Tatlıyı, hamur işini kes ve çayı, kahveyi şekersiz iç o bile yeter. Gerçi bende fayda etmemişti ama neyse.
Balık seviyorsan somon ye. Somon balığı dilimli satılıyor. Direk yağlı kağıdın üzerinde fırında pişir yanına güzel bir salata ile on numara olur. Somon acayip faydalı. Haftada bir hepimizin yemesi lazım aslında. Hamileyken de her gün 3-4 adet ceviz yemen lazım. Çocuğun beynini geliştiriyor. Zeki bir bebeğin olur.
Evet Cardin özel hastane soygun gibi. Artık tahlil için devlete gidiyorum ben. Bir gün ise iyimiş. Bana üç gün demişlerdi.
aynen cnm yaaa bnmde eksi çok istiyo tursuda dahl:) ewet senn birazda açlıktan olablr bulantıdan birsey yiyemiyosn ki tatlm. bnde deniz ürünlerini severim. cnm yaa bn bugn orucu bıraktm nette okudnda ilk 3 ay oruç sakıncalıymş. ama üzüldmde tutsam acaba birsey olur mu diyede düşünüyorm.
farkettim ören teyzeyi hatice kayboldu ya nerelerde acaba :44:
Ceviz yiyemiyorum henüz tek tük
Aynen bende de fayda etmiyor. Benim yağlar direnişteerimiyorlar
Somon bulduklarımız genelde bayat oluyor pek güvenemiyorum ama yerim herşeyi balık da ve diğer deniz ürünlerinde ayrım yapmam hiç o konuda kafam rahat da benim sorunum et ile hiç sevmiyorum
ewet 1 günmüş bakalm yarn gidicem kısmetse. özel dediğin gibi soygn yaaa
Somon bulduklarımız genelde bayat oluyor pek güvenemiyorum ama yerim herşeyi balık da ve diğer deniz ürünlerinde ayrım yapmam hiç o konuda kafam rahat da benim sorunum et ile hiç sevmiyorum
Tabi tazesinin tadı başka :) Et yemen şart aslında. Hem protein hem besleyici yani. Dürüm gibi yapıp yesen filan yada pilava karıştır. Zorla kendini :)
Ahh ahh ben çok para bayıldım o özellere ama işte insanın böyle zamanlarda gözünde olmuyor hiçbişey sonradan farkediyor
Bence de cardin doktoruna sor mutlakaBunun cevabını en iyi doktorun verir Cardin.
Gitti herhalde yoksa ihmal etmezdi bizi.
Heee birde yoğurt demişti bana doktorum.
Benimkiler de öyle ondan takmıyorum artık. Ama dikkat ediyorum hamur işi yememeye, şeker kullanmamaya gibi.
O zaman sana ilerde ilaç takviyesi yapar.
Aynen ne paralar döktüm. Bildiğin soygunculuk. Ama insan bir umut gidiyor işte
Şu an o kadar uzak geliyor ki söylediklerinpilav dürüm keşke yiyebilsem inşallah haftaya bitmiş olur da hepsinden hapır küpür yerim :125::125::125:
Mesaj gönderdim sana aldın mı tugba
Ahh ahh ben çok para bayıldım o özellere ama işte insanın böyle zamanlarda gözünde olmuyor hiçbişey sonradan farkediyor
Ne zaman iyi hissedersen o zaman ye zaten şu anda senden beslenmiyor. Onun için sıkıntı değildir herhalde.Bence de cardin doktoruna sor mutlaka
Yoğurtta yiyemiyorum canım henüz herşey ekşi geliyor bana peynir,yoğurt ki normalde ayırt etmem yerim hepsini ama şimdi bu ekşi bu ekşi deyip duruyorum.
İlaç takviyesi yapar belki bilmiyorum ya midem düzelirse köfte falan yerim diye düşünüyorum ama şu an aklıma bile gelince içim kalkıyor
Evet canım aldım çok teşekkürler. Bunu bende yeni öğrendim 2 defadır deniyorum bu ay inşallah olur yaaBenimde işyerinde hamile arkadaşım var. O söyledi bana bende dediğin gibi yapıyorum bakalım nasip artık Ayrıca köftada yiyemiyor musun? Izgara yap hafif olur. Et girsin midene
Bence de cardin doktoruna sor mutlaka
Yoğurtta yiyemiyorum canım henüz herşey ekşi geliyor bana peynir,yoğurt ki normalde ayırt etmem yerim hepsini ama şimdi bu ekşi bu ekşi deyip duruyorum.
İlaç takviyesi yapar belki bilmiyorum ya midem düzelirse köfte falan yerim diye düşünüyorum ama şu an aklıma bile gelince içim kalkıyor
Aynen canım şimdi akıllandım testleri devlette yaptırıyorum.
Ne zaman iyi hissedersen o zaman ye zaten şu anda senden beslenmiyor. Onun için sıkıntı değildir herhalde.
Ben biraz kalkıyorum pc başından geleceğim.
İyi senin destekçin var yanında deseneinşallah tutar canım kafanı rahatlat tabi.
Köfte normalde yerim yani yemesem aman köfte yiyeyim dememama yiyorum şu ara ama kokusu tadı aklıma gelince bile içim kalkıyor inşallah haftaya falan geçerse yerim
Folikasit içiyor musun? Bebeğin omiriliğini geliştiriyor. Ayrıca bu yiyemediğin yemeklerin yerinede vücuduna gerekenleri veriyor. Yemek seçenlere özellikle veriyor doktorlar. İlk 3 ay içmen şart hatta hamilelikten öncede içmek gerekiyor.
Çok zor sürekli miden ağzında geziyorsun ama olsun Allah onu melekleriyle koruyor gerekeni yapıyor zaten. Bunlarda hamileliğin tatlı zorlukları napalım katlanacağız
İçiyorum canım hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım tabi yaklaşık 4 ay öncesinde de içiyordum ilk gebeliğim için bayramdan sonrasına kadar içicem doktora sorar öyle keserim
Bence de cardin doktoruna sor mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?