Benim de 24 Şubat görünüyor ama sezeryan olursa 10 gün önce falan alınıyormuş belki 14 şubat a denk gelir
Senin nisan olacak kısmetse doğru bahar bebeği olacak o zaman bga nın da yaz bebeği ohh bi seneyi doldurduk
Bulantılar için mi canım söylemiştin doktor da söyledi bi kaç şey az az sık sık ye,acı,ekşi yok çok soğuk çok sıcak yok vs. bunlar gb. miÇok zordu benim için bir de hiçbirşey yiyemiyorum diye demir ilacı verdi aman Allah'ım iki katına çıktı bulantım. Sonra konuştum da kestim onu içmeyi.
Evet çalışıyorum mühendisim özel bir firmada.
White sana benim doktorumun yeme tavsiyelerini söylemiş miydim?
Geçmiş olsun canım her şey de bir hayır vardır diyoruz inşallah bir daha yaşamayız bunları sağlıklı bebeklerimiz olur hepimizinEvet canım şans işte. Ben hayatımda ilk kez ameliyathaneye girdim yaŞimdi çok sıkı çalışıyoruz ama şu taktik falan demişsiniz. Kaçıncı sayfada yazıyor bizde taktikleri deniyelim Bende 27 yaşındayım kızlar. 2010 Ağustosta evlendik. Çok istiyoruz ama bakalım bekliyoruz sabırla.
Sağlık ocağından almıyorlar bildiğim canım burda ben hastaneye verdim ya da labr.aWhitewish tatlm yaa sen hiç sağlık ocağında kan verdn mi?
Banada atın taktikleri nolursunuzAmin inşallah darısı başımıza yaa. Nasıl istiyorum anlatamam... Birde şu fazlalıklardan kurtulursam süper olacak
offf tam sevgililer gününe süpermş yaaa:)) eşine güzel bir hediye olur aynı zamnda tatlm:) ewet sezeryanda değişiyo olursa belkide mart sonu olur o zamn kış bebeği:))) bnm ki
Bulantılar başlayınca gidiyor aslındaben de vereyim diye uğraşmıştım 3 haftada 3 kilo verdim hamile kalınca taktikleri özelden yazalım
:))) aynen yaa bnde bazen sakasına öyle diyorm . inş. görürüz o günleride :)))
Benim de 24 Şubat görünüyor ama sezeryan olursa 10 gün önce falan alınıyormuş belki 14 şubat a denk gelir
Senin nisan olacak kısmetse doğru bahar bebeği olacak o zaman bga nın da yaz bebeği ohh bi seneyi doldurduk
Bi telefon geldi koptum netten yakaladıklarımı cevaplıyorum hemen
Bulantılar için mi canım söylemiştin doktor da söyledi bi kaç şey az az sık sık ye,acı,ekşi yok çok soğuk çok sıcak yok vs. bunlar gb. mi
Geçmiş olsun canım her şey de bir hayır vardır diyoruz inşallah bir daha yaşamayız bunları sağlıklı bebeklerimiz olur hepimizin
Sağlık ocağından almıyorlar bildiğim canım burda ben hastaneye verdim ya da labr.a
Yok yok ben ciddiyim şakayı geçtim ben.
Benim de bu gidişle doğum günüme denk gelme ihtimali artıyor.
Ben yemek yiyemediğim için bana sütün içinde çikolata erit koy dolaba aklına geldikçe ya da günde bir fincan iç o bile yeter dedi. Ama çikolata kaliteli olsun dedi.
Bir de etin nuar denilen kısmı varmış. Haşla koy dolaba aklına geldikçe kes kes ye dedi. Bu ikisi bebeğini fazla fazla besler demişti.
White, Tuğba'ya sen mesaj yazarsın değil mi?
Yok yok ben ciddiyim şakayı geçtim ben.
Benim de bu gidişle doğum günüme denk gelme ihtimali artıyor.
Ben yemek yiyemediğim için bana sütün içinde çikolata erit koy dolaba aklına geldikçe ya da günde bir fincan iç o bile yeter dedi. Ama çikolata kaliteli olsun dedi.
Bir de etin nuar denilen kısmı varmış. Haşla koy dolaba aklına geldikçe kes kes ye dedi. Bu ikisi bebeğini fazla fazla besler demişti.
White, Tuğba'ya sen mesaj yazarsın değil mi?
