Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

:) bende dun doktora gittim 3 tane nur topu gibi yumurtalarim var bu ay kendim deniycem banada taktik verin .

Ayy süper ayağımı güzel sürtmüşüm gelsin bebişler

Taktigi atmamissin ama .:)

Valla bende sasirdim oyle soyleyince doktorumda iyidir medipol de doc.leyla Altuntaş . Bende internetten ne zaman yumurtliycam diye bakiyordum :)

İlk gebeliğimde hiiiç takmadım şu zaman mı bu zaman mı 9 ay sonra oldu.

Geçen ay yumurta takibinde o kadar geç yumurtam oldu ki. Doktor çalışın dedi ben 5 gün sonra regl oldum. Birde çalışın dediğinde ben görev gibi yapamadım onu. Çalışamadık yaneeeee.

Bak benim 2-3 akrabam adedi bittiğinde evlendi. İlk geceden hamile kaldılar. Bende çok düşündüm yumurta tarihi çok mantıklı gelmiyor gerçekten. regl den sonra ilk gecede olabiliyorsa. Hesaplamaya gerek yok. KAfanızı rahat tutun sallayın

Hadi bakalım güzel güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Çalışmaya çalışıyorum iş yerimden soğudum artık ama idare ediyorum. Tam hamilelik düşünürken iş değiştirmeye cesaret edemiyorum.

inş. cnm yaa bakalm p.tesi sonucu alıcam gerçi. bncede değiştrsn zor olur biraz daha idare etmeye çalıs bnce. cnm yaaa sana birsey sorucam biliyomusn bilmiyorm buradan hamilelik hesaplacı varya ona göre bn 4+2 hamile gözüküyorm ama testlere görede 2 haftalık gösteryo hangisi doğru acaba sat tarihmde gerçi 3 temmuzdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…