Öyle de ben evden çok sıkıldığım için kendimi dışarı atasım var hepya hatice nerelerde merak etmeye başladım :44:
Günaydın Cardin hoşgeldin.
Sen sıkılmışsındır iyice.
Hatice kesin ailesinin yanına gitmiştir bizi böyle habersiz bırakmazdı yoksam.
hoş buldk nasılsn cnm
Olabilir senelik izin mi kullandı acaba uzun oldu çünkü :44:
Günaydın cardincim nasılsın sonucunu aldın mı
Olabilir senelik izin mi kullandı acaba uzun oldu çünkü :44:
Günaydın cardincim nasılsın sonucunu aldın mı
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? Haberler sende?
sabah kan sonucunu aldm yükselmiş sevndm cnm 533 olmş sonrada işe geldm :)
Hadi bakalım sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah.
sabah kan sonucunu aldm yükselmiş sevndm cnm 533 olmş sonrada işe geldm :)
süper canım iki kat artış olmuş demi hesapladın mı? doktora bayramdan sonra mı gidiceksin
ewet cnm yükselişi iyi şükür. ewet tatlm kısmetse 19 gibi gitmeyi düşünüyorm. biraz geç gitmek istiyorm çünkü karından ultrasonla baktırmak istiyorm diğer türlü istemiyorm. belki gittiğimde inş. kalp atısınıda duyarm. cnm ikili test kaçıncı ayda yapılıyodu aklımda 3. ay kalmış ama doğrumu
amin cnm bnm. darısı inş. senn basına dualarım sennle
süper canım iki kat artış olmuş demi hesapladın mı? doktora bayramdan sonra mı gidiceksin
ewet cnm yükselişi iyi şükür. ewet tatlm kısmetse 19 gibi gitmeyi düşünüyorm. biraz geç gitmek istiyorm çünkü karından ultrasonla baktırmak istiyorm diğer türlü istemiyorm. belki gittiğimde inş. kalp atısınıda duyarm. cnm ikili test kaçıncı ayda yapılıyodu aklımda 3. ay kalmış ama doğrumu
Karından o zaman da görebilirler mi emin değilim ama canım 7.haftada karından baktı doktor benim net göremediği bişey olunca yine alttan bakıyor benim ikinci kesenin dolu mu boş mu olduğunu alttan tekrar bakıp görmüştü tatlım.ikili test 11-13.hafta arasıymış ama 12. hafta ideal diyorlar
Amin inşallah hayırlısı ne zaman ise.
Bu artış tam tamına iki kat şeklinde mi? Yoksa az da olsa sapmalar oluyor mu? +- 10 şeklinde.
Kasma kendini zaten bir süre sonra alışıyorsun alttan baktırmaya da.
Bu artış tam tamına iki kat şeklinde mi? Yoksa az da olsa sapmalar oluyor mu? +- 10 şeklinde.
Benim 43 den 1141 e yükselmişti kısa sürede bu düşündürücü mesela ki o da çoğul gebelikten dolayıymış sonrası normal gitmişti üç beşe pek dikkat etmiyor doktorlar ani yükseliş ya da az yükselişlere önem veriyorlar ama ultrasonda herşey normalse betanın pek önemi kalmıyor demişti doktorlar ilk gebeliğimde de canım.
Cardincim bga haklı ben artık o kadar alıştım ki hiç kasmıyorum çok doktor değiştirmenin avantajı mı dezavantajı mı bilmiyorum tabiçünkü o an sadece bebeğe odaklanıyorsun karından baktırmış gb.oluyorsun
ewet cnm bzde alısıcaz sanırm. bnm kuzenm reglesnden 2 hafta sonra gitmişti karndan gözüktü hemn suan 5 aynda hiç altan muayene olmadı. bebeğin döllenmesine görede değişiyo sanırm. onu hayrlısıyla göriymde onada dayanırz bir seklde artk tatlm :)
ewet alısıyosn gerçkten geçen sene çok baktrdm :)) ama ilk defa olunca şimdi çekiniyorm biraz. beta normal dedi o kadar ayrıntılı sormadm cnm zatn sağlık ocağına yaptrmştm. bn kendmde hesaplıyorm normal gibi bakınca. çarsamba 112 di cuma 533 olmuş. ayrıntılı artk bayramdan sonra hastanede belli olucak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?