Yok. Hani gelsin birileri de sohbet edelim babında.
Sen nasılsın????
:) geldim ama beni beğenir misin bilmem
Nasıl olayım iyiyim biraz hayal kırıklığı var ama artık hayırlısı . Sen gitmedin dimi doktora
Beklemek zor ama bekleme. Beklemeyince daha rahat oluyor. Yok daha gitmedim. Doktorum tatilde. Gelecek hafta için randevu aldım.
Evet bu ay çokta denemedik . Artık hayırlı zamanda gelsin sağlıklı olsunda baska derdim yok . Heyecan var dimi simdi ilk kez göreceksin .başka doktora gitseydin
Heyecanlıyım, korkuyorum. Hepsi bir arada. Başka doktora gitmeme gerek yok. Zaten çok erken gitmeyi düşünmüyordum. İsabet oldu.
Olacağı varsa oluyor. Şekil a bakınız ben. Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin.
Evet bu ay çokta denemedik . Artık hayırlı zamanda gelsin sağlıklı olsunda baska derdim yok . Heyecan var dimi simdi ilk kez göreceksin .başka doktora gitseydin
Bende hamile olsam en cok korku yaşarım acabalar yer bitirir beni . Allahım ayni sıkıntıları yasatmasin tekrar.saglikla kucaklarimiza almayı nasip etsin. Ya tabi ilk çocuğum tedaviyle oldu 2.ci süpriz yapmisti olmaz denilen oldu :)
Kızlar ben kaçıyorum. Size iyiakşamlar.
White bakıyorsun oradan birşey yazmıyorsun. Sabah erken gel lütfen.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi.
Offf yine yalnızım.
Günaydın canım gelcem gun icinde
Günaydın ok bekliyorum.
Çatlak önleyici krem ile ilgili bir fikrin var mi? Bebek yagi sürüyorum ben şimdi ama cok kaşıntım oluyor bu ara korkuyorum catlar diye
Bitti sayılır ben cabuk yoruldugum için dinleniyorum hepYok ilkinde bebe yağı aldım korkumdan süremedim gidince soracağım. Bebe yağı kullanayım mı diye?
Bende çok ödem oldu taş gibi bir mide ve şiş bir karın sende de olmuş muydu?
Ben şimdiden senin göbeği geçtim bile.
Bitti sayılır ben cabuk yoruldugum için dinleniyorum hep
Şişlik oluyor canım benim de olmustu 6aylik hamile gb.ydim gaz yapiyor sanirim ondan oluyor bide ben de kabızlık vardi kotu beslenme ve hareketsizlik nedeniyle gecti ama hepsi şişlik ara ara oluyor yine yemeklerden sonra o da normal diyorum artik.bi sure sonra gecicektir.
Ablam bebe yagi kullandi hic catlagi olmadi ama karni da cok buyuk degildi ben kasik üstümun gerildigini hissediyorum ve acaip kasiniyor badem yagi ve zeytin yahi karistir sur diyorlar ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?