMUYORUM BASLANGIC 73,5 ... Artık ıkı ay ıcınde ne kadar kılo verırsem kardır
Cok iyi bence canım hem sağlıklı hem de kalorisi az tuzlu seyler susatir bence de yeme Allah kolaylik versin gerçekten hem uzun hem de sicakmalesef klimamız yok canım
başladık oruca Allah sabır versin nerdeyse 17 saate yakın
sahurda karatay kahvaltısı yapıyorum
2 haşlanmış yumurta
1 domates
3-4 dilim kaşar veya beyaz peynir
3-4 tanede zeytin yedim ama tuzlu geliyor yemiycem artık
3 kuru kayısı 3 ceviz
çay niyetine ballı tarçınımı içtim
iftarda da ballı tarçınımı içip çorba içecem sonra namaz arası
sonra sebze yemeği yoğurt
arada 3-4 ceviz
1 meyve
1 bardakta form çayı içmeyi düşünüyorum
sen ne dersin bu şekilde kilo verebilirim gibi geliyor
hadi İnşallah senden sonra ben hamiş olurum diye tahmin ediyoduk ama sanırım benm uzadı yine bi kaç ay
Sana da bi yumurtlama testi, bakicaksin basladi yumurtlaman hemen Konya ya gidiverirsin
yok canım eşim yanımda olmadan pek mantıklı gelmiyor bak binbirtürlü ihtimal var en kötüyü düşünüp temkinli olmak lazım burda yalnızım başıma bi iş gelse yardım edecek bi Allah ın kulu yok
aynen oyle hem daha kilo da veremedim kaldım oyle 64-65 arası bu zmanda biraz daha vermeye çalışıyım bari
aç bi konu konuşalım hadi çok sıkıldım açım ve çok sıcak yanıyorum ayy ne dertliymişim
Doacım hoşgeldin,
Bizde benzer acıları yaşamış kişiler olarak seni çok iyi anlıyorum. Ama çabuk toparlanmana çok sevindim. Hoşgeldin.
Cardin,
Yumurta takibi yaptırsana????
Bence de en güzeli eşinin yanındayken. Hem nazda yaparsın bolbol
geçn ay aslnda düşünmştm dedm bu seklde deniyim belki tutar tutmazsa yaptırırım diye. tam onuda blmiyorm aslnda nasıl olduğunu doktor takibndemi oluyo oda cnm. tam ayrıntılarını bilmiyorm
zaten asıl amaç nazlanmak hemde çok naslıyım beeennn yalnız olursam kabak başınıza patlar artık
Bende dun akşam başladım dun akşam öğrendim biraz yumurtan olup olmadığına bakıyor. Neden yumurta takibi dedim. Doktor dediki bazen sperm oluyor yumurta olmamıs oluyor yumurta gelene kadar sperm kalitesini yitiriyor ya da tam tersi olabiliyor dedi. Bu da düşüklere neden olabiliyormuş. Ondan demiştim yaptır diye
anladm cnm. nasl peki bakıyor biraz anlatrmsn rica etsm merak ettm şimdi....
Bende dun akşam başladım dun akşam öğrendim biraz yumurtan olup olmadığına bakıyor. Neden yumurta takibi dedim. Doktor dediki bazen sperm oluyor yumurta olmamıs oluyor yumurta gelene kadar sperm kalitesini yitiriyor ya da tam tersi olabiliyor dedi. Bu da düşüklere neden olabiliyormuş. Ondan demiştim yaptır diye
anladm cnm. nasl peki bakıyor biraz anlatrmsn rica etsm merak ettm şimdi....
İlk pazartesi başladık reglimin 13. günüydü. Vajinal ultrasonla bakıyor. Henüz yumurta yoktu. Bugün yine çağırdı. Şimdilik bu kadar biliyorum. Bende yaşadıkça öğreniyorum.
İlk pazartesi başladık reglimin 13. günüydü. Vajinal ultrasonla bakıyor. Henüz yumurta yoktu. Bugün yine çağırdı. Şimdilik bu kadar biliyorum. Bende yaşadıkça öğreniyorum.
inş. hayrlı sonuçlar alırsn. şu ramazan geçsnde bnde o seklde giderm olmazsa. oruçluyken zor oluyo işe zor geliyorm:) saol cnm bilgi verdiğin için.
inş. hayrlı sonuçlar alırsn. şu ramazan geçsnde bnde o seklde giderm olmazsa. oruçluyken zor oluyo işe zor geliyorm:) saol cnm bilgi verdiğin için.
Rica ederim canım ne demek. Gittikçe yazarım ben detayları. Allah kabul etsin.
Kızlar nerdesiniz?
Rica ederim canım ne demek. Gittikçe yazarım ben detayları. Allah kabul etsin.
Kızlar nerdesiniz?
amin cnm hepimiznkini. sevinirm cnm yazarsan bizde sayende bilgilenmş olurz.
Selam kızlar napiosununuz
slm ben bugun dağıldım çok halsizim ne sahurda ne iftarda bişey yiyesim gelmedi şimdide gözlerimi açmakta zorlanıyorum
Günaydın kısçelerim,
Ben bir selam vereyim dedim toplantıya gidiyorum. Dün doktorumuza gittik ama maalesef henüz yumurtlamamışım. Pazartesi yine gideceğiz.
Tüm gün olmayabilirim haberiniz olsun.
günaydın herkese
kolaygelsin cnm
Günaydın kızlar
Bgacim kolay gelsin sana doktorun pzt.gel demiş ya ya bu arada yumurtlarsan birliktelik olsun mu dedi doktor:44:
Oruc nasil gidiyor hatice yiyebiliyor musun yemek? Ben 60.9 olmuşum bide hareket etsem iyice gidicek demek ki bian önce bitsin istiyorum bulantimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?