Evet öyle oldu. Fena sürtmüş ayağını.
Darısı Hatice'me ve Mert'e
:)) inş. onlarada sürprz yapp gelr bebişler. bizim sennle aramzda fazla birsey yok sanırm dimi hafta olarak
Amin. İnşallah. Evet yok. 4 + 3 görünüyor benim. Senin???
bnmde 7+1 cnm 3 hafta var aramzda iyimiş :))
Azmış epey az. Hepimiz için hayırlısı olsun. Sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza inşallah.
ya benim bi hevesim azaldı yine bazen o kadar çok istiyorum bazende bugunlerde olduğu gibi hayırlısı diyesim geliyor neyse hayırlısıEvet öyle oldu. Fena sürtmüş ayağını.
Darısı Hatice'me ve Mert'e
:)) inş. onlarada sürprz yapp gelr bebişler. bizim sennle aramzda fazla birsey yok sanırm dimi hafta olarak
ya benim bi hevesim azaldı yine bazen o kadar çok istiyorum bazende bugunlerde olduğu gibi hayırlısı diyesim geliyor neyse hayırlısı
süpriz olsa iyi olur yok sa beklemek çok zor hele o adet e yakın günleri düşünemiyorum oldu mu olacak mı bebiş mi var
ya benim bi hevesim azaldı yine bazen o kadar çok istiyorum bazende bugunlerde olduğu gibi hayırlısı diyesim geliyor neyse hayırlısı
süpriz olsa iyi olur yok sa beklemek çok zor hele o adet e yakın günleri düşünemiyorum oldu mu olacak mı bebiş mi var
Aaaa
Size bir haberim daha var. Akşam tartıldığımda tartıda 66,8 çıktım. O kadar su, yemek ve bu kadar az kilo.
ewet iyi bilirm çok zor. inan ki hiç düşünmediğin stres yapmadığn anda geliyolar bu mucizeler. darısı inş. senn basına. Allah snada nasp eder inş. hayrlı zamnda cnm
annaaamm kim hamileD :.D
Selam topigimizin kurulus amaci hamile kalmadan once kilo vermekti kimimiz verdi vermedi hamile kaldik gittikce de şükür ki sayımız artıyor hala kilo veren arkadaşlarımız var yani sadece kilo değil hamilelikte konuşuluyor artik katılmak istersen bekleriz :)merhaba arkadşlar başlığı okuyunca tam kendime göre bi yer buldum dedim ama hamilelik için mi yoksa hamilelik öncesi için mi bilemedim bende bi kaç ay içinde hamile kalmak istiyorum ama maalesef hamileliğim çok sorunlu geçiyo ve sürekli yatmak zorundayım ve şekerde yükseliyor onun için zayıfken hamile kalmam gerekiyor şuan 58 kiloyum 1 haftadır diyetteyim ve 1.6 kg verdim en az 55 olmak istiyorum buarada 1 oğlum var ve bu ikinci gebeliğim olcak inş. eğer hamilelik öncesi içinse bende aranıza katılmak isterim
Ohhh ohh ohhh maşallah hepimizebebişlerimiz artıyor süper
Bgacim giremedim bugun kk ya dünden belliydi ama bugun de kesinlestigine göre tekrar tebrik ederim tatlım
Hatice hamilelik konusulmasin derken daha da arttiriyoruz gb.konuyuhevesin kacar gb dusun bekleme ki cabuk olsun topigin adini degistirsek mi artik fikirleri alabilirim
Ben de bugun dayanamadim oglusumun ilk battaniyesini aldimo kadar güzel şeyler var ki Allahım hepimize hepsinden alip bebişlerimize giydirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?