Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

bakalım ben rüyamda görmüştüm belki ondan etkileniyorum ama tam rüyamda gördüğüm tarihte hamile kaldım belki cinsiyet de tutar şaka bi yana tabi erkek kız farketmez bana

rüyalar insana malum oluyo galiba bnde ilk rüyamda gördm bebeği ondan sonra test tetkledi bni yaptrdm hemn sağlıklı olsnlarda en basta cnm.

tahmnler iyimiş cnm :)) bakalım kimn hisleri doğru çıkıcak :))) bnada bga erkk olucakmş gibi geliyo

Ben zaten eşime benzeyen onun junior eşim gibi erkek olsun istiyorum. sağlıklı olsunda gerisi yalan tabiii. Kız erkek farketmez.

Kızlar ben biraz kalkıyorum pc başından gelirim yine

Bende kalkacağım görüşürüz.

rüyalar insana malum oluyo galiba bnde ilk rüyamda gördm bebeği ondan sonra test tetkledi bni yaptrdm hemn sağlıklı olsnlarda en basta cnm.

Ben de rüyamda hep erkek gördüm sağlıklı olsunlar da gerisi yalan.

inş. allah gönlüne göre verr cnm. ewet en basta sağlıklı olsnlar. grşrz

İyiyim canım erken uyanmaya başladım artık sanırım ilacın etkisi yavaş yavaş azalıyor sen nasılsın?
İzin mi almışlar herkes tatile kaçıyordur sen de gitmeseydin keşke

Ya evdeyim nasılsa özel bir durum yok izin almamı gerektiren. Hakkımı bu durumlarda kullanmak istemiyorum. İzin alanda yokki. Kafalarına esiyor gelmiyorlar.

Ben de iyiyim. Öğlen olsa da eve gitsem modunda.

Ya evdeyim nasılsa özel bir durum yok izin almamı gerektiren. Hakkımı bu durumlarda kullanmak istemiyorum. İzin alanda yokki. Kafalarına esiyor gelmiyorlar.

Ben de iyiyim. Öğlen olsa da eve gitsem modunda.

Oh ne güzel karışan eden yok o zaman orda Cardin de gitmemiş sanırım işe uğramamış bugün kk ya
Dün dışarı çıktım annemle biraz hava alayım diye ama gittiğim yerde eve çok yakın bir yer nasıl yoruldum anlatamam eve zor attım kendimi bacaklarım ağrıdı resmen 2 aydır yatmaktan bacaklarım tutulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…