Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Merhaba kızlar
bende bebek dusunuyorum bı kac kılo fazlam var yanlız basıma kılo veremıyorum 153boyum 52kıloyum sızınle bırlıkte zayıflamak ıstıyorum

Bence de tatil olur da emin değilim işte.

Yok söylemedim istemiyorum söylemek. Ailelerimiz ve bir iki arkadaşım biliyor. Bir de sizler. Haftaya da doktora gideyim diyorum.

Ayy çok heyecanlıyım.

Ben de soylememistim hatta yeni ogrenenler var :) soyleme boşver bi otursun hersey oyle söylersin inşallah.
Iyi duruyorsun haftaya kadar ben olsam gitmistim bu hafta

Ben de soylememistim hatta yeni ogrenenler var :) soyleme boşver bi otursun hersey oyle söylersin inşallah.
Iyi duruyorsun haftaya kadar ben olsam gitmistim bu hafta

Öyle düşünüyorum ben de. Bilmesi gerekenler biliyor. Diğerleri öğrenmese de olur.

Ben 15'i haftası gitsem mi diye düşündüm. O kadar yani. Bu hafta doktorum yok zaten.

saol bnde iyim. yarını bekliyorm doktora gidicm yine. o bnde de oluyo cnm doktora sormuştm 3 aya kadar olur dedi böyle ağrılar normalmiş

Selam canim sana da iyi haftalar olsun :) ne zaman gidiceksin doktora ben de sabirsizlikla bekliyorum :)
Bu arada kasık ağrısı 3.ayda da oluyor ara ara da olucakmis rahim genisledigi icin kaslar geriliyormus bende de oluyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…