İnşallah olmaz canım zaten her gebelik farkli oluyormus.Acayip bir şişlik var patlayacağım.
İlkinde çok dikkatliydim sürmeme konusunda ama haftaya gidince doktora sorup kullanacağım. Bu defa bulantı felan olmayacak galiba çok rahat gidiyor şimdilik.
Cardin ve Hatice arazi gene.
İnşallah olmaz canım zaten her gebelik farkli oluyormus.
Doktorlar krem veriyorlarmis pahali ve az nette okudum onemli olan nemli tutmak diyorlar ama ne kadar sursen de catlicaksa catliyormus.
Ya ben çok takıldım bu bakım olayına. Ben şimdiden salığım çocuktan sonra daha da salarsam diye bir korku başladı. Acilen önlem almam lazım.
Yok be canim salmazsin 3.ayda başlayın diyorlar zaten ben badem yağı ve zeytinyağı ni denicem bide badem yagi da tüylenme yapiyor diyorlar kafam karıştı :44:
Ya ben çok takıldım bu bakım olayına. Ben şimdiden salığım çocuktan sonra daha da salarsam diye bir korku başladı. Acilen önlem almam lazım.
yok cnm ben son aylarımdayım mesala 2 3 catlağım war biraz bünyeden kaynaklanıyor yediklerininde etkisi var tabi ben sadece nemlendirici sürüyorum bide su bol bol
Hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun. Onu da alayım. Bu gebelikte çok su içiyorum. Günde 4 litreyi buluyor. Dilim damağım kuruyor resmen.
walla cnm neutrogena deep moisture 24 saat nemlendirme kuru ciltler diyorum birazda ciltten cilde farkedio
Ben 63-64 arası geziyorum hep ama eninde sonunda alicaz kiloyu onemli olan bebeklerimize alalim.kacla baslamis oldun simdiÇok kilo almaktan çok korkuyorum. Zaten öyle zayıfta hamile kalmadım.
Bu normal vucut kremimi canim yoksa gebelik icin mi ben bebek yagi kullanıyorum ama yeterli gelmiyor sanirim kadar kimisi de vazelin diyor
Ben 63-64 arası geziyorum hep ama eninde sonunda alicaz kiloyu onemli olan bebeklerimize alalim.kacla baslamis oldun simdi
Ben 63-64 arası geziyorum hep ama eninde sonunda alicaz kiloyu onemli olan bebeklerimize alalim.kacla baslamis oldun simdi
Simdikini takma kafana canim ya dedim ya ben de patlicak gb.ydim bir sure sonra iniyor o şişlik.Bunu da alayım bari.
Ben 63 - 64 olsam hiç dert etmem. Valla bilmiyorum White 66,7 - 67,7 gördüm ama o kadar çok şişim ki simit oldu göbek bölgemde. Tartılsam 70 çıkarım herhalde.
Simdikini takma kafana canim ya dedim ya ben de patlicak gb.ydim bir sure sonra iniyor o şişlik.
Kiloyu ben de takiyorum ne yazik ki ama iyi seyler yemeye çalışıyorum artık ve sik az yiyorum midem almıyor zaten fazlasını sen de oyle yap hem miden bulanmaz
yok cnm normal vücut kremi diyorum ya ben hiç almadım catlağım olmadığı için hep bundan kullandım
benn allahtan başta werdim yoksa 100 kilo olurdum.D. dicem ama almamışım kiloda bebeğime alıyorum sanırım en son 3 hafta önce 2000grdı şimdi ne kadar oldu bakalım 1 hafta sonra öğrenicez..
Bu hafta kötü beslendim. Ama normal her zaman yediğim gibi yemeye çalışıyorum zaten. Bakalım.
Çocuk odası felan düşünüyor musun?
Benim de kaçamaklarım oluyor canim ama vicdan azabı duyuyorum sonra
Su an ki evimiz kucuk ama belki cikabiliriz burdan cikmazsak simdiki planim Allah izin verirse yatak odasina yerlestiricem bi dolap bide yatagini diyorum yasina gelene kadar ayirmam sanırım odasini ama tabi yaşadıkça gorcem nasıl olacagini sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?