Muayenehanesinde labr.yok ki kan alip baksin canim, once doktoruna gidiyorsun ense kalinligini olcuyor sonra dr.yazi yazıyor labr.a, gidip o yaziyla kan veriyorsun Ankaraya gidiyor ordan rapor geliyor.muayene ucreti 250 ikili test 80 tl .Doktorum tatilde haftaya geliyor bende randevumu aldım zaten.
Yok yok ikili test 250 TL benim yaptıracağım yerde. Benim anlamadığım senin gittiğin doktor yapmadı mı ikili testini? Neden tekrar hastane de kan verdin?
Muayenehanesinde labr.yok ki kan alip baksin canim, once doktoruna gidiyorsun ense kalinligini olcuyor sonra dr.yazi yazıyor labr.a, gidip o yaziyla kan veriyorsun Ankaraya gidiyor ordan rapor geliyor.muayene ucreti 250 ikili test 80 tl .
Senin dr.un hastanedeyse hastanede de yapilir ama doktorlar kan almiyor
Boşver devamli olmasindansa ara ara olmasi daha iyi canim:)) ay ne güzel masallh diyelm nazara gelmiyelm sonra :))) aynen bide işe gidince kıyafet sorun oluyo kotlar faln hiç kapanmıyo zatn düğmesi yemekten sonra fermuarlarınıda açıyorm :) bulantı ara ara oluyo cnm bnde anlamıyorm bi çok yoğn oluyo bi az bilmiyorm ne kadar sürück böyle tatlm.
Bilmiyorum ki benim ikili test içi gittiğim yerde tabii yapılması nasip olmadı da belki senin gibi olacak ya da orada yapılacaktı diye gittim ben. Çünkü doktorum oraya yönlendirdi beni.
Oradan da başka yere gitseydim komik değil mi? Aklıma yatmadı.
Ikili test dedigin sadece kan vermek demi muayene yok gonderdigi yer neresiydi
Degil canim ikili test dediklerinde sadece kan veriyorsun detayli usgde de bebegin ölçümleri yapılıyor. Seninki benim onceki dr.gb.olmus baska yere yonlendirmisti ya.buyuk olasilik riskli gebelik uzmanı bebeginin olcumlerini yapicak olumlu ise ikili teste gondericekler seni tabi adamin kapsamli bir lab.i yoksa yerindeHayır sadece test değil bana detaylı ultrason ve ikili test için beni riskli gebelik uzmanına yönlendirdi. Kendi muayenesinin bir alt katında zaten hep oraya yönlendirirmiş.
Orada ikili testim yapılacaktı ve ayrıntılı ultrason. Zaten ikisi bir arada ikili test değil mi?
Degil canim ikili test dediklerinde sadece kan veriyorsun detayli usgde de bebegin ölçümleri yapılıyor. Seninki benim onceki dr.gb.olmus baska yere yonlendirmisti ya.buyuk olasilik riskli gebelik uzmanı bebeginin olcumlerini yapicak olumlu ise ikili teste gondericekler seni tabi adamin kapsamli bir lab.i yoksa yerinde
Bilmiyorum o kısımlara kadar gelemedik zaten. Bu defakinde inşallah.
Eee bebeğin ölçümleri olumlu gelmiyorsa ne oluyor hoş ilkinde öyle olmuştu ya.
Allah korusun ikili test göndermiyorlar canım yani kan vermiyorsun.Dediğin gb.zamanı gelince inşallah nasıl olucak görürüz ama büyük olasılık senin dr.un ultrasonu 4 boyutlu değil o nedenle riskli gebeliğe gönderdi bide benim gittiğimde şuan riskli gebelik uzmanı bize dedi ki normalde riskli gebeliklerde baktığım değerler vardır ama ben her gebede bakıyorum bu değerlere dedi belki seninki de öyle olucaktır.Çünkü ense kalınlığı ölçülüyor sonra kalbindeki damarlara,burun yapısına,bilmem nerdeki kan ters mi akıyor düz mü falan hep onlara baktı.Seninki de öyle olacaktır ama kan vermek için labr.a gidersin diye düşünüyorum işte o da belki cardin nin dediği gb.150 tl.dir.
İyide White benim açımdan saçma değil mi? Ben ikili test için oraya gidiyorum o da beni lab. yönlendiriyor. Ama burası zaten ikili test yeri olarak geçiyor.
Canım nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum yine diyorum bak hem labr.hem usg vardır onu bilemem ama ikili test dediğin şey sadece kan vermek yani usg falan yok.
Yaşayıp görelim bakalım.
Aynen öyle
Yaa e bebek diye bir site var biliyor musun elim gidiyor alayım diye zor duruyorum
Boşver devamli olmasindansa ara ara olmasi daha iyi canim
6.aydan sonra da bazen oluyormuş bakalim kismetse yasayip gorcez
Biliyorum. Ben sevmiyorum netten alışveriş yapmayı. Zamanı gelince herşeyi görerek alayım istiyorum. Aziz Bebe benim favorim.
Ben alıyorum ya hatta hamile eteği aldım bi tane e-gebe den işin yoksa bak
Coook kopeklere biterim özellikle senin de var galiba demiBakarım bir ara zaman ilerledikçe zaten merakım ve ilgim artacak muhtemelen. Şöyle bir göz attım da kıyafet olarak güzel şeyler varmış. Kışa lazım olacak bana aklımın bir köşesinde dursun.
Hadi konuyu değiştirelim. Hayvan sever misiniz?
Coook kopeklere biterim özellikle senin de var galiba demi
İvettttttttt
Kardeşimin var ama bayılıyoruz zilliye.
Şimdi yine kötü haberler okudum ne isterler dilsizlerden eziyet ederler, onu yaparlar bunu yaparlar. Çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?