Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

ewet cnm görelmde sekli önemli değil :) aynen yaa her ewe gerekli bnde çok isterdm. eski iş yermde bebek mağasnda çalısmştm orda bir cihaz vardı karnndan bebeğin kalp atşlarını dinliyodn şimdi görsem kesn alırm çok işe yarıyodu cnm :)

Gerçekten mi her eve lazım işte ondan çünkü insan istemsiz acaba iyi mi ne durumda diye düşünüyor

Benim beta ilkinde 5000 küsürdü. Ondan da hep ultrasondan gittik molden sonra öğrendim bu beta artışlarını felan.

Regl olmadan iki hafta sonra ise görünmesi normal zaten değil mi? Ama regl olduysa yorum yok.

14. gün akşamdı ama olmadı. 2 - 3 günde bir kesin deniyoruz. Bugün de deneriz herhalde bugün de 3. gün.

Ama hiç aklıma bile gelmiyor nedense.

:))) iyimiş cnm bnmde alışmam gerekiyo

Benim doktorum erkek üstelik ona rağmen alıştım artık.

aklında olmaması çok güzel cnm stresten ne kadar uzak durrsan o kadar iyi. bnmde regle bitmişti 8. günden itibaren elimzde oldukça denemştm bazen aklımdaydı bnm bazen değildi cnm

aklında olmaması çok güzel cnm stresten ne kadar uzak durrsan o kadar iyi. bnmde regle bitmişti 8. günden itibaren elimzde oldukça denemştm bazen aklımdaydı bnm bazen değildi cnm

Ben regl biter bitmez 2-3 günde bir denemeye başladık sanırım adamı bıktırdım. Birde oruçlu olunca zor oluyor.

Geçen hafta kasıklarımda batma vardı. Dinleme kendini dedim. Sonuçta erken döllenme diye birşey yok.

Mol de çok yükseliyor diyorlar ama benim aksine çok düşük ilerlemişti yani bazen standart dışı da olabiliyor.

12.günden itibaren başlasana canım 12-14-16-18 diye gidersin hatta reglin bittikten sonra iki günde bir hep devam et böylelikle standartlaşmış gb.olmazsın

Benim en son üniversite hastanesinde yaşadığımı görseydiniz ondan sonra doktorlardan çekinme diye bişey kalmıyor zaten.Normalde örtü örterler ya orda örtü falan yok ve iki kişiler hoca hem benim duruma bakıyor hem de asistanına ders veriyor denek gb.sin yani artı rahim ağzına bakmak için bir alet kullanıyorlar ondan hiç bahsetmeyeyim ama işte insanın canı olunca herşeyi görmezden geliyor.

Benim içime de kız doğuyor nedense ama tabi bu sene erkek patlaması var herkesin erkek oluyor olabilir de yani Cardinin kız olacak bence,senin de erkek

İşte regliden sonra 2 günde bir şeklinde bir defa 3 güne kaldı bir de bugün 3. gün. Dün 14. gündü.
Ama adam oruçlu olunca pek evdeki hesap çarşıya uymuyor.

bnde de o çok oldu cnm o batmalar fenaydı . gerçkten içimden bu ay snn tutucak gibi geliyo. bnde senn gibi 2 3 günde bir deniyodm ewet oruç biraz zorluyodu ama iftardan sonra uygn saat oluyodu :)) hersey kısmet işte

tahmnler iyimiş cnm :)) bakalım kimn hisleri doğru çıkıcak :))) bnada bga erkk olucakmş gibi geliyo

bnde de o çok oldu cnm o batmalar fenaydı . gerçkten içimden bu ay snn tutucak gibi geliyo. bnde senn gibi 2 3 günde bir deniyodm ewet oruç biraz zorluyodu ama iftardan sonra uygn saat oluyodu :)) hersey kısmet işte

Olucak olucak kısa zaman sonra bga dan da alıcaz güzel haber ben de inanıyorum

işte diyorum sizin olay tatilde tamamlanacak

Evet kader kısmet. Nasip olmayınca bahanesi oruç oluyor o oluyor bu oluyor.

tahmnler iyimiş cnm :)) bakalım kimn hisleri doğru çıkıcak :))) bnada bga erkk olucakmş gibi geliyo

bakalım ben rüyamda görmüştüm belki ondan etkileniyorum ama tam rüyamda gördüğüm tarihte hamile kaldım belki cinsiyet de tutar şaka bi yana tabi erkek kız farketmez bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…