Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Selam canim sana da iyi haftalar olsun :) ne zaman gidiceksin doktora ben de sabirsizlikla bekliyorum :)
Bu arada kasık ağrısı 3.ayda da oluyor ara ara da olucakmis rahim genisledigi icin kaslar geriliyormus bende de oluyor cunku

yarın devlete gidicem cnm birde c.tesi özele işte kontrol içn 2 kere bebişimi görücem Allah nasp ederse. bnde çok merak ediyorm inş. iyi haberler alırm yine. adet ağrıları gibi ya tuhaf. onlar iyi olsnda napalm çekerz bz tatlım.

Evet canım bastakiler biraz daha ağrılı oluyor ama geçiyor sonra ara ara oluyor.
İnşallah iyi haberler veririz hepimiz canım

Evet canım bastakiler biraz daha ağrılı oluyor ama geçiyor sonra ara ara oluyor.
İnşallah iyi haberler veririz hepimiz canım

amin cnm bnm. insan nasıl heycanlı oluyo yine yüreğim ağzmda geziyorm onu gördkten sonra dern nefes alıyorm cnm. şu 3 ayı Allah'ın iznyle bzde bi atlatablsek rahatlıcm. sen nasılsn tatlm bulantılarn ne durumda göbişin çıktımı iyice :)

Evet canım çok değşik bir duygu Allahın izniyle kucağımıza aldığımız anı düşünsene bide ben heyecanlanıyorum düşününce
Şükürler olsun bulantılarım bitti hatta hiç hamile değilmişim gb.günlük yaşantıma döndüm çok aç kalırsam,yorulursam ya da arabada falan bazen hafif bulantı oluyor ama ilk günlere göre devede kulak kalır
Rabbim nasip kısmet ederse sanırım 2.5 ay kadar daha böyle gidermiş 6.aydan sonra da yine hafif vücudu zorlayacak bir süreç olabilirmiş ki umarım olmaz Senin nasıl bulantı durumun yok gb.demi

Selam canim sana da iyi haftalar olsun :) ne zaman gidiceksin doktora ben de sabirsizlikla bekliyorum :)
Bu arada kasık ağrısı 3.ayda da oluyor ara ara da olucakmis rahim genisledigi icin kaslar geriliyormus bende de oluyor cunku

Ayy çok kötü kasık ağrısı. İlkine göre daha sık ve şiddetli oluyor.

Cok gec degil mi canim ya nasıl dayancan

Yok dayanamayacağım ondan haftaya gidiyorum zaten.

Off 9 ay çok uzun geliyor. Zaman geçmek bilmiyor.

3 aydan sonrası iyiymiş White. Ben de şu anlık birşey yok. Böyle gider belki.

Bu arada Hatice yine arazi.

Kendine yer açıyor annesi ondan azıcık sana ağrılı oluyor
Git tabi ya ben de zor duruyorum 1 ay çok uzun bir süre geliyor İnşallah bulantın olmaz canım hamile değilmişsin gb.geçer 3 ayın,geçen arkadaşın düğününe gittik ordan biri daha hamileydi kız diyor ki nasıl geçti 3 ayın benim çok rahattı ahhh dedim ne sen sor ne ben söylüyeyim ama şükür iyiyim kilom da 63-64 arası geziyor bakalım kısmetse doktora gidince kaç olucam :44:

İnşallah bu defa sanki bulantısız geçecek gibi.

Benim büyüyor fotomu çekip gösteresim var ama herkes görüyor koyulan resimleri forumda

Sadece göbeğini koy.

Daha büyümedi ama büyüyecek inşallah. Sen nasılsın? Ben de dedim ki Hatice arazi yine. Kaçtı Konya'ya bu kadar bebiş haberinden sonra. Anlarsın ya.

az kaldı kaçmama bu kadar hamile hepsinin hormonları değişmiş korkuyorum arada kalmaktan

tabi şaka bi yana bi yere gittiğim yok hepiniz tecrübeli olcaksınız öğreneceğim sorcağım çok şey var ama teknoloji kesintisi yaşıyorum bazen belki hafta sonuna konyayada gidebilirim bilemiyorum

daha büyüycek annesi Allah sağlık versin yeterki hepinize dua ediyorum Rabbim hepinizi korusun esirgesin ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin İnşallah

İnşallah canım öyle olur benim 5.haftada başlamıştı 8.haftada falan başlayanlar da oluyor ama şans işte.
Evet dur çekip koyayım

İlkinde 6. haftada başlamıştı.

Bu hafta 3 gün tatil bence git. Aminnnnnnn

Emin ol bizim de dualarımız seninle. Zaten bir tek sen konusunda tahminin tutmadı.

Benim büyüyor fotomu çekip gösteresim var ama herkes görüyor koyulan resimleri forumda
foto bekliyoruz tatlım yüzün çıkmıycak şekilde koyarsın

İlkinde 6. haftada başlamıştı.

Bu hafta 3 gün tatil bence git. Aminnnnnnn

Emin ol bizim de dualarımız seninle. Zaten bir tek sen konusunda tahminin tutmadı.

teşekkür ederim tatlım

evet ben de bu yıl kendimle ilgili hiç bir tahmini tutturamadım artık bişey tahmin etmeyeede çalışmıycam

aynen bnde bazen düşünüyorm heycan yapıyorm çok. bnm bulantılarm bi geçiyo bi devam ediyo kötü. suan fenaym yani midem kötü. hep sakız çiğniyorm cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…