Bu ay bıraktım. Zaten Ağustos'ta tatilde. Kendimiz deneyelim istiyorum. Birde ben 3 ay regl olmadım biliyor musun bilmiyorum?
En sonunda ilaç şu bu oldum. Eşim bir periyot da doğal şekilde olsun dedi. O da oldu. Şimdi durmak yok yola devam. White taktikleri uyguluyorum artık.
:) bende dun doktora gittim 3 tane nur topu gibi yumurtalarim var bu ay kendim deniycem banada taktik verin .
Bu ay bıraktım. Zaten Ağustos'ta tatilde. Kendimiz deneyelim istiyorum. Birde ben 3 ay regl olmadım biliyor musun bilmiyorum?
En sonunda ilaç şu bu oldum. Eşim bir periyot da doğal şekilde olsun dedi. O da oldu. Şimdi durmak yok yola devam. White taktikleri uyguluyorum artık.
Ayy süperayağımı güzel sürtmüşüm gelsin bebişler
Mert,
Özel mesaj attım geldi mi?
Geldi canim saol bakalim nasipse olucak
Ya dimi haklisin sizi okuyorum ama uzaktan takip :)Hayırlısı hepimiz için hayırlısı bakalım. Sık sık gelsene kayboldun
Ya dimi haklisin sizi okuyorum ama uzaktan takip :)
Bizde durgunuz bu aralar
Sıcak, oruç, gebelik, iş güç hepimizin bir bahanesi var.
Aynen hele yazin insan daha uyusuk oluyor.dun doktorum bana ovulasyon takibi diye bisey yok adet bittikten sonra haftada 2-4 kere cinsel iliski olucak dedi
Aaa bak bu da farklı bir bakış açısı. Ben geçen ay yumurta takibi yaptırmıştım.
Valla bende sasirdim oyle soyleyince doktorumda iyidir medipol de doc.leyla Altuntaş . Bende internetten ne zaman yumurtliycam diye bakiyordum :)
Günaydınlar kimseler yokmuş.
İyiyim Cardin sen nasılsın?
saol bnde iiym cnm sabah yine kan verdm geldm işe
Hadi bakalım güzel güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Çalışmaya çalışıyorum iş yerimden soğudum artık ama idare ediyorum. Tam hamilelik düşünürken iş değiştirmeye cesaret edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?