Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Somon bulduklarımız genelde bayat oluyor pek güvenemiyorum ama yerim herşeyi balık da ve diğer deniz ürünlerinde ayrım yapmam hiç o konuda kafam rahat da benim sorunum et ile hiç sevmiyorum

Bunun cevabını en iyi doktorun verir Cardin.

farkettim ören teyzeyi hatice kayboldu ya nerelerde acaba :44:
Ceviz yiyemiyorum henüz tek tük

Gitti herhalde yoksa ihmal etmezdi bizi.

Heee birde yoğurt demişti bana doktorum.

Aynen bende de fayda etmiyor. Benim yağlar direnişte erimiyorlar

Benimkiler de öyle ondan takmıyorum artık. Ama dikkat ediyorum hamur işi yememeye, şeker kullanmamaya gibi.

Somon bulduklarımız genelde bayat oluyor pek güvenemiyorum ama yerim herşeyi balık da ve diğer deniz ürünlerinde ayrım yapmam hiç o konuda kafam rahat da benim sorunum et ile hiç sevmiyorum

O zaman sana ilerde ilaç takviyesi yapar.

Tabi tazesinin tadı başka :) Et yemen şart aslında. Hem protein hem besleyici yani. Dürüm gibi yapıp yesen filan yada pilava karıştır. Zorla kendini :)

Tabi tazesinin tadı başka :) Et yemen şart aslında. Hem protein hem besleyici yani. Dürüm gibi yapıp yesen filan yada pilava karıştır. Zorla kendini :)

Şu an o kadar uzak geliyor ki söylediklerin pilav dürüm keşke yiyebilsem inşallah haftaya bitmiş olur da hepsinden hapır küpür yerim :125::125::125:
Mesaj gönderdim sana aldın mı tugba

Bence de cardin doktoruna sor mutlaka

Yoğurtta yiyemiyorum canım henüz herşey ekşi geliyor bana peynir,yoğurt ki normalde ayırt etmem yerim hepsini ama şimdi bu ekşi bu ekşi deyip duruyorum.

İlaç takviyesi yapar belki bilmiyorum ya midem düzelirse köfte falan yerim diye düşünüyorum ama şu an aklıma bile gelince içim kalkıyor

Şu an o kadar uzak geliyor ki söylediklerin pilav dürüm keşke yiyebilsem inşallah haftaya bitmiş olur da hepsinden hapır küpür yerim :125::125::125:
Mesaj gönderdim sana aldın mı tugba

Evet canım aldım çok teşekkürler. Bunu bende yeni öğrendim 2 defadır deniyorum bu ay inşallah olur yaa Benimde işyerinde hamile arkadaşım var. O söyledi bana bende dediğin gibi yapıyorum bakalım nasip artık Ayrıca köftada yiyemiyor musun? Izgara yap hafif olur. Et girsin midene

Ahh ahh ben çok para bayıldım o özellere ama işte insanın böyle zamanlarda gözünde olmuyor hiçbişey sonradan farkediyor

Aynen canım şimdi akıllandım testleri devlette yaptırıyorum.

Ne zaman iyi hissedersen o zaman ye zaten şu anda senden beslenmiyor. Onun için sıkıntı değildir herhalde.

Ben biraz kalkıyorum pc başından geleceğim.

İyi senin destekçin var yanında desene inşallah tutar canım kafanı rahatlat tabi.
Köfte normalde yerim yani yemesem aman köfte yiyeyim demem ama yiyorum şu ara ama kokusu tadı aklıma gelince bile içim kalkıyor inşallah haftaya falan geçerse yerim

Folikasit içiyor musun? Bebeğin omiriliğini geliştiriyor. Ayrıca bu yiyemediğin yemeklerin yerinede vücuduna gerekenleri veriyor. Yemek seçenlere özellikle veriyor doktorlar. İlk 3 ay içmen şart hatta hamilelikten öncede içmek gerekiyor.

Aynen ben de öyle düşünüyorum ben de kalkıyorum birazcık sırtım ağrıdı yatmaya alışık tabi oturunca ağrı yapıyor hemen gelince görüşürüz canım

Çok zor sürekli miden ağzında geziyorsun ama olsun Allah onu melekleriyle koruyor gerekeni yapıyor zaten. Bunlarda hamileliğin tatlı zorlukları napalım katlanacağız

İçiyorum canım hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım tabi yaklaşık 4 ay öncesinde de içiyordum ilk gebeliğim için bayramdan sonrasına kadar içicem doktora sorar öyle keserim

Çok zor sürekli miden ağzında geziyorsun ama olsun Allah onu melekleriyle koruyor gerekeni yapıyor zaten. Bunlarda hamileliğin tatlı zorlukları napalım katlanacağız

Aynen tatlım onu görünce zaten hiçbişey kalmıyor ben biraz kalkıyorum pc başından canım uzanayım biraz gelince devam ederiz yine

İçiyorum canım hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım tabi yaklaşık 4 ay öncesinde de içiyordum ilk gebeliğim için bayramdan sonrasına kadar içicem doktora sorar öyle keserim

İçini ferah tut nasıl düşünürsen öyle olur. Hani 40 kere deliyim dersen deli olurmuşsun ya beyin komutu çok önemli. Hep iyiyim hep sağlıklıyım bebeğim çok iyi diye hem söyle hem olumlu düşün. Pozitif düşün. Allahım korur hepimizi :) Evrene pozitif enerji gönderelim öyle dönsün bizede

yarın sorucam tatlm doktora. şimdi miden hassas. düzelrse yersin hepsnden bir güzel cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…