Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

İnşallah olmaz canım zaten her gebelik farkli oluyormus.
Doktorlar krem veriyorlarmis pahali ve az nette okudum onemli olan nemli tutmak diyorlar ama ne kadar sursen de catlicaksa catliyormus.

İnşallah olmaz canım zaten her gebelik farkli oluyormus.
Doktorlar krem veriyorlarmis pahali ve az nette okudum onemli olan nemli tutmak diyorlar ama ne kadar sursen de catlicaksa catliyormus.

Ya ben çok takıldım bu bakım olayına. Ben şimdiden salığım çocuktan sonra daha da salarsam diye bir korku başladı. Acilen önlem almam lazım.

Ya ben çok takıldım bu bakım olayına. Ben şimdiden salığım çocuktan sonra daha da salarsam diye bir korku başladı. Acilen önlem almam lazım.

Yok be canim salmazsin 3.ayda başlayın diyorlar zaten ben badem yağı ve zeytinyağı ni denicem bide badem yagi da tüylenme yapiyor diyorlar kafam karıştı :44:

yok cnm ben son aylarımdayım mesala 2 3 catlağım war biraz bünyeden kaynaklanıyor yediklerininde etkisi var tabi ben sadece nemlendirici sürüyorum bide su bol bol

yok cnm ben son aylarımdayım mesala 2 3 catlağım war biraz bünyeden kaynaklanıyor yediklerininde etkisi var tabi ben sadece nemlendirici sürüyorum bide su bol bol

Hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun. Onu da alayım. Bu gebelikte çok su içiyorum. Günde 4 litreyi buluyor. Dilim damağım kuruyor resmen.

Ben 63-64 arası geziyorum hep ama eninde sonunda alicaz kiloyu onemli olan bebeklerimize alalim.kacla baslamis oldun simdi

benn allahtan başta werdim yoksa 100 kilo olurdum.D. dicem ama almamışım kiloda bebeğime alıyorum sanırım en son 3 hafta önce 2000grdı şimdi ne kadar oldu bakalım 1 hafta sonra öğrenicez..

Bunu da alayım bari.

Ben 63 - 64 olsam hiç dert etmem. Valla bilmiyorum White 66,7 - 67,7 gördüm ama o kadar çok şişim ki simit oldu göbek bölgemde. Tartılsam 70 çıkarım herhalde.
Simdikini takma kafana canim ya dedim ya ben de patlicak gb.ydim bir sure sonra iniyor o şişlik.
Kiloyu ben de takiyorum ne yazik ki ama iyi seyler yemeye çalışıyorum artık ve sik az yiyorum midem almıyor zaten fazlasını sen de oyle yap hem miden bulanmaz

Bu hafta kötü beslendim. Ama normal her zaman yediğim gibi yemeye çalışıyorum zaten. Bakalım.

yok cnm normal vücut kremi diyorum ya ben hiç almadım catlağım olmadığı için hep bundan kullandım

benn allahtan başta werdim yoksa 100 kilo olurdum.D. dicem ama almamışım kiloda bebeğime alıyorum sanırım en son 3 hafta önce 2000grdı şimdi ne kadar oldu bakalım 1 hafta sonra öğrenicez..

Sen cok vermissin canim bide bebegine almissin inşallah bizim de oyle olur.masallah bebisine de
Vazlin i denicem bi kac gun olmadi ben de bakayim kreme

Benim de kaçamaklarım oluyor canim ama vicdan azabı duyuyorum sonra

Bende

Günde 4 litre su içiyorum hiç wcye gitmiyorum o kadar komik ki göbeğim senin göbeğinden iki tane resmen.

Ben ilkinde de bebek odasına çok meraklıydım. Model bile seçmiştim. Benim boş odam var bebek için ayırdığım zaten orayı hazırlamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…