Ya canım tam giriyorum bisey oluyor yazamıyorum annem yeni gitti ondan.
Karin sisligin de endiselerin de gecicek canim.ben ikili test zamanı gorene kadar cok karamsar dusuncelerdeydim aklima geldikce dua ettim hep sonra dr.hersey yolunda deyince rahatladım ama hic aklina gelmiyor mu dersen geliyor ama uzaklastiriyorum hemen dua ediyorum sen de öyle yap canım
Bebek odasi eşyaları falan da aslında cok alasim var ama tutuyorum kendimi plan yapmamaya calissam da yapıyorum ama sanırım nasipse doguma yakin planlarım iyice
Çok canım sıkılıyor. Kimsecikler yok.
Yarın tatil muhtemelen Hatice yollara düştü.
Cardin senin için de endişeleniyorum. Yoksun kaç gündür.
White karabatak gibi zaten.
ben tel.den girdigim icin devamli bakamıyorum, mutfagi toparlamam gerek daha puff
3 gun tatil iyi olucak.
Plan istemsiz yapiliyor yani su 3.aya girene kadar hep hayırlısı bakalım falan diyordum simdi sunu yapayim alayim falan başladım
Şimdiden başladım planlara ama kafamı dağıtıyorum düşünmemeye çalışıyorum. Puzzleım vardı. Ona başladım.
Tansiyonum düşüyor bu aralar çok sıcaktan sanırım.
Sicaktandir dikkat et kendine ben mumkun oldugunca cikmamaya çalışıyorum gunduz ama ciktim mı da hemen yoruluyorum sicagin cok etkisi var.
Aile bireyleri nasıl oldu tepkileri Sasirmislardir :)
İlki sorunlu olan herkes ikinci de temkinli oluyor bizim gb olmus senin de babalara söylemiştik biz ama dedigin gb kimse bunaltici degildi.Babamız heyecanlı,
Annem söylediğimde şaşırdı ağladı. Kayınvalidemi çok bilmiyorum eşim söyledi. Babam, kayınpederim biliyor mu bilmiyorum. Pek söylemiyoruz kimseye anneler söylememiş olabilir.
Ama herkes temkinli ilkindeki gibi de bunaltmıyorlar beni.
Sıcakları bu yüzden sevmiyorum zaten. Her sabah mutlaka Türk Kahvesi içerdim bir tane demek ki o düzenliyormuş tansiyonumu. Bu sabah içmemiştim. 9 - 4'tü. İçtim şimdi gözlerim açıldı.
White sağlık ocağına kayıt yaptırdın mı?
İlki sorunlu olan herkes ikinci de temkinli oluyor bizim gb olmus senin de babalara söylemiştik biz ama dedigin gb kimse bunaltici degildi.
Turk kahvesi pek icme bence canım dusuge neden oluyor diye duymuştum arastir iyice zaten normalde de kafein zararlı biliyorsun birde zencefil, nar ve cig maydanoz uzak dur canım.
Saglik ocagina kayit yaptırdım. Bisey yapmiyorlar tansiyon a bakıyor, boy kilo, birkac saglik sorusu, yaptirdigin testleri soruyor eksikse istiyor bide hangi haftada ne yapman gerektiğini yaziyorlar.ben 11.haftada gitmiştim 12.haftaya kadar gidilebiliyormus
günaydın kızlar. 2 gündr bnde devlet has.de koşturuyorm bir sürü tahll verdi onları yaptrdm. arada doktorla kavga ettm çok snr etti bni şikayet bile ettm o derece. 2'li test için gün aldm neredeyse kaçırıyomusm. çok yoğun orasıda. ne kadar gıcık bir hastane yaaa. szler nasılsnz nasıl geçiyo hamilelk.
Maşallah kuzucuk o kadar büyüdü mü ya.İkili test zamanı gelmiş bile. Merak ettik seni.
Sorayım Türk kahvesini doktoruma. Ama güne kadar içmeyeyim. Diğerlerini zaten yemiyorum. Haftaya bende gideyim tekrar. Benim ilki de kayıtlıydı bakalım.
günaydın kızlar. 2 gündr bnde devlet has.de koşturuyorm bir sürü tahll verdi onları yaptrdm. arada doktorla kavga ettm çok snr etti bni şikayet bile ettm o derece. 2'li test için gün aldm neredeyse kaçırıyomusm. çok yoğun orasıda. ne kadar gıcık bir hastane yaaa. szler nasılsnz nasıl geçiyo hamilelk.
Selam canım ahh şu devlet hastaneleri sinirlerimi bozuyorlar,ikili test burda 80 tl ye yaptırdım ben bga da demişti burda daha ucuz diye aslında hiç uğraşmasaydın keşke.Benim de bir kaç testim kaldı pzt.yaptırıcam artık kısmetse.
Bebişin 2cm mi oldukaçıncı haftandasın canım?
ewet cnm sırf snr bozuyolar. burada kuzenm yaptrdı 150tl cnm. pahalı geldi biraz bna. sıra bulamasaydm mecbr yaptrıcktm dısarda. bütün testleri yaptrdk çok sükr. bide sonçları c.tesi özele göstericm devlet pek bakmadı bile cnm. 8+1 oldk tatlm :) artk kıyafetlerde sıkıntı veriyo erkn çıkmaya basladı bnm göbiş. bide yemekten sonra sanırsn 3 aylık :) koca göbeklimi olucm ne :))
Evet sor bakalım ben öyle duydum çünkü.
Artık doktora giiiitttttt
Selam canım ahh şu devlet hastaneleri sinirlerimi bozuyorlar,ikili test burda 80 tl ye yaptırdım ben bga da demişti burda daha ucuz diye aslında hiç uğraşmasaydın keşke.Benim de bir kaç testim kaldı pzt.yaptırıcam artık kısmetse.
Bebişin 2cm mi oldukaçıncı haftandasın canım?
Oyy maşallah canım
Sen de benim gb.olcan deseneben normal kıyafetlerimi giyemiyorum bir kaç şeyi de düğmesini açıp çengelli iğneyle ilikleyerek giyiyorum Yemekten sonra ben de 5 aylık göbek görüntüsüne ulaşıyorum Bulantı vs.yok demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?