inş. cnm yaa bakalm p.tesi sonucu alıcam gerçi. bncede değiştrsn zor olur biraz daha idare etmeye çalıs bnce. cnm yaaa sana birsey sorucam biliyomusn bilmiyorm buradan hamilelik hesaplacı varya ona göre bn 4+2 hamile gözüküyorm ama testlere görede 2 haftalık gösteryo hangisi doğru acaba sat tarihmde gerçi 3 temmuzdu
Genelde SAT'a göre alınıyor ama bence de iki haftalıktır. Çünkü yumurtlama hadi +- 2 gün de koy döngünün tam ortasında oluşuyor. Muhtemelen benim aklıma en çok yatanı da odur iki haftalık hamilesindir geç döllenme olduysa daha bile küçük.
yani cnm bna öyle geliyo 16 ağustosda doktora gitmeyi düşünüyorm keseyi göreblrmym acaba yada daha geçmi gitsem bilemiyorm
Ben ilk gebeliğimde SAT'a göre bir buçuk aylık hamileyken gitmiştim. Reglim gecikti bekledim bir kaç gün, sonra doktorumun randevusu da bir hafta sonraydı oldu bir buçuk ay hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk.
Ama ilki cahillikti biraz çok erken gitmenin anlamı yok gibi geliyor artık çünkü birşeyleri beklemek zorundasın ama ben hamile olduğumda gitmeden durabilir miyim bilmiyorum.
ewet ilk bnde öyle gitmiştm adetm geçti :))) meraktan hemen gitmiştm. bnda 19 da falan gidersem bna göre tam 1 aylık olucak cnm bakalm kendimi frenlemeye çalısıyorm artk
Valla içinden nasıl geliyorsa Cardin. Ama 19'unda gittiğinde evet tam bir aylık olacak.
bakalm cnm ilerleyen günler ne göstericek ona göre hareket ederm herhalde. inş. önümzdeki ay snnde olur güzel haberlerini alırz inş....
Günaydın bayanlar
Cardincim bebisin henüz 2 haftalik ama gebeligin 4 haftalık canim.dollenme zamanı belli olmadığı için sat baz alınıyor hesaplarken yani sen doktora gittiğinde kismetse 1.5 aylık hamile olacaksin.ben sat a gore 10+5 im ama ultrasonda bebegin büyüme hızı 4 gun ilerde yani 11.haftama girdim.bebegin haftasi degil de gebelik haftana gore gidiliyor yani 4+2 dogru
Günaydın bayanlar
Cardincim bebisin henüz 2 haftalik ama gebeligin 4 haftalık canim.dollenme zamanı belli olmadığı için sat baz alınıyor hesaplarken yani sen doktora gittiğinde kismetse 1.5 aylık hamile olacaksin.ben sat a gore 10+5 im ama ultrasonda bebegin büyüme hızı 4 gun ilerde yani 11.haftama girdim.bebegin haftasi degil de gebelik haftana gore gidiliyor yani 4+2 dogru
Maşallah
Zaman ne kadar çabuk geçiyor. İlk üç ayı bitiriyorsun bile. İkili test ne zaman?
Oooo hepimiz toplandık
İki hamilenin arasına geçeyim bariiii
Bugün cuma hadi bana dua edelim. Ben de size edeyim.
İnşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
amin canim seninkine de değmesin inşallahgünaydn tatlm..... saol cnm bnm. inş. gittiğimde görürüm ne zamn gitsem doğrudr diye çok tereddt yasıyorm. bugünde biraz bulantım var inş. ilerleyen günlerde daha kötü olmam tatlm. regle zamanına göre bebişim baya büyükmüş o zamn :)))) snada masallah cnm nazar değmesn...
Sağol canım ya zaman biraz zor geçti ve geçiyor benim için ama inşallah bundan sonrası iyi olur.12 ağustosta kismetse gidicez ama uzun zamandır gormedigim icin ne durumda cok merak ediyorum bazen korkularim oluyor
:)) aminnn cnm. Allah'ım sağlıklı hayrlısıyla en kısa zamnda snada nasip etsn inş. ama bn inanıyorm ki bir daha ki ay tutucak gibi bna öyle geliyo
White ben neden SAT'a göre dikkate almıyorum yanılttı beni ilk hamileliğimde ondan. Evet hesaplanan SAT!a göre felan ama aslında bebek SAT'tan 15 gün geride ondan kendi içimde çok takmıyorum ben tabii kendi içimde
İleriki dönem gebeliğini yaşamadığım için doktorum takıyor muydu onu bilmiyorum.
İkili ne zaman?
Biz ne yazıkki o korkuları kucağımıza alana kadar iliklerimize kadar hissedeceğiz. İçin rahat olsun.
Aminnnnnn inşallah.
Benim gittigim dr.lar hep usg yi baz alıyorlar.ikili 12 ağustosta canım hem ense kalinligina bakilacak hem de ikili test yapilacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?