Kızlar diyet için yaptığınız özel bişiyler var mı? Ben kilo veremiyorum ya. Gerçi bütün gün bilgisayar da oturuyorum. Akşam iş çıkışları yürüyüşe başlıyorum. Birde bütün gün çay kahveKesmem lazım ama misafirlerim çok oluyo firmalardan napayım olmuyo içmesen ayrıca alışkanlık.
Bakalım canım yaa belki o güne denk gelir gerçi o güne denk gelsin diye uğraşan da çok olur doğumlar full olur hastanede kesinkısmet Rabbim o günleri gösterir inşallah bize
biizm burada sağlık ocağında alıyolarmş cnm bnde yarn vericem bakıym değerlerim kaç olmş. p.tesi sonucu alıcam gerçi. nedense cnm kaç gündr acayp portakal istiyo senn istiyomu birseyler tatlm
biizm burada sağlık ocağında alıyolarmş cnm bnde yarn vericem bakıym değerlerim kaç olmş. p.tesi sonucu alıcam gerçi. nedense cnm kaç gündr acayp portakal istiyo senn istiyomu birseyler tatlm
Yazarım canım
Eti yiyemem ki hele haşlama mümkün değilufak ufak yemeye başladım yumurta vs. ama yemek yiyemiyorum yağlı geliyor balık yedim geçen hafta az az başlıyorum canım sütü de soğuk içmek istiyorum o da gaz yapıyor fena halde
Yazarım canım
Eti yiyemem ki hele haşlama mümkün değilufak ufak yemeye başladım yumurta vs. ama yemek yiyemiyorum yağlı geliyor balık yedim geçen hafta az az başlıyorum canım sütü de soğuk içmek istiyorum o da gaz yapıyor fena halde
İyi o zaman burda test yapmıyorlar çünkü,canım bişeyler istemez olur mu neler neler istiyormandalina istiyorum mesela ama yok ekşi inanılmaz yemek istiyorum ama yiyemiyorum midemi alt üst ediyor ayıptır söylemesi deniz ürünlerini çok severim onlardan yemek istiyorum bazen de bişey yerken tadı başka şeye benziyor onu istiyor canım mesela şu an da da herşeyi yiyemediğim için açım ondan da olabilir tabi
Balık seviyorsan somon ye. Somon balığı dilimli satılıyor. Direk yağlı kağıdın üzerinde fırında pişir yanına güzel bir salata ile on numara olur. Somon acayip faydalı. Haftada bir hepimizin yemesi lazım aslında. Hamileyken de her gün 3-4 adet ceviz yemen lazım. Çocuğun beynini geliştiriyor. Zeki bir bebeğin olur.
Tatlıyı, hamur işini kes ve çayı, kahveyi şekersiz iç o bile yeter. Gerçi bende fayda etmemişti ama neyse.
Ayy inşallah White.
Cardin hastaneye gidersen aynı günün akşamı netten bakabiliyorsun sonuçlarına.Sağlık ocağında üç gün sürüyor. Ben mol takibinde hep devlet hastanesine gittim. Öğleden sonra da netten baktım. Hem beklemedim hem de para ödemedim özellere.
Ceviz yemeyi unutma. Bebeğin beyin gelişimi en iyi gıda.
Ben de çok limon yiyiyordum. En sonunda vermez oldular tansiyon düşer falan filan diye.
devlet hastanesi biraz uzak cnm bna sağlık ocağı yakın diye ona gidiym dedm aradmda 1 gün sonra çıkıyomş sonuçlar. yarnda cumaya mecbur p.tesi alıcam sonuçları cnm. ewet yaa geçen gün özelde verdm işte pahalı biraz.
İyi o zaman burda test yapmıyorlar çünkü,canım bişeyler istemez olur mu neler neler istiyormandalina istiyorum mesela ama yok ekşi inanılmaz yemek istiyorum ama yiyemiyorum midemi alt üst ediyor ayıptır söylemesi deniz ürünlerini çok severim onlardan yemek istiyorum bazen de bişey yerken tadı başka şeye benziyor onu istiyor canım mesela şu an da da herşeyi yiyemediğim için açım ondan da olabilir tabi
Ceviz yemeyi unutma. Bebeğin beyin gelişimi en iyi gıda.
Ben de çok limon yiyiyordum. En sonunda vermez oldular tansiyon düşer falan filan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?