Annemler geldi birden kalkmak zorunda kaldım.
Ben 3kilo verdim onları da geri aldim zaten,nisa iyi besleniyor dikkatli yani ben ne yazikki oyle degilim henuz sabah kahv.iyi ama oglen acikinca ne yesem bilemiyorum simit inanılmaz iyi geliyor ara ara taktigim seyler oluyor boyle, sut yumurta ceviz balık bunlari tuketiyorum ama abur cuburum da var ne yazık ki anlik acligimi bastırmak için yiyorum
öle anlık bastırmak için ya krem peynirle simit ye yada bi tabağa salatalık domates doğra onu ye cnm
Yapıyorum oyle canim domates özellikle cok severek yiyorum ama mesela domates aldik geçen gün kotu cikti pazara gitme gb bi olasiligim da yok onun yerine baska sey yiyorum bide ekmek cok tuketiyorum onu kesmem gerek tatliyi cok severim ama hic icimden gelmiyor yemek
Yeme sıklığın nasıl ben 2saat te bir acikiyorum
Eyvah Eyvah yandim desene şimdi böyleysem :) diyorum neyse ki kışa denk geliyor kismetse bi sekilde kapatirim kiloyu :)))ekmek bnde yiyorum cnm kısmıyorumda benim önceden okadar sık deildi şimdi cok cabuk acıkıyorum bazen 10 dkda bile
Devlet hastanesine en son gittiğimde doktorla tartışmıştım hatta şikayet ettim saçma bir savunma göndermişler bana ama itiraz edicem savunmaya gıcıklık değil mi anlasınlar düzgün davranmayı.
Bebiş hiç doymuyor canım ya sürekli yemek istiyor
Herkes aynı anda arazi.
günaydın herkese
ben sürekli arazideyimiğrenç bi espiri oldu
eve gittim net yoktu
Günaydın,
Hadi gelin yoğun ısrarlarınız üzerine kan testi yaptırdım ve sonuç 600 küsür.
Cidden hamilesinnnn yuhuuuuuu darisi başıma
Günaydın,
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah her isteyene versin.
Sürpriz yaptı bu ay bize.
Banada süpriz yapsın :) adet dongum 32-35 gun gecen ay 21 nde oldum bu ay 26 diye son gun bekliyorum ama 4 gundur standart gece bulantim oluyor bugun sabahdan oldu ama yinede bekliycem p.tesi kadar
Banada süpriz yapsın :) adet dongum 32-35 gun gecen ay 21 nde oldum bu ay 26 diye son gun bekliyorum ama 4 gundur standart gece bulantim oluyor bugun sabahdan oldu ama yinede bekliycem p.tesi kadar
supriz bebeeeeeeeeeeeekkk
hey Maşallah İnşallah sende hamişsindir canım white cidden ayağını sürümüş arka arkaya döküldünüz hepiniz
Günaydın,
çok sevndm cnm hadi hayırlısı olsun :)
Sağol Cardin'cim. Darısı her isteye olsun.
amin cnm. isteyen herkese bu duyguyu tattrsn inş. white açılışı yaptı arkasndan hepimiz yavastan geliyorz :)))
Hatice orada mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?