Bulantim devam ediyor diye test aldim yaptim ama negatif cikti erkenmi yaptim acaba? Bosuna gelin guvey oldum p.tesi adet olurumda kurtulurum
Kaç gün geçti reglin ya da geçti mi?
Gecen ay 21 de oldum ama adetim 3-5 gun gec oluyor 26 sinda kesin olmam lazim . Yani hem gecti hem gecmedi :)
Günaydın canım ben yeni kalktım sayılır kırıklık var üzerimde hasta olmam inşallahBen hariç kimse yok bugün yine.
Hadi kızlar gelin günaydın hepinize.
Günaydın canım ben yeni kalktım sayılır kırıklık var üzerimde hasta olmam inşallahsen nasılsın
Dogru 30 ağustos demi tatil olursunuz bence.Geçmiş olsun. İyiyim bende. İş başı yaptık yine. Bakalım umarım Cuma tatildir de dinleniriz.
C vitamini al bol bol.
Bence de tatil olur da emin değilim işte.Dogru 30 ağustos demi tatil olursunuz bence.
Soyledin mi tanidiklarina hamile oldugunu :)
Bence de tatil olur da emin değilim işte.
Yok söylemedim istemiyorum söylemek. Ailelerimiz ve bir iki arkadaşım biliyor. Bir de sizler. Haftaya da doktora gideyim diyorum.
Ayy çok heyecanlıyım.
Ben de soylememistim hatta yeni ogrenenler var :) soyleme boşver bi otursun hersey oyle söylersin inşallah.
Iyi duruyorsun haftaya kadar ben olsam gitmistim bu hafta
günaydın arkadaslr. mutlu haftalar olur inş.
Günaydın Cardincim,
Amin inşallah hepimize.
nasılsn cnm. nasıl geçiyo hamilelik :)
İyiyim sağol sen nasılsın?
Gayet iyi gidiyor. Sadece ara ara kasık ağrıları oluyor.
İyiyim sağol sen nasılsın?
Gayet iyi gidiyor. Sadece ara ara kasık ağrıları oluyor.
saol bnde iyim. yarını bekliyorm doktora gidicm yine. o bnde de oluyo cnm doktora sormuştm 3 aya kadar olur dedi böyle ağrılar normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?