Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Aynen burasi da cok sicak klima yok mu işyerinde.oruca başladın demi Allah Kabul etsin canim menunu nasil belirledin ne yiceksin iftarda mesella

malesef klimamız yok canım
başladık oruca Allah sabır versin nerdeyse 17 saate yakın
sahurda karatay kahvaltısı yapıyorum

2 haşlanmış yumurta
1 domates
3-4 dilim kaşar veya beyaz peynir
3-4 tanede zeytin yedim ama tuzlu geliyor yemiycem artık
3 kuru kayısı 3 ceviz
çay niyetine ballı tarçınımı içtim

iftarda da ballı tarçınımı içip çorba içecem sonra namaz arası
sonra sebze yemeği yoğurt

arada 3-4 ceviz
1 meyve
1 bardakta form çayı içmeyi düşünüyorum

sen ne dersin bu şekilde kilo verebilirim gibi geliyor

hoşgeldin canım en güzelini yapıp hemen toparlanmışsın bundan sonra herşey daha güzel ve istediğin gibi olur İnşallah bizim kızlar kilo verme işini bıraktılar zaten bitane bebişimiz yolda tek kilo vermeye çalışan benm sanırım :44:

Cok iyi bence canım hem sağlıklı hem de kalorisi az tuzlu seyler susatir bence de yeme Allah kolaylik versin gerçekten hem uzun hem de sicak

hadi İnşallah senden sonra ben hamiş olurum diye tahmin ediyoduk ama sanırım benm uzadı yine bi kaç ay

Belli olmaz Hatice bu işler

Nasipten öte köy yok.
Sana da bi yumurtlama testi, bakicaksin basladi yumurtlaman hemen Konya ya gidiverirsin

Çok iyi ya. Süpersin

Bence de en güzeli eşinin yanındayken. Hem nazda yaparsın bolbol

Bende kiloyu soracaktım. Be aynen devam ediyorum dikkat etmeye sadece tartıya bir süre çıkmamaya çalışıyorum. Yoksa durmak yok yola devam.

Doacım hoşgeldin,

Bizde benzer acıları yaşamış kişiler olarak seni çok iyi anlıyorum. Ama çabuk toparlanmana çok sevindim. Hoşgeldin.

Cardin,

Yumurta takibi yaptırsana????

Doacım hoşgeldin,

Bizde benzer acıları yaşamış kişiler olarak seni çok iyi anlıyorum. Ama çabuk toparlanmana çok sevindim. Hoşgeldin.

Cardin,

Yumurta takibi yaptırsana????

geçn ay aslnda düşünmştm dedm bu seklde deniyim belki tutar tutmazsa yaptırırım diye. tam onuda blmiyorm aslnda nasıl olduğunu doktor takibndemi oluyo oda cnm. tam ayrıntılarını bilmiyorm

geçn ay aslnda düşünmştm dedm bu seklde deniyim belki tutar tutmazsa yaptırırım diye. tam onuda blmiyorm aslnda nasıl olduğunu doktor takibndemi oluyo oda cnm. tam ayrıntılarını bilmiyorm

Bende dun akşam başladım dun akşam öğrendim biraz yumurtan olup olmadığına bakıyor. Neden yumurta takibi dedim. Doktor dediki bazen sperm oluyor yumurta olmamıs oluyor yumurta gelene kadar sperm kalitesini yitiriyor ya da tam tersi olabiliyor dedi. Bu da düşüklere neden olabiliyormuş. Ondan demiştim yaptır diye

zaten asıl amaç nazlanmak hemde çok naslıyım beeennn yalnız olursam kabak başınıza patlar artık

Biz senin nazını çekeriz bebemmmm ama eşinin yerini tutabilir miyiz onu bilmiyorum

Günaydın kısçelerim,

Ben bir selam vereyim dedim toplantıya gidiyorum. Dün doktorumuza gittik ama maalesef henüz yumurtlamamışım. Pazartesi yine gideceğiz.
Tüm gün olmayabilirim haberiniz olsun.

Günaydın kısçelerim,

Ben bir selam vereyim dedim toplantıya gidiyorum. Dün doktorumuza gittik ama maalesef henüz yumurtlamamışım. Pazartesi yine gideceğiz.
Tüm gün olmayabilirim haberiniz olsun.

günaydın herkese

kolaygelsin cnm

Günaydın kızlar
Bgacim kolay gelsin sana doktorun pzt.gel demiş ya ya bu arada yumurtlarsan birliktelik olsun mu dedi doktor:44:
Oruc nasil gidiyor hatice yiyebiliyor musun yemek? Ben 60.9 olmuşum bide hareket etsem iyice gidicek demek ki bian önce bitsin istiyorum bulantimin

Yok birliktelik yok dedi. Yumurtlamam herhalde yumurtlarsam da çok geç değil herhalde bilmiyorum ki sormadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…