Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

öle anlık bastırmak için ya krem peynirle simit ye yada bi tabağa salatalık domates doğra onu ye cnm

öle anlık bastırmak için ya krem peynirle simit ye yada bi tabağa salatalık domates doğra onu ye cnm

Yapıyorum oyle canim domates özellikle cok severek yiyorum ama mesela domates aldik geçen gün kotu cikti pazara gitme gb bi olasiligim da yok onun yerine baska sey yiyorum bide ekmek cok tuketiyorum onu kesmem gerek tatliyi cok severim ama hic icimden gelmiyor yemek
Yeme sıklığın nasıl ben 2saat te bir acikiyorum

ekmek bnde yiyorum cnm kısmıyorumda benim önceden okadar sık deildi şimdi cok cabuk acıkıyorum bazen 10 dkda bile

:)) et tabiki cnm öyleleri hakediyo. yesn tabiki aç kalmasn bebiş :)) yesnde çabucak büyüsn :)))

Banada süpriz yapsın :) adet dongum 32-35 gun gecen ay 21 nde oldum bu ay 26 diye son gun bekliyorum ama 4 gundur standart gece bulantim oluyor bugun sabahdan oldu ama yinede bekliycem p.tesi kadar

hey Maşallah İnşallah sende hamişsindir canım white cidden ayağını sürümüş arka arkaya döküldünüz hepiniz

Banada süpriz yapsın :) adet dongum 32-35 gun gecen ay 21 nde oldum bu ay 26 diye son gun bekliyorum ama 4 gundur standart gece bulantim oluyor bugun sabahdan oldu ama yinede bekliycem p.tesi kadar

İnşallah sana da yapar

supriz bebeeeeeeeeeeeekkk

Evetttttttttttt kinder sürpriz gibi oldu.

hey Maşallah İnşallah sende hamişsindir canım white cidden ayağını sürümüş arka arkaya döküldünüz hepiniz

İnşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